17.05.2011 15:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 19. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 19. týždňa v hernom svete

Uplynulý týždeň, ktorý si práve teraz zhrnieme bol po každej stránke aktuálny, čo sa neodrážalo len na novinkách, ale aj na galériách či recenziách.

Prvá informácia sa týkala zrušenia projektu Command and Conquer Arena, ktorý sa ešte nestihol dočkať ani oficiálneho ohlásenia, potom titul Dungeon Siege 3 prišiel s novou video ukážkou, kvalitné slovenské štúdio Sketch Games oznámilo dostupnosť hry Hockey Arena 2011, The Witcher 2: Assassins of Kings odprezentoval svoje lokácie a predstavi sa nám aj launch trailer z Brinku.

Druhý pracovný deň, ponúkajúci hneď sedem herných správ začal informáciou o klesajúcom záujme o MMORPG World of Warcraft, opäť sme sa povenovali situácii okolo PSN záležitosti, hra Lego Pirates of the Caribbean zaujala novým videom, oficiálne sa potvrdil nový Alan Wake, pozreli sme sa na prvý DLC z FPS akcie Crysis 2, svetom obletel názov prvého Battlefield 3 DLC a určite si nezabudnite pozrieť aj nasledovné predajné štatistiky.

V stredu Alica zaútočila týmto trailerom, priblížila sa nám dostupnosť titulu Dark Souls, Max Payne nám poslal štvoricu nových obrázkov z tretieho pokračovania, podali sme súhrnné informácie o nástupcovi Wiička, začal sa pripravovať nový filmový Tekken, nasledovala štatistika predajnosti hier vo Veľkej Británii, oficiálnou formou sa oznámil Hitman Absolution, pričom poznáme aj prvé detaily, dorazil L.A. Noire trailer a zistili sme kedy príde datadisk pre Fallout: New Vegas.

Štvrtok ukázal originálnosť prechádzania Portalu 2, Dirt 3 ukážku, neunikli nám ani nové The Elder Scrolls V: Skyrim detaily, podľa prezentovaných detailov sa zrejme dočkáme DLC pre L.A. Noire, Ace Combat: Assault Horizon sa predviedol prostredníctvom nových obrázkov a videa, podarilo sa nám zistiť , že L.A. Noire rozhodne nebude nudnou hrou a posledná novinka tohto dňa ozrejmila, že výpadok PSN už nemilo ovplyvňuje predaje PS3.

Posledný pracovný deň v týždni ponúkol nasledovné novinky. Piatok začal plnohodnotnou gameplay ukážkou z hry Kingdoms of Amalur: Reckoning, po dlhej pauze prišiel Diablo 3 trailer, nasledovalo oficiálne ohlásenie titulu Starhawkdorazili nielen obrázky z RPG Deus Ex: Human Revolution, ale aj jedno konkrétne nemilé info.

Začal sa nám víkend kedy sme samozrejme pokračovali v mapovaní hernej situácie. Sobota rozhodne nebola nudná, pretože sa nám oficiálne ohlásil titul Call of Duty: Modern Warfare 3, nevyhla sa nám ani video preview ukážka hororu Shadows of the Damned, naskytol sa pohľad na krátku sneak peek ukážku titulu Silent Hill: Downpour, nedeľa ponúkla video z „výroby“ zbraní pre The Lord of the Rings: War in the North a medzi trojicou hardvérových správ sme sa dozvedeli, že PSN sa už pomaly obnovuje.

Minulý týždeň so sebou priniesol tri recenzie, z ktorých prvá zhodnotila kvalitnú hru Gray Matter, ďalší, podľa hodnotenia priam dokonalý titul ArkanoArena sa tiež podrobil nášmu testovaniu a ani tretia recenzovaná hra, presnejšie Hockey Arena 2011 HD nebola žiadnym béčkom.

Do obrázkovej galérie pribudli tieto sekcie: Hockey Arena 2011, Ace Combat: Assault Horizon a Deus Ex: Human Revolution, galéria videí prišla s nasledovným: Gray Matter - prvých 15 minút z hry, Crysis 2 - Retaliation DLC, Hitman Absolution - Teaser Trailer, L.A. Noire - launch trailer, Diablo III - Follower system, Shift 2: Unleashed - Speedhunters DLC, PES 2012 - Announcement trailer, COD: Modern Warfare 3 - America teaser, COD: Modern Warfare 3 - England teaser, COD: Modern Warfare 3 - Germany teaser, COD: Modern Warfare 3 - France teaser a inFamous 2 - Intro cutscene trailer.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012