05.09.2011 21:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 35. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 35. týždňa v hernom svete

Týždeň doslova informačne nadopovaný na maximum. Aj tak by sa dal ten 35. v poradí v skratke charakterizovať.

A všetko to začalo už v pondelok v skorých ranných hodinách, kedy ste sa mali možnosť dozvedieť, že Forza 4 bude obsahovať bojový Warthog, neskôr aj niečo o Halo 4, tretia novinka v poradí dala do pozornosti podporu stereoskopického 3D v HD remake titule Halo: Combat Evolved Anniversary, spoločnosť Capcom oznámila sandbox mód pre Dead Rising 2: Off The Record, upozornili sme aj na zrejme poslednú možnosť registrácie do uzavretej Star Wars: The Old Republic bety, potešili aj novo zistené fakty o druhom pokračovaní Borderlands, odkryl sa PC patch pre Borderlands a pozreli sme sa na zodpovedanie Assassin's Creed: Revelations otázok.

Utorok doobeda sme ponúkli menšie riešenie na to, ako vyhrať s Call of Duty 1 milión dolárov, ako vždy aj tentoraz sa odhalila nová predajná štatistika, poukázali sme na jednu zaujímavosť v hre Dishonored, veliteľ Shepard z Mass Effectu potichu ukončil svoju aktívnu službu, nasledovalo unboxing video zberateľskej edície nového Deus Ex: Human Revolution, zistilo sa, že Portal 2 sa najviac predával na PC platforme, priniesli sme kompletný zoznam achievementov závodov Forza Motorsport 4, no a tento deň uzavrela naša súťaž o Deus Ex: Human Revolution - Collectors Edition.

Nasledovný deň sa odhalili Dark Souls achievementy, vyšlo najavo, že Duke Nukem bude pokračovať, Zaklínač 2: Vrahovia kráľov predal už skoro 1 milión kópií, vieme už aj to, že Battlefield 3 bude bez civilných obetí a napokon nás postretla nepríjemná správa podľa ktorej štúdio 2K Czech postretol hromadný odchod zamestnancov.

Prvý septembrový deň odhalil detaily Modern Warfare 3 Hardened edície, podaril sa nám zistiť dátum vydania titulu Burnout Crash!, Sony dala do éteru zoznam hier, ktoré budú na Tokyo Game Show, predstavili sa i tablety od Sony, ukázalo sa ako vyzerá Veliteľka Shepardová, a aj to, čo ponúkne obrovská akcia menom Call of Duty XP, vývojári LA Noire sa ocitli v konkurze a nechýbalo ani to, čo si pre nás chystá Comgad.

V piatok dorazil Driver: San Francisco v prvých recenziách, pozrieť ste si mohli pokračovanie videa z Uncharted 3, oznámili sa detaily DLC pre Red Dead Redemption, 2K Czech oficiálne potvrdilo prepúšťanie, oznámil sa DLC pre Dungeon Siege III, zodpovedala sa otázka predajov Black Ops, PSN sa stala bezpečnejšia a lepšia, a svetlo sveta uzrelo pokračovanie Dark Souls prológu.

Tentoraz poriadne novinkami natrieskaný víkend začal novými mapami pre Section 8: Prejudice, oznámila sa špeciálna limitovaná Xbox 360 edícia Call of Duty: Modern Warfare 3, oficiálne sa potvrdilo ukončenie štúdia Black Rock Studio, prezradil sa Deus EX: Human Revolution DLC, pozreli sme sa aj na Killzone 3 patch 1.12, ponúkol sa trailer z Modern Warfare 3 multiplayeru, nasledovala dvojica gameplay videií z Ratchet & Clank: All for One a v plnej paráde sa predviedol mindblowing trailer k akcii Gears of War 3.

Nedeľa pokračovala v hernom spravodajstve ako sa patrí. V prvom rade sme spoznali cenu Hardened Edition Modern Warfare 3, unikli achievementy z Batman: Arkham City, fanúšikov určite potešil aj 14 minútový Borderlands 2 gameplay, istý fanúšik Falloutu 3 zostrojil funkčný prototyp počítača PIP-Boy 3000, odprezentoval sa obsah "Physical Warfare Packu" Battlefieldu 3 a nakoniec sa priblížilo Standalone DLC pre inFamous 2.

Do našich sekcií sa pridali články ako Hry ako ničiteľ zdravia?, Súhrn dojmov z prezentovaného materiálu – Part 5, recenzie na kvalitné hry Doodle Dorks a Deus Ex: Human Revolution, prečítať ste si mohli napokon aj preview herného titulu BioShock Infinite.

A teraz si ešte máte možnosť detailne prezrieť našu galériu videí, v ktorej sa nachádzajú videá za tridsiaty piaty herný týždeň 2011. Pokiaľ sa nechcete zbytočne zdržiavať, vyberte si video, ktoré vás zaujíma hneď teraz: Forza Motorsport 4 - Warthog trailer, The Secret World - Beta opening trailer, End of Nations - GamesCom 2011 trailer, Jagged Alliance Online - GamesCom 2011 trailer, StarCraft II: Heart of the Swarm - Gameplay trailer, Call of Duty XP 2011: Walkthrough, Dead Island launch trailer a Gears of War 3 - Dust to dust.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012