12.09.2011 11:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 36. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 36. týždňa v hernom svete

V poradí tridsiaty šiesty tohtoročný týždeň opäť ponúkol haldu herných noviniek a solídne množstvo zaujímavých článkov.

Keďže minulý týždeň vyšlo niekoľko kvalitných titulov, hneď v pondelok ráno sme vás o nich informovali, svetom obleteli prvé recenzie zombie akcie Dead Island, predstavila sa dráha Infineon, ktorú nájdete v závodnom titule Forza Motorsport 4, ukázal sa aj nový rebríček predaja, zistili sme, že Warhammer 40,000: Space Marine prinesie co-op, odhalila sa Limited Edition hry Anno 2070, Resistance 3 sa dočkal novej TV reklamy, podľa istej špekulácie sa pracuje na titule Syphon Filter 4, MMORPG hra Star Wars: The Old Republic predstavila svoj top tier raid dungeon a svetlo svetla uzreli i leaknuté zábery z Diabla 3.

Utorok odštartoval tým, že LittleBigPlanet chystá niečo veľké, poukázali sme na potrebu patchu v hre Dead Island, Namco Bandai odhalilo čo ukáže na Tokyo Game Show, horor Rise of Nightmares sa dočkal ďalšej ukážky, písali sme niečo aj o nových Halo postavičkách a hračkách, vydaných k 10. výročiu tejto série, dorazili aj prvé recenzie čerstvej hry Resistance 3, potvrdil sa vývoj Yakuzy 5, Call of Duty: Modern Warfare 3 prišiel s novou MP ukážkou, nasledovala novinka Halo 4 so zameraním na životný príbeh Master Chiefa, zaostrili sme na dĺžku hrania v Battlefielde 3 a druhý pracovný deň napokon ukončili znepokojujúce správy o Steam verzii Dead Islandu.

Streda najprv ohlásila prvé DLC pre Resistance 3, predstavila sa nová zbraň do Dead Rising 2: Off The Record a po správe s názvom Tour de From Software Studio dorazili ešte dve novinky, presnejšie sme sa pozreli na systém generovania zbraní v Borderlands 2 a pridali sme aj špekuláciu, podľa ktorej by už hra Devil May Cry HD collection mohla byť na ceste.

Ďalší deň v poradí okrem dvoch HW správ povedal niečo o dostupnosti beta verzie nových Assassínov, demo hry Hard Reset sa uvoľnilo do sveta, najnovší patch PC verzie Dead Islandu sa neobišiel bez problémov, LittleBigPlanet 2 sa dočkal Move patchu, priblížil sa počet predobjednávok FPS záležitosti Battlefield 3, predstavila sa zberateľská edícia hry Sonic Generations, na povrch vyplávali nejaké detaily zo seriálu o hlavnom hrdinovi Nathanovi Drakeovi z Uncharted 3: Drake´s Deception, spoločnosť Comgad si prichystala ďalšie oznámenie hier, vniesli sme viac svetla do kauzy s doménou ModernWarfare3.com a tento vyčerpávajúci deň ukončila lavína gameplayov z bety Diabla 3.

Posledný pracovný deň uplynulého týždňa potom predstavil nový co-op mód v F1 2011, hra Rage prišla s prvým co-op videom, priblížilo sa DLC pre Deus Ex: Human Revolution, nasledovala viac než 20-minútová komentovaná gameplay ukážka ku RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, mali ste možnosť ochutnať aj playthrough video z full verzie hry Hard Reset a posledná správa tohto dňa potešila všetkých fanúšikov Crysisu, majúcich sen o Xbox 360 a PS3 verzii.

Ako vždy, aj cez víkend sme vás informovali o tom najhorúcejšom v hernom sektore. Sobota so sebou priniesla teaser trailer na jednu operáciu v treťom Battlefielde, Need For Speed: The Run v plnej paráde predviedol voz Porsche 911 Carrera S, dočkali sme sa tretieho dielu prológu k titulu Dark Souls, v nedeľu Star Wars: The Old Republic vzdal hold najznámejšiemu pašerákovi v dejinách galaxie, zaujal aj launch trailer k akcii Warhammer 40K: Space Marine a nový Syndicate sa stal realitou.

Ak ste si z rôznych dôvodov nestihli prečítať naše články, kľudne tak urobte teraz. V pondelok sme okrem sumárov priniesli čítanie Sú hry digitálnou reprezentáciou "fetu"?, utorok sme uverejnili recenziu na Resistance 3, piatok ponúkol reportáž s názvom Launch party Resistance 3 a prvý víkendový deň sme okorenili recenziou titulu From Dust, ktorý si od nás vyslúžil slušne nadpriemerné hodnotenie.

Nezabúdajte sledovať aj naše obrázkové a video galérie.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012