15.06.2011 17:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 23. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 23. týždňa v hernom svete

Minulý týždeň sa niesol v znamení najväčšej hernej výstavy menom E3 2011, ktorá nás dopovala novinkami, ale aj rôznymi prekvapeniami, takže pokiaľ ste tento týždeň pozorne nesledovali, môžete si ho s nami pripomenúť.

S prvou novinkou ste mohli v plnej paráde nazrieť do titulu Star Wars Kinect, pretože sa predviedol prvý oficiálny trailer, nasledovalo E3 video zo Star Wars: The Old Republic, ponúkli sme aj Activision E3 line-up, Spiderman: Edge of Time sa vďaka vynikajúcemu videu bezproblémovo odprezentoval, akčná adventúra NeverDead predstavila novú ukážku a s ňou aj morbídne herné mechanizmy, reagovali sme aj na únik prvých informácií z Microsoft konferencie, ukázal sa aj úderný E3 trailer k Resistance 3 a koniec dňa patril krvavému Ninja Gaiden 3 videu.

Utorok najskôr dodal kvalitný The Elder Scrolls V: Skyrim gameplay, druhý pracovný deň pokračoval walktrough videom z Batman: Arkham Cityprvým záznamom Prey 2 gameplayu, uvažovali sme, či pôjde Final Fantasy XIII-2 v stopách predchodcu, ohlásil sa príchod mocného čarodeja Sarumana v The Lord of the Rings Online, podaril sa nám zachytiť dátum vydania hry XCOM a DmC: Devil May Cry ukázal nový trailer.

Streda začala pekne zostra, čoho dôkazom je oficiálne ohlásenie FPS akcie ArmA 3, pokračovala dvojicou gameplayov k Resident Evil: Operation Racoon City, o slovo sa hlásila aj dlho nepropagovaná hra Bodycount, nevyhli sme sa ani zaujímavej E3 video ukážke, prezentujúcej akciu Inversion, aj nasledovná správa bola vo video duchu, presnejšie sa predviedol vydarený trailer z RPG Neverwitner, nasledovali dve ukážky z Asura´s Wrath, svetom obletel prvý Hitman Absolution trailer, ktorý nás vôbec kvalitatívne nešetril a Aliens: Colonial Marines prišiel so štvoricou nových obrázkov.

Štvrtý deň v týždni ponúkol okrem dvoch HW správ aj päť herných. Začiatok dňa patril rozkošnému E3 traileru k Rayman Origins, s druhou správou sa predviedla vynikajúca Star Wars: The Old Republic animácia, trailer k Ace Combat: Assault Horizon nebol o nič horší ako predošlé video, predposledná herná novinka uverejnila 7 minút nových Deus Ex: Human Revolution záberov a napokon štúdio Bohemia Interactive odkrylo svoj ďalší projekt.

Posledný pracovný deň odštartoval E3 ukážkou k závodom Ridge Racer Unbounded, pokračoval hororovým Rise of Nightmares videom a výborne vyzerajúcim oficiálnym gameplayom z Far Cry 3, predstavila sa aj planéta Tatooine z titulu Star Wars: The Old Republicnazreli sme na spoluprácu medzi Ubisoftom a konzolou Wii U.

Sobota potvrdila kvality detektívky L.A. Noire, priblížila sa nám hromadná doprava v meste Columbia a pred hardvérovou novinkou ešte Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier predstavila funkciu "gunsmith".
Posledný deň v týždni poskytol trojicu správ, konkrétne sa nám priblížila zberateľská edícia Mass Effectu 3, uverejnili sme objemné interview s dizajnérom hry Darkness 2 a koniec týždňa patril titulu Hitman Absolution, ktorý ukázal svoje In-game zábery.

Minulý týždeň bol doslova natrieskaný obrovským množstvom článkov. Najskôr ste mohli zhliadnuť tematický článok s názvom Týždeň v znamení E3, v ten istý deň boli uverejnené články EA press konferencia Live! a Ubisoft press konferencia Live!, v utorok prišlo E3 2011 - Zhrnutie Microsoft konferencie, E3 - zrhnutie Sony press konferencie, Zhrnutie trailerov a ukážok z EA konferencie, Zhrnutie trailerov a ukážok z Ubisoft konferencie, nasledoval Sumár video materiálu z Microsoft konferencie, Sumár video materiálu zo Sony konferencie a napokon článok Nintendo press konferencia Live!. Ďalší deň predstavil Nintendo Wii U a Sony Playstation Vita, piatok poskytol recenziu hry Top Spin 4 a nedeľu spestrilo čítanie v podobe SHIFT 2: Unleashed recenzie.

Poskytli sme aj zopár obrázkových sekcií: Aliens: Colonial Marines, ArmA 3, Hitman: Absolution, a hordu videí, ktoré nájdete v našej video sekcii.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012