06.06.2011 23:28, Blade, Komentárov: 0
Ubisoft press konferencia Live!

Ubisoft press konferencia Live!

Tretia z dnešnej várky konferencií, tentokrát v znamení vizionárov z Ubisoftu.

EA event za nami, rovnako zaujímavá show pred nami. Prečo? Tak sa teda pozrime prečo - Ghost Recon, Rayman, Assassin´s Creed: Revelations, Driver... treba ešte nejaký ďalší komentár? Nie. Azda len, Ubisoft konferencia práve začína a tak jej nezabudnite venovať vašu 10000% pozornosť:

 

23:30 - a sme online! Ubisoft nám na úvod show ponúka pekne zostrihanú koláž z ich portfólia hier, kde nechýba prakticky žiaden významnejší produkt tejto spoločnosti. Po úvodnej animačke prichádza na scénu samotný šéf Ubisoftu, Yves Guillemont. Po krátkom proslove pozýva na pódium Michaela Ancela, ktorý nám predstavuje Raymana Origins. Gameplay ukážka prekypuje rozkošným vizuálom a klasickou old-schoolovou hrateľnosťou, takže Rayman sa nám po exkrementoch typu Raving Rabbits konečne vracia na výslnie. Live demo je relatívne dlhé a ponúka pohľad na rozmanité herné prostredia, po umeleckej stránke patriace k špičke vo svojom žánri.

23:42 - o parádnom a rozhodne neočakávanom úvode sa ku slovu dostáva Mr. Caffeine, ktorý nám retrospektívne vysvetluje, ako sa postupne vyvíjal prístup spoločnosti k digitálnej zábave. Niekolko pokusov o vulgárny humor sa v hľadisku nestretáva s pochopením a tak sa prehnane gestikulujúca persóna radšej prace z pľacu a necháva tak priestor ďalšiemu konkrétnemu titulu.

23:46 - tým titulom je nový diel Drivera, ktorý nám prostredníctvom efektného gameplay traileru odkazuje, že tentokrát to bude návrat ku koreňom série par excellence. Po skončení relatívne krátkej ukážky sa ale dostávame k ďalšiemu titulu, tentokrát z dielne Ubisoft Montreal.

23:49 - tajomné video nám odhaľuje lokáciu kdesi v tropickej džungli, v ktorej je hlavná postava zajatá akýmsi gangom a vydieraná ich nepríčentým šéfom. Po stránke vizuálu nám ukážka pripomína jediné - Far Cry. Žeby pokračovanie? Divoká FP akcia a celkové dianie v ukážke to rozhodne naznačuje. Náš odhad bol správny - ide naozaj o Far Cry 3 , pokračovanie, ktoré vyzerá nadmieru úžasne a rozhodne tým vzniká Crysisu 2 viac než zdatný konkurent!

23:56 - Randy Pitchford, šéf Gearboxu prichádza na pódium, aby nám dnes predstavil svoj nový titul. Pôjde o akciu z obdobia 2. svetovej vojny, avšak nejedná sa o priame pokračovanie Brothers in Arms. BIA: The Furious Four bude pojednávať o štvorici WW2 vojakov, mstiacich sa nacistom. Doprevádzajúca ukážka pôsobí ako herná verzia Inglorious Basterds a uvidíme ju na našich mašinách v priebehu roku 2012.

00:00 - nasleduje video zostrih komentárov od známych filmových režisérov, S. Spielberga a P. Jacskona. Obaja sa zameriavaju len na jeden titul - zimný filmový hit z produkcie Paramountu, Tintin. Všetko samozrejme smeruje k akčnej adventúre rovnakého mena, ktorá ale rozhodne nevyzerá ako obyčajný doprovodný titul k nejakému filmovému blockbusteru.

00:03 - ďalšou zastávkou v rámci konferencie je Tom Clancys Ghost Recon: Future Soldier, dlho očakávané pokračovanie populárnej taktickej akcie. Prezentovaná gameplay ukážka nám ukazuje ošarpaný slum kdesi v Nigérii, do ktorého sa vydáva tím Ghostov s cieľom splniť bližšie nešpecifikovanú úlohu. Gameplayu nechýba hromada taktických manévrov a vychytávok, takže sa nemusíme obávať, žeby sa táto séria vybrala cestou "pre masy". Zaujme taktiež aj kvalitné technické spracovanie, ktoré sa síce na ukážku z Far Cryu 3 nechytá, ale nemožno mu odoprieť svoj osobitný štýl.

00:13 - Na Future Soldiera nadväzuje Ghost Recon Online, teda free-2-play multiplayerová odnož tejto taktickej akcie. Z prezentovaných záberov to vyzerá ako klasická tímová záležitosť, obohatená však o používanie všakovakých gadgetov.

00:16 -  Fanúšikov arkádových racingov isto iste poteší Trackmania 2: Canyon, sľubujúca presne ten typ šialených deštrukčných závodov, na ktoré sme si u tejto série zvykli. Raving Rabbits: alive and kickin´, pokračovanie Raymanovskej odbočky určené pre kinect, naopak, väčšinu hard-core publika nenadchne. V skratke je to len ďalšia z rady casual party hier, takže z našej strany nezáujem.

00:25 - Po odhalení druhého Dance Centralu v rámci Microsofťáckej konferencie tu máme ďalšiu tanečnú hru. Je ňou Just Dance 3. Ta sľubuje ďalšiu porciu party zábavy, a to na všetkých platformách už 11. októbra 2011. Portfólio hudobných hier rozširuje aj Rocskmith, titul, využívajúci ako perifériu skutočnú gitaru. Kategóriu casual titulov uzatvára pokračovanie fitness záležitosti Your Shape.

00:34 - A máme tu konečne Assassin´s Creed: Revelations! Po krátkom zhrnutí Eziovej histórie sa konečne dostávame ku hlavnej atrakcii tejto konferencie - k samotnému traileru k titulu. CGI animačka je audio-vizuálne doslova bezchybným dielom a vyvoláva nefalšované mrazenie na chrbte. E3 prezentácia nového Assassina ale zďaleka nekončí - ku slovu sa totižto dostáva samotný gameplay, zasadený tentokrát do Konštantinopolu. Fantasticky spracované mesto vás posadí na zadok, rovnako ako aj miera datailov, ktoré mu boli venované. Po stránke herných mechanizmov ide o štandardný gameplay tejto série, ktorý nás ale bavil rovnako ako u prvého, tak i u posledného dielu, takže tu relatívnu neoriginalitu mu mile radi odpúšťame. Assassin´s Creed: Revelations vychádza v priebehu novembra a my sa už nevieme dočkať!

00:46 -Ubisoft koferencia je u konca, dočkali sme sa úžasných ukážok a odhalení, takže dnes nás čaká naozaj blažený spánok. Ďakujeme za pozornosť a nezabudnite sa tu zastaviť aj zajtra - E3 totižto len práve začala!


Blade
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012