30.12.2012 12:00, Under4, Komentárov: 0
Maldita Castilla

Maldita Castilla

Cnie sa vám po oldschoolovke Ghosts'n Goblins?

Fanúšikovia retro hier si môžu opäť buchnúť šampanské. Španielsky indie vývojár Locomalito vám totiž chcel pripomenúť arkádový zážitok z konca osemdesiatych rokov. Po dvadsiatich mesiacoch vývoja vám jeho tím prináša akčnú plošinkovku Maldita Castilla, ktorá je akýmsi mixom starých hier ako Tiger Road, Black Tiger, Shinobi, Rygar, Karnov alebo Trojan. Najväčšiu inšpiráciu je ale cítiť z titulu Ghosts'n Goblins.

Akčná arkáda Maldita Castilla ponúka šesť vskutku náročných levelov, ktorých súčasťou je 14 bossov a množstvo rôznych nepriateľov. Pri hraní vás poteší prítomnosť až štyroch možných zakončení hry a fakt, že vás zabaví na niekoľko desiatok minút. Tento titul zožal vo svete mimoriadny úspech a inak tomu nebude ani u nás. Jediným vážnym mínusom je občasná frustrácia. Argument tohto typu by však v osemdesiatych rokoch vyznel irelevantne.


Stiahnuť súbor Veľkosť: 10.09 MB

Under4
viac článkov autora

Výrobca: Locomalito
Distribútor: Locomalito
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia: Anglický jazyk
Žáner: Arkády
Vychádza na platformy:
Oficiálna stránka: www.locomalito.com
Karta hry:
Ovládanie: Hra sa ovláda kurzorovými šípkami. Z – akcia, X – skok.
Plusy:

+ viac ukončení hry
+ nostalgická atmosféra
+ hrateľnosť
+ bossovia

Mínusy:

- vysoká obtiažnosť

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 8.6 / 10
(Hodnotení: 9)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012