16.03.2011 21:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 3
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 10. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 10. týždňa v hernom svete

Ďalší týždeň, kedy sme vás informačne dopovali.

Noviniek sme ponúkli neúrekom. Prvý deň v týždni ste si mohli prečítať presne deväť herných noviniek, z ktorých prvá oznámila potenciálny rozširujúci balík pre Killzone 3, Nolan North poskytol interview, ďalšia novinka poukázala na formulár od Konami, spomenuli sme niečo aj o Marvel Vs. Capcom 3, zistili sme pre vás niekoľko detailov z Earth Defense Force: Insect Armageddon, poukázali sme aj na službu Autolog 2.0, ktorá bude prítomná v nových závodoch SHIFT 2: Unleashed, ak ste si dokázali ukrojiť päť minút z vášho času, mohli ste si pozrieť aj Resistance 3 video, pridali sme pár zaujímavostí z Brinku, a podľa istej špekulácie sa bude GTA V odohrávať v LA.

O jednu novinku menej ste mohli vidieť v utorok, ktorý bol aj napriek tomu veľmi zaujímavý. Tento deň sme začali so Silent Hill: Revelation 3D castingom, pozreli sme sa aj na možný vývoj nového Xboxu, zistili sme, kedy sa nám v plnej paráde predvedie Deus Ex: Human Revolution, zamerali sme sa aj na Tomb Raider film, nášmu oku neuniklo ani predstavenie hry Fallen Frontier, pozrieť ste si mohli aj Dragon Age 2 launch trailer, neskôr na nás spadla lavína so Saints Row 3 informáciami, a druhý pracovný deň sme skončili novým gameplay trailerom z hororu Shadows of the Damned.

V stredu ráno sme zavítali do Uncharted 3, Shadow of the Colossus sa podľa správy zrejme dočká odkladu, uverejnili sme aj Crysis 2 Progression Trailer Part 3, rysovala sa nám aj tanečná hra od Activisionu, nasledovali detaily z druhého pokračovania hry Prototype, predstavil sa nám Samaritán, a detektívka L.A. Noire odkryla druhý gameplay trailer.

Vo štvrtok sme sa na titul Homefront pozreli z trochu iného pohľadu, svetu sa vraj odhalil kompletný obsah Mortal Kombatu, možno sa skončili časy, kedy bola konzola PS3 hacknuteľná, z ďalšej správy sa tešili predovšetkým vo firme Microsoft, ktorá predala už viac než neuveriteľných 10 miliónov kusov zariadenia Kinect, potom sme zistili, že Serious Sam putuje do rúk indie developerov, a po hardvérovej novinke sme dodali dvojicu herných správ, z ktorej prvá zaostrila na zákruty v hre Shift 2: Unleashed, a neubránili sme sa ani brutálnemu traileru z Lord of the Rings: War in the North.

Nasledoval posledný pracovný deň v týždni, kedy sme sa dočkali nádeje, podľa ktorej môže byť next-gen grafika realitou aj na súčasnom Xboxe, nasledovalo video z Yakuza 4, aj ďalšia novinka prezentovala video, tentoraz z hry Transformers: Dark of the Moon, potom sme si niečo napísali aj o katastrofe v Japonsku, ktorá bohužiaľ zasiahla aj výrobné linky spoločnosti Sony, pirátom sa podarilo vytvoriť generátor MS bodov, no Microsoftu netrvalo dlho a problém sa vyriešil, a priniesli sme aj nový Crysis 2 trailer.

Začal sa nám víkend, v ktorom bola sobota štedrejšia na novinky a priniesla nasledujúce zaujímavosti. Najskôr sme ponúkli launch trailer z Homefrontu, herná akcia PAX East odkryla pár noviniek z Bioshock: Infinite, dodali sme prvé náznaky druhého pokračovania Prey, potom prišla zaujímavá ukážka, oznámili sme dve Gears of War 3 edície, a Red Faction: Armageddon sa nám o čosi viac odkryla vďaka novému traileru.

Posledný deň v desiatom hernom týždni 2011 ponúkol trojicu správ. S prvou, obsiahlou novinkou tohto dňa vyplávalo na povrch zaujímavé zistenie, zhliadnuť ste si mohli aj gameplay video z titulu Star Wars: The Old Republic, a úplne posledná novinka uplynulého týždňa naznačila HD remake série Ratchet and Clank.

Zásobili sme vás aj článkami. Mohli ste si prečítať finálne preview hry Dragon Age 2, nasledoval tématický článok o Games for Windows Marketplace, potom ste zistili, čo ponúkne GamesWeb.sk na Game Expo 2011, a priniesli sme prvé dojmy z hrania závodov SHIFT 2: Unleashed.

Nezabudli sme ani na naše galérie. Tá obrázková sa síce nedočkala veľkého vylepšenia, ale video sekcia sa nám naplnila celkom solídne.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 10 / 10
(Hodnotení: 3)

Diskusia
migel blabla 18. 03. 2011 12:22
Under4 Re: blabla 20. 03. 2011 07:47
migel Re: Re: blabla 23. 03. 2011 21:37
Pridať komentár Čítať celú diskusiu
Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012