19.09.2011 07:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 37. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 37. týždňa v hernom svete

Poďme sa spoločne detailnejšie pozrieť aké výživné novinky a články tento týždeň ponúkol. Mimochodom, tentoraz sme dodali nielen niekoľko videí, ale aj pár obrázkových galérii, takže sa rozhodne máte na čo tešiť!

Maratón noviniek bol odštartovaný správou Battlefield 3 gameplay v znamení dogfightov, po ktorej sa nám predstavil gang Deckers z akčnej adventúry Saints Row: The Third, RPG Dark Souls ukázala trojicu gameplayov, na ktorú si ale budete musieť ukrojiť približne 30 minút vášho drahocenného času, padli nejaké vety o bazárovom predaji, ktorý trápi firmu Quantic Dream, majúcu na svedomí aj Heavy Rain, nasledoval UK rebríček predajnosti, absolvovali sme výlet do sveta Skyrimu a prostredníctvom tlačovej správy sme oznámili, že IstroCon 2011 ponúkne okrem iného zaujímavého aj hrateľný titul Mass Effect 3.

Utorok trinásteho informoval o odmeňovaní skorých majiteľov hry Gears of War 3, vďaka videu sa predstavil singleplayer titulu Ratchet & Clank: All for One, zverejnili sme trailer, ohlasujúci príchod samurajov do Total War: Shogun 2, ak ste obľúbencom vrtuľníkov, mohlo vás zaujať nové video k hernému titulu Ace Combat: Assault Horizon a v tento deň sa objavila aj nová stránka pre FPS ArmA 3, pričom jej príchod sprevádzala aj spŕška video materiálu.

Tretí pracovný deň, prichádzajúci so solídnym počtom noviniek najskôr prišiel s menším riešením problémov PC Dead Islandu, EA začala vracať peniaze za PC Tiger Woods PGA TOUR 12, dorazil aj launch trailer ku God of War: Origins Collection, zistili sme nielen to, ako je to v skutočnosti s grafikou X360 verzie Crysisu, ale aj ako sa u nás predáva Deus Ex: Human Revolution, svetlo sveta uzrela originálna propagácia nového Serious Sama, oficiálnou cestou sa potvrdil fakt o implementácii služby Xbox Live do Windowsu 8 a streda sa zakončila naozaj veľkolepo, dorazil totižto Max Payne 3 s prvým trailerom!

Vo štvrtok sa akcia Ninja Gaiden 3 dočkala aktuálnejšieho traileru, neunikol nám ani trailer na posledné DLC pre Fallout: New Vegas, predstavil sa remake mapy Headlong v Halo: Combat Evolved Anniversary, ohlásila sa GOTY edícia Civilizácie V, predviedol sa i TGS trailer z Devil May Cryprekvapil aj záujem o Dead Island.

Ďalší deň v poradí priniesol interaktívny trailer k akcii Orcs Must Die!, v zahraničných televíziách sa objavil nový TV spot FPSky RAGE, priniesli sme vám najnovší trailer k titulu Starhawk, potešil aj kompletný prológ RPG Dark Souls, dorazila prvá plnohodnotná ukážka z bojovky Soul Calibur V, prostredníctvom posledného zo série developer diary videí k F1 2011 sa predstavili tie najzásadnejšie novinky a zmeny, vydaný trailer k titulu Asura´s Wrath nás pozdravil z Tokia, dali sme do pozornosti mimoriadnu správu podľa ktorej je prvý Portal na Steame FREE a novinka s názvom Je toto teaser na Resident Evil 6? zaiste potešila viacerých fanúšikov tejto série.

Cez víkend sa človek nejedenkrát venuje iným záležitostiam než sledovaniu herného spravodajstva a preto vám niečo mohlo ľahko uniknúť. V prvom rade dostala Operácia Gilotína z tretieho Battlefieldu svoj plnohodnotný trailer, mali sme tú česť spoznať ďalšieho z rady Batmanových protivníkov a zaostrili sme aj na rozdiely medzi frakciami stratégie Anno 2070. Nedeľa si nám dovolila ukázať rozpačitý TGS trailer k Silent Hill: Downpour, v plnej kráse sa predviedol okulahodiaci gameplay z handheldového Uncharted a priamo z Comics Salonu / IstroConu 2011, čiže miesta činu sme vám priniesli exkluzívny unboxing limitovanej edície Gears of War 3.

Pondelňajší deň ste si mohli okrem noviniek spríjemniť aj našim zaujímavým článkom Si poctivý zákazník? Na - tu máš DRM!, nasledovalo čítanie IstroCON 2011 A Comics Salon 2011 – najlepší festival popkultúry v Európe opäť v Bratislave!, zrecenzovali sme i RPG titul Bastion, ktorý si od nás vyslúžil úctyhodný výsledok 8,5 z desiatich.

Všetky nové videá a obrázky, a vôbec, aj všetky predchádzajúce nájdete v príslušných sekciách vášho GamesWebu.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012