14.11.2011 01:00, Under4, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 45. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 45. týždňa v hernom svete

Čo nám bol schopný ponúknuť druhý novembrový týždeň?

Pre začiatok sme napísali niekoľko riadkov o odchode vedúceho dizajnu hry Silent Hill: DownpourVatry, pozreli sme sa spoločne na variabilné zabíjanie s pomocou vlastných rúk, svetom obletelo prvých 15 minút z Modern Warfaru 3, ale skôr než sme sa nazdali bolo video zablokované, nasledovali originálne koncept arty zo sekačky Devil May Cry, Minecraft sa pochválil krásnymi predajmi, ukázala sa nám nová predajná UK štatistika, Mass Effect 3 bol taký dobrý a predviedol nový gameplay, predstavilo sa nové video z tretieho Unchartedu a deň zavŕšilo fantastické porovnanie San AndreasuGTAV.

Úvodom ďalšieho dňa udrel cez obrazovky prvý teaser obrázok z neohlásenej novinky od Bioware, potom sme zhliadli nové video k Saints Row: The Third, informovali sme o BF3 súťaži, ktorú organizovala priamo EA, dočkali sme sa prvého teaser obrázku z nového Alana Wakea, Bioshock: Infinite prišiel s novým "behind the scenes" videom, pozreli sme sa na prvé hodnotenia Modern Warfaru 3 a ešte sme stihli obdivovať krásy sveta Skyrimu.

Streda navnadila na encyklopédiu sveta Assassin´s Creed, SSX fanúšikovia sa dočkali nového videa, zaostrili sme na pokračovanie marketingovej kampane Dark Soulsu, dorazil launch trailer k titulu Metal Gear Solid HD Collection, potvrdil sa vývoj Saints Row 4, v plnej paráde sa predviedol launch trailer k novému Raymanovi a ešte sme vás informovali o japonských predajných grafoch.

Predposledný pracovný deň sa pozrel na život v Konštantinopole podľa AC: Revelations, Skyrim pokračoval s reklamou prostredníctvom nového gameplay videa, výborná detektívka L.A Noire bola vydaná na PC, zistili sme, že digitálny herný biznis napreduje, do istej miery sa potvrdil štvrtý Battlefield, jedným okom sme mrkli na Jak and Dexter Collection, predstavili sa nové detaily Mass Effect 3 Co-opu, nasledoval launch trailer k AC: Revelations a ešte sme poukázali na nový ovládač GeForce 285.79 beta.

Piatok odštartoval nepríjemnou správou ohľadom hacknutia Steamu, ukázal sa prvý teaser na VGA trailer, dorazili k nám ďalšie špekulácie okolo God of Waru IV, Saints Row: The Third zaútočil novým video materiálom, napísali sme niečo o prípravách Gran Turismu 6, no a spoločnosť Sony ohlásila "UMD Passport".

Cez víkend sme pripomenuli PlayStation 3 oslavu, dali sme na známosť stúpanie herného pirátstva v UK, zistili sme, že Halo Reach dostane mapy z Halo: CE Anniversary, opäť sme trošku špekulovali s hrou GTAV, podali sme návod na krajší X360 vizuál Skyrimu, nedeľa informovala o banovaní BF3 podvodníkov, dali sme do pozornosti momentálne nefungujúce Resistance stránky, SW: The Old Republic potešil novým "choose your side" videom, odtraileroval sa krátky animovaný film s názvom Assassin´s Creed: Embers, týždeň zakončila novinka so zaujímavým video obsahom.

Pondelňajšie zamyslenie na tému „na vine je distribútor“ zahájilo článkový maratón, ktorý následne s recenziou doplnila mierne nadpriemerná hra X-men: Destiny, FPSka Call of Duty: Modern Warfare 3 sa dočkala nášho, mimochodom slušného hodnotenia, no a s poslednou recenziou sme nazreli do sveta Might & Magic: Heroes VI.

Na záver vám odporúčame nazrieť do našich sekcií. Poniektoré sa totižto celkom objemne naplnili.


Under4
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012