03.04.2012 12:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 13. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 13. týždňa v hernom svete

Minulý týždeň bol slušne nabitý nielen novinkami, ale aj hernými recenziami. Ak ste ho však nestihli pozorne sledovať, môžete si ho práve teraz zreprízovať.

Úvodom sa prostredníctvom videa pripomenul Dust 514, teda konzolový FPS doplnok vesmírnej onlinovky EVE Online, oficiálnou cestou sa nám potvrdilo pokračovanie Epického Mickeyho (Epic Mickey), odhalili sme obsah prichádzajúceho DLC pre Final Fantasy XIII-2, ktoré do hry pridá N7 armor, v tento deň sme sa všetci mohli potešiť z nových Assassin´s Creed 3 obrázkov, ukázalo sa „zbraňové“ video k Maxovi Payneovi 3 a pondelok napokon uzavrelo ďalšie dev-diary k MMORPG hre The Secret World.

Predošlá novinka otvorila bránu k bohatému obsahu druhého dňa v poradí. A bohatému predovšetkým preto, pretože hneď prvá správa priniesla skutočne objemné detaily k Assassin´s Creed 3, potom však nasledovala správa podľa ktorej sa máme pripraviť na meškanie Silent Hill: Book of Memories, dali sme do pozornosti blížiaci sa termín vydania zaujímavej záležitosti menom Kinect Star Wars, ktorá pri tejto príležitosti poskytla aj svoj launch trailer, uverejnili sme aj kvalitný „fan-made“ film z Bioshocku a nevyhli sme sa ani videu na tému DLC pre Asura's Wrath.

V stredu nám Bioshock Infinite predstavil posledného ťažkého protivníka, zaostrili sme aj na hru Sniper Elite V2 patriacu do FPS žánru, titul Guild Wars 2 predstavil world-VS-world PVP, pokiaľ patríte k fanúšikom GTA III, určite vás zaujalo video, prezentujúce túto hru na GTA IV engine, no a Age of Empires Online ešte stihol lákať zákazníkov novým trailerom.

Ponuka štvrtého pracovného dňa bola tvorená trojicou noviniek. Prvá z nich priblížila príbeh RPG hry Game of Thrones, druhá správa v poradí konečne odhalila multiplayer tretieho Maxa Payna a do tretice sa pripomenuli noví herní Transformeri, a to vďaka novému traileru na akciu Transformers: Fall of Cybertron.

Piatok dal okrem hardvérovo zameranej novinky na CPU chladič do pozornosti opäť Transformers: Fall of Cybertron, ktorý priniesol nové video z hry, priblížili sme aj Assault class F2P ukážku titulu Tom Clancy’s Ghost Recon Online, podarilo sa nám zistiť, že ani Future Soldier (Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier) sa nezaobíde bez vlastnej Hordy, na sieti sa objavilo video, ktoré patrí k FPSke Sniper Elite V2, pričom dáva do pozornosti možnosť zabiť Hitlera, čo bude možné sa predpokladu ak sa rozhodnete hru predobjednať a napokon sme poukázali na šoférovanie v Sleeping Dogs.

Víkend sa nenechal zahanbiť a naservíroval vskutku zaujímavé novinky. Posledný marcový deň začal otázkou „Kto sú vlastne tí "witcheri"?“, sobota ďalej ponúkla objemný gameplay racingovky Ridge Racer: Unbounded, pričom sme sa nevyhli ani skvelej ukážke k novému Hitmanovi. Nedeľa, ktorá bola okrem dvoch herných správ tvorená aj jednou z HW prostredia, odštartovala novinkou o tom, že Lollipop Chainsaw sa bez kvalitnej audio zložky nezaobíde a následne bola aj ukončená, presnejšie teda 10 úvodnými minútami z Risenu 2.

V úvode sme vám sľúbili niekoľko recenzií, tu ich máte. V prvom rade nás však bude zaujímať tematický článok, ktorý bol uverejnený v pondelok a tentoraz sa zameral na tému „Konce majú byť koncami (najlepšie bez petície)“. Nasledovalo zrecenzovanie kvalitnej záležitosti menom Asura's Wrath, recenzovali sme aj arkádu Rayman Origins PS VITA, ktorá si z redakcie odniesla mimoriadne vysoké hodnotenie, no a ako dopadol Silent Hill: Downpour, to už nájdete v samotnom článku.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012