16.07.2012 15:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 28. herného týždňa

Zhrnutie 28. herného týždňa

GTA V ukázalo dvojicu nových záberov, chtiac-nechtiac sa potvrdil Battlefield 4, nový Black Ops a Medal of Honor lákal ďalším video materiálom, bývalí tvorcovia Stalkera predstavili hneď niekoľko obrázkov z nového titulu Survarium. Čítajte ďalej, minulý týždeň totižto toho ponúkol ďaleko viac!

Pondelok: Herný trh nezachráni ani tohtoročné vydanie GTA 5, tvrdia analytici

Tím analytikov ozrejmil momentálnu situáciu v hernom priemysle, ktorý tento rok zrejme vykáže stratu aj za predpokladu vydania nového GTA. Tento deň však začal prvými obrázkami, pochádzajúcimi z free-to-play MMOFPS hry Survarium, patriacej pod krídla štúdia Vostok Games, ktorého zamestnanci mali na svedomí Stalkera. Nechýbala nová štatistika predajnosti hier vo Veľkej Británii, survival zombie mód s názvom Day Z prezradil pár zaujímavostí, pričom Dean Hall, tvorca projektu, neskrýval radosť z počtu užívateľov hrajúcich tento ArmA 2 prídavok. Lepšie neskoro ako nikdy – tak týmto sa zrejme riadili v Blizzarde, ktorý potešil síce oneskorenou, ale výborne spracovanou časovou osou, mapujúcou históriu tvorby spoločnosti. Britský Amazon zverejnil dátum vydania minulý mesiac oznámeného Splinter Cell: Blacklist.

V pondelok vypukla vojna proti peklu, za čím možno hľadať tematický článok, ktorý si pre čitateľov prichystal redaktor Boris Kirov (Blade). Dočítate sa v ňom napríklad aj to, ako bojovať s horúčavami.

 

Utorok: Worms Revolution v znamení fyziky

Worms Revolution, nové pokračovanie mimoriadne populárnej oddychovky, sa nám pripomenulo novým videom. Podľa istej špekulácie sa možno Halo 2 dočká svojej vlastnej Anniversary Edície, na internet prenikol video materiál, približujúci nedokončené MMO zvané Project Copernicus, pokračovali sme ohlásením plošinkovky Pitfall, ktorá sa po čase dočká nového pokračovania, informovali sme i o DLC prídavku FPSky Serious Sam 3: BFE, ktorý ponesie označenie Jewel of the Nile, záver dňa priniesol zákulisný pohľad na brankárov z NHL 13.

 

Streda: Hlavný záporák nového Black Opsu priblížený

Pokiaľ to považujete za potrebné, zapamätajte si, prosím, meno Raul Menendez, pretože práve on bude úhlavný nepriateľ nového Call of Duty dielu. Dorazilo k nám i prvé dev-diary k novému Tomb Raiderovi, zistili sme, že na plátna kín mieri aj Deus Ex, Medal of Honor: Warfighter ukázal svoju prvú gameplay ukážku z multiplayeru, napokon sme svojsky okomentovali čerstvo vydaný trailer na herných Expendables 2.

 

Štvrtok: V Grand Theft Auto V galérii sa prekvapivo ocitli dva obrázky

Nové screenshoty z GTA sme síce predstavili nasledujúci deň, do galérie však táto dvojica pribudla vo štvrtok podvečer, ako sme vás informovali aj cez Facebook. Čo sa herných správ týka, v prvom rade sa dal do pozornosti 007 Legends a jeho najnovší trailer, viacerí hráči sa potešili rozšírenému traileru na Assassin´s Creed 3: Liberation, objavil sa nám prvý teaser trailer na webovú free-2-play onlinovku Game of Thrones: Seven Kingdoms, Tomb Raider k nás priniesol video, zameriavajúce sa na zložku lukostreľby a ohlásila sa aj nová Ultima, ktorá ponesie označenie Ultima Forever.

Priaznivci hororovej atmosféry majú istotne v pláne vyskúšať Resident Evil 6. Prinášame vám prvé dojmy z hrania.

 

Piatok: GamesWeb ON Air - 1. časť

Nech by už piatok predstavil akúkoľvek novinku o akejkoľvek hre, jeho ťahúňom by aj tak bola novinka z našej dielne - pravidelný videotýždenník GamesWeb ON Air, ktorý si (pokiaľ ste tak už neučinili) určite pozrite. Gearbox nám predostrel fantastický nový trailer na Borderlands 2, pripomenuli sme dva nové screeny z GTA V, o ktoré sa postaral Rockstar, potom nasledoval 17-minútový gameplay z Hitmana: Absolution, svetlo sveta uzrelo tretie developer diary k plošinkovke Deadlight, prostredníctvom videa sa odtrailerovala Halo 4 webová miniséria.

 

Víkend: Battlefield 4 viac-menej potvrdený

V systéme Origin bol k videniu banner z Medal of Honor: Warfighter, ktorý okrem samotnej hry ponúkal aj skorší prístup k bete Battlefield 4. Spoločne sme sa vrátili do Bostonu v novom videu z AC3, ZombiU vás pozdravil z Comic Conu, ukázal sa ďalší gameplay z Borderlands 2, Capcom zverejnil zoznam mien, ktoré prepožičali svoj hlas alebo pohyby postavám v Resident Evil 6. V nedeľu bol odtrailerovaný Resident Evil: Damnation a Gears of War: Judgment priblížil mód Overrun.

Počas týchto dvoch dní ste si pohli prečítať aj dvojicu článkov. V oboch prípadoch sa jednalo o recenzie, o ktoré sa postaral redaktor Lukáš Dolniak (Dolno). Jednalo sa o The Walking Dead: Episode 1 - A New Day a The Walking Dead: Episode 2 - Starved For Help. A aby toho nebolo málo, pozývame vás do galérií, kde si môžete zhliadnuť video The Last of Us - Bill's Safe House Cinematic a obrázky z The Walking Dead.

 

Sledujte nás naďalej

Počas nastávajúcich dní vám môžeme sľúbiť ako novinky, tak aj iný hodnotný herný materiál, ktorý určite bude stáť za pozretie. V neposlednom rade môžete počítať s recenziou PS3 verzie titulu LEGO Batman 2: DC Super Heroes.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 10 / 10
(Hodnotení: 2)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012