07.03.2012 19:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 9. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 9. týždňa v hernom svete

Niet pochýb o tom, že deviaty herný týždeň patril k tým významnejším, čo bolo spôsobné hlavne oficiálnym predstavením Assassin's Creed III. Čo ešte priniesol?

Začiatkom týždňa bol predstavený epický live-action trailer k Mass Effectu 3, nasledovalo nové Shogun 2: Fall of The Samurai promo video, uviedli sme prídavok Saint's Row: The Third Bloodsucker, ktorý do hry pridá tematiku upírov, Sniper Elite V2 hráčskemu publiku ukázal nový gameplay, dorazila k nám aj štvorica launch trailerov k PS Vita titulom, SSX predstavil ďalšie atraktívne strediská a poukázali sme na predstavenie Unreal Engine 4, ktoré sa odohrá už v marci.

Utorok dal najprv vedieť o úspechu Vita hier v UK rebríčku predajnosti, štúdio Thatgamecompany vydalo najnovšiu správu, súvisiacu s jeho budúcnosťou, I Am Alive ukázal svoje nové "making of" video, video-kampaň k X360 verzii hry The Witcher 2: Assassins of Kings pokračovala ďalším trailerom, vynorilo sa prvé teaser video na pokračovanie Shanka, ktoré nesie názov Mark of the Ninja, Star Wars Kinect sa predviedol prostredníctvom nového prezentačného videa a koniec tohto dňa potom poskytol správu o úspešnom predaji PlayStation Vity.

Streda, ktorá bola zároveň posledným februárovým dňom, odštartovala rozšíreným trailerom na tretieho Maxa Payna, prezradili sme niečo o unikátnom predobjednávkovom bonuse akcie Sniper Elite V2, legendárny Baldur´s Gate vstal z mŕtvych, hra Ninja Gaiden 3 prišla s novým dev diary videom, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier priblížil jeden zo svojich classov a stihol sa ukázať i prvý teaser trailer na Mechwarrior Online.

Prvý marcový deň bol skutočne veľkolepý. Kingdoms of Amalur: Reckoning oznámil svoju expanziu, na sieti sa objavil leaknutý záber na hlavného hrdinu hry Assassin´s Creed III, Unit 13 sa dočkalo "how to play" videa, zistili sme ako funguje RTS prvok v akcii StarHawk, Prototype 2 dorazil s novými gameplay zábermi, bolo ukázané video ohľadom The Amazing Spider-Man a oficiálnou cestou sa predstavil Assassin's Creed III.

Informáciami nabitý piatok okrem hardvérovej novinky ponúkol odpoveď na otázkuAká technológia pomáha jednotkám Ghost Reconu?“, potešilo nás atraktívne behind the scenes video k novému Hitmanovi, našich čitateľov sme informovali o rozšírení Forza Motorsport 4 garáže, HD remake Raymana 3 sa blíži a aj preto sa svetu odkryla jeho najnovšia ukážka, bol oznámený prídavok Tropico 4: Modern Times, ktorý sa objaví na trhu už koncom marca, špekulovali sme na tému PS4 a podľa viacerých zdrojov vraj uzrela svetlo sveta dvadsiatka obrázkov z hry Doom 4.

Cez víkend sme pridali celkovo päť herných noviniek, pričom sobota priniesla nový launch trailer k Mass Effectu 3, prvý story trailer k open-world akcii Sleeping Dogspozreli sme sa na Journey z pohľadu developerov. Posledný deň tohto týždňa napokon odtraileroval ďalšiu lokáciu herného Game of Thrones a Dragon’s Dogma pokračoval v predstavovaní classov.

Pondelok okrem noviniek poskytol aj tematický článok s názvom „DLC“, bola zrecenzovaná kvalitná záležitosť Alan Wake's American Nightmare, s veľmi dobrým hodnotením pochodil aj Alan Wake PCReality Fighters sa musela z našej strany uspokojiť len s nadpriemerným hodnotením.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012