06.06.2011 21:28, Blade, Komentárov: 0
EA press konferencia Live!

EA press konferencia Live!

Aktualizovaný prehľad noviniek z Electronic Arts E3 eventu.

Vážené dámy, vážení páni,

dnešná šnúra konferencií pokračuje v znamení spoločnosti Electronic Arts, ktorá nám v rámci vlastného press eventu predvedie jedny z najväčších herných peciek tohto i budúceho roka. Tešiť sa môžete na Mass Effect 3, Battlefield 3, SW: Old Republic či na nového Need For Speeda, takže čaká nás vskutku bombastická jazda. Pripútajte sa, začíname:

 

21:30 - konferencia zahájená! A začína nadmieru epicky - Mass Effectom 3, ktorý sa prezentuje videom znázorňujúcim inváziu Reaperov na Zemi. 6. marec 2012 sa spomína ako celosvetový dátum vydania titulu. Nasledujúca Live demo ukážka ukazuje opäť fantastický vizuál s novinkou v podobe využívania Normandie ako útočného "bombardéra". Samotný gameplay ale ostáva štandardným. V traileri sa ukažuje obrovitý živý Reaper a následný zbesilý útek pred týmto monštrom pripomína obdobný útek z Gears of Waru 2. Záver prezentácie ME3 pokračuje špičkovým zostrihom gameplay záberov, ktoré vyvolávajú povestnú "husaciu" kožu.

21:38 - na scénu prichádza šéf EA, John Riccitiello a sľubuje až deviatku titulov prezentovaných v rámci konferencie. Súčasne povoláva na "pľac" autora nového Need for Speedu: Run. Ten nám s radosťou ohlasuje implementáciu služby autolog priamo do singleplayeru nového NFSKa. Titul bude poháňaný Frostbite 2 enginom (rovnaký engine poháňa nový Battlefield) a po prvý krát v sérii umožní opustiť vozidlo a chodiť po svojich. Následný gameplay až náramne pripomína úspešnú odnož série s názvom Underground. Útek vášho šoféra pred políciou, mohutne okorenený QTE eventami už tak bombasticky nevyzerá. Každopádne, ukážka ma výborný spád a pre fanúšikov arkádových racingov sľubuje predsa len niečo nové.

21:46 - ku slovu sa dostáva Bioware s ich Star Wars onlinovkou, SW: The Old Republic. Obhajuje dĺžku vývoja a po krátkom proslove ponúka ďalšiu z rady výborných ukážok. Sithovia, Jediovia, dychberúce CGI scény, variabilne prostredia, epická masívna akcia, dokonalá hudba od pána Johna Williamsa... všetko tu je a všetko pôsobí nadmieru impozantne.

21:51 - snehom zaviate veľhory signalizujú len jediné - nový diel populárneho snowboardu SSX, ktorý nám prostredníctvom ukážky odhaľuje freestylovejšie zameranie titulu. Január 2012 je mesiac, kedy sa SSX objaví na pultoch obchodov. Z nenazdajky sa objavujúci šéf EA Sports sekcie, Peter Moore, naše domnienky len a len potvrdzuje, pričom prizvukuje, že k návrhu jednotlivých lokácii EA využilo najaktuálnejšie satelitné snímky. Okrem SSXka sa ku slovu dostáva aj nová FiFA. FIFA 12 prichádza s novým player impact enginom a vylepšenou taktickou zložkou hry. 

21:59 -   Ea Sports football club  je názov novej EA služby zameranej na prepojenie futbalu naprieč platformami. Služba bude využívať reálne staty, výsledky a dianie vo svete futbalu aby vniesla do sociálnej zložky futbalu trochu toho realimu. Po FIFE nastupuje na scénu americký futbal Madden NFL 12, v našich končinách šport relatívne neznámy. Prezentovaný (zrejme) úspešnými hráčmi NFLka, v radoch publika vyvoláva až neočakávanú vlnu ovácií. My až tak nadšení nie sme... 

22:07 - Na pódiu je opäť séf EA a ohlasuje Sims Social, Simsov určených pre sociálnu sieť facebook. Z ukážky to vyzerá tak, že hru budeme ovládať cez facebookovske statusy a príkazy, teda nie priamo. 

22:09 - Po sérii športových titulov sa ku slovu opäť dostáva niečo zaujímave - tým niečim je Reckoning, akčné RPG, ktoré tiež poznáme pod názvom Kingdoms of Amalur. Po stránke vizuálu je titul kópiou Fable, avšak gameplay nám sľubuje solídnu dobrodružnú zábavu.

22:14 - OverStrike je názov nového multiplatformového titulu z dielne Insomniacu, autorov PS3 exkluzivít ako Ratchet či Resistance. Stýlom pôjde o akciu z prostredia špeciálnych jednotiek. 

22:17 - Nasleduje Battlefield 3. Po krátkom videu prezentujúcom kvality herného enginu sa konečne dostávame aj ku skutočnému gameplayu. Ten je však z multiplayeru, avšak to mu nebráni nám ukázať parádny deštrukčný model, na ktorý sme si u série Battlefieldov už tak povediac zvykli. Pred vydaním plnej verzie hry sa objaví open beta, a to v priebehu septembra. Prekvapenie! Sme svedkami úplne nového live-dema priamo zo singleplayeru - púštna scenéria, neskutočné efekty svetla a prachu, koordinovaná tanková ofenzíva... Modern Warfare môže ísť do riti. O mind-fucking výbuchoch nemá zmysel sa ani baviť.  

22:30 - John Riccitiello uzatávra síce neprekvapivú, ale aj cez to všetko fantastickými hrami sa prezentujúcu Electronic Arts konferenciu. Nedočkali sme sa žiadnych zásadnejších ohlásení, OverStrike, mutiplatforma od Insomniacu neukázala žiaden gameplay, ale aj cez to všetko sa máme od tejto spoločnosti naozaj v dohľadnej dobe na čo tešiť.

Dalšia zastávka - Ubisoft event, a to už o necelú hodinku!

 

 


Blade
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012