19.07.2011 19:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 28. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 28. týždňa v hernom svete

Horúčavami sužované prázdninovo-oddychové chvíľky si môžete spríjemniť napríklad aj súhrnom toho, čo nás postretlo v dvadsiatom ôsmom týždni 2011.

Prvá správa uplynulého týždňa patrila očakávanej, ešte neoznámenej hre GTA V, ktorej oficiálne odhalenie už zrejme visí doslova na vlásku, predstavila sa nová predajná štatistika, nasledovali neoficiálne hardvérové požiadavky Battlefieldu 3videá k Dragon Age 2: Legacy, zistili sme, že F1 2011 nebude obsahovať Veľkú cenu Bahrajnu, potešil nový Batman: Arkham City trailer, svetu sa ukázal vôbec prvý gameplay z Burnout Crash! a tento deň ukončila nová služba od Microsoftu.

Utorok priniesol okrem gameplay videa k adventúre Journey, ďalšieho bonusového charaktera Mortal Kombatuvideo ukážky z Resident Evil: Operation Racoon City aj špekuláciu o podpore platformy Xbox Live v pripravovanom Windowse 8, pozreli sme sa na dostupnosť tretieho DLC k titulu Fallout: New Vegasnešetril nás ani ďalší výborný Deus Ex: Human Revolution trailer.

V poradí tretí pracovný deň minulého týždňa odštartoval Deus Ex: Human Revolution videami, druhá novinka informovala o tom, že EA kupuje PopCap, odhalil sa aj tretí denník vývojárov Resistance 3, napísali sme niečo o konzole PS3, ktorá ponúkne pre HD materiál len HDMI kábel a streda na záver dodala gameplay k hre Forza Motorsport 4.

Štvrtok patril ku dňom, cez ktoré sme výdatne dopovali našich čitateľov správami a zaujímavosťami. Doobeda sa stihol priblížiť multiplayer FPSky Call of Juarez: The Cartel a pod názvom Hard Reset sa predstavil nový projekt od Flying Wild Hog. Poobede sme zaostrili na dátum vydania Assassin's Creed: Lineage, podarilo sa nám zistiť, že demo Skyrimu nebude, nasledovala novinka, informujúca o veľkom záujme o CryEngine 3 a potom prezentácia úvodu Resistance 3, deň pokračoval prvou časťou gameplayu k Metro: Last Light, oznámila sa limitovaná edícia pre Saints Row: The Third, no a večer potom Paradox Interactive priblížil svoj line-up na GamesCom a oznámila sa limitovaná edícia Lord of the Rings: War in the North.

Posledný pracovný deň bol zároveň najaktívnejším, pretože okrem dvoch HW správ dodal až desať herných. Ukázali sme vám ďalší trailer k Binary Domain, uvoľnil sa tretí denník vývojarov Rage, trailer z Driver: San Francisco predstavil singleplayerovú časť hry, upresnil sa dátum vydania titulu Cursed Crusade, nasledujúca novinka vás zaujme, pokiaľ chcete vedieť, teda presnejšie vidieť, ako vznikal E3 trailer k novému Tomb Raiderovi, zrušil sa Assassin’s Creed: Lost Legacy pre 3DS, tretí map pack pre Call of Duty: Black Ops dostal dátum vydania pre PS3, mohli ste vidieť i kompletný životopis Two-Facea z Batman: Arkham City, pozreli sme sa bližšie aj na príbeh assassínov a Prototype 2 ponúkol krátke dev diary video.

Víkend pochopiteľne spomalil sled herných udalostí, ale i napriek tomu sobota priblížila Aliens: Infestation, spoločnosť Ubisoft ohlásila platformu Uplay Passport, predložili sme mimoriadne zaujímavé štúdia, týkajúce sa žien a sexu, no a posledný deň v týždni, čiže nedeľa, dodala nové video zo zákulisia vývoja Starhawku a po hardvérovej novinke prišli ešte dve herné, presnejšie dorazilo prvých 10 minút z hry Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 a týždeň uzavrelo príjemné oznámenie, ktoré dalo do pozornosti možnosť stiahnutia ArkanoAreny od slovenského štúdia Sketch Games, zadarmo.

Ak ste čakali veľké množstvo článkov, dočkali ste sa! Minulý týždeň totižto ponúkol čítanie v podobe článku Peklo na zemi - skaza pohodového hrania?, recenzie na Dungeon Siege III, zrecenzovali sme aj pomerne kvalitný titul Hoard, nasledoval preview k Assassin's Creed: Revelations, pridali sme aj naše prvé dojmy z hrania hry Men of War: Vietnam a zhliadnuť ste mohli aj recenziu na BackStab HD, ktorý si od nás vyslúžil vysoké hodnotenie.

Do galérie videí pribudli nasledovné sekcie: Metro: Last Light - E3 2011 gameplay demo - part 1, Rage - Behind the Scenes: The Arsenal, Hard Reset - Announcement trailer, Tomb Raider - Turning Point behind the scenes, a tentoraz sa doplnila aj obrázková galéria, konkrétne o toto: FIFA 12, Dishonored a Men of War: Vietnam.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012