10.05.2011 11:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 18. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 18. týždňa v hernom svete

Nasledujúci prehľad istotne ocenia ľudia, ktorí dávali prednosť našim neúspechom v hokeji pred sledovaním herného diania v osemnástom týždni 2011.

Pondelok začal grafickým vysvetlením hacknutia PSN, pokračoval ďalšou správou z tematicky podobnej záležitosti a deň zavŕšila Assassin's Creed: Revelations záhada.

Druhý pracovný deň už bol znateľne pestrejší. V prvom rade sme sa pozreli na DoomWolfenstein budúcnosť, dorazili nové Red Faction ukážky, predstavila sa limitovaná edícia Medal of Honor soundtrackov, tlačová správa ozrejmila dostupnosť služby PlayStation Network, žiaľ ani ďalšia správa veľmi nepotešila, pretože divízia Sony Online Entertainment zažíva podobnú situáciu ako PSN, Portal 2 prišiel so zaujímavým videom, poukazujúcim na vynaliezavosť v spomínanom titule, svetu sa odkryli minimálne aj odporúčané systémové požiadavky hry Duke Nukem Forever, dorazilo v poradí štvrté briefing video z Brinku a nakoniec potešil zoznam prezentácií na E3.

Streda dodala štvrtý diel Mortal Kombat: Legacy, odhalila sa trojica nových DLC pre Fallout: New Vegas, zistili sme, že detektívka L.A. Noire sa dočká literárneho spracovania, prišla zaujímavá várka nových obrázkov z hry Mass Effect 3, nasledovalo zhrnutie PSN noviniek, ako vždy, aj tentoraz sme ponúkli predajnú štatistiku hier v UK za posledný týždeň, kde jasne dominoval Portal 2, nechýbal piaty diel briefing videa Brinku a titul Child of Eden sa nám predstavil prostredníctvom novej ukážky.

Štvrtý deň v týždni odštartoval ďalšími novinkami zo záležitosti okolo PSN, Renegade Ops sa odprezentovala doslova výbušným videom, nasledoval prvý teaser k Darkness 2, ďalšia novinka nepotešila, pretože nové závody Split/Second nebudú, ale predošlú nemilú správu úspešne zaplátali nové obrázky z Deus Ex: Human Revolution, pričom už poznáme aj systémové požiadavky, dočkali sme sa veľkolepého oficiálneho predstavenia titulu Assassin's Creed: Revelations, Duke prišiel spolu s novou video ukážkou, na sieti sa objavilo nové gameplay video z FPS akcie Rage a konečne sme sa dočkali posledného briefing videa k Brinku.

Posledný pracovný deň v týždni podal hlásenie ohľadom diania okolo PSN, titul The Lord of the Rings: War in the North zaujal gameplay videom a do tretice Rockstar odhalila kapacitu hry L.A. Noire.

Víkend ukázal pekné množstvo správ, presnejšie osem, z čoho boli tri hardvérové. V sobotu sme opäť mapovali PSN dianie, zastihla nás informačná Assassin´s Creed: Revelations lavína, podľa špekulácie zavíta detektívny titul L.A. Noire aj na platformu PC, ukázali sme ukážku z Hunted: The Demon´s Forge a nedeľa napokon priniesla jednu hernú správu, týkajúcu sa hry Rayman Origins.

Zrecenzovali sme pomerne očakávaný titul Operation Flashpoint: Red River, ktorý si vyslúžil nadpriemerné hodnotenie, obrázková galéria sa dočkala sekcií Mass Effect 3 a Deus Ex: Human Revolution, galéria videí poskytla nasledovné zaujímavosti: Sims Cast 8, Posel Smrti III - ukážka dabingu hlavnej postavy, Dirt 3 - attract trailer, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – trailer, The Darkness 2 - Release date trailer, The Witcher 2: Assassins of Kings - Environment slide-show, Duke Nukem Forever - Shrinkage Trailer, The Lord of the Rings: War in the North - Gundabad trailer a Rage - The Shrouded.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 10 / 10
(Hodnotení: 1)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012