07.05.2011 11:14, Blade, Komentárov: 0
Hromada detailov o Assassin´s Creed: Revelations

Hromada detailov o Assassin´s Creed: Revelations

A rozhodne nepôjde len o prachbiedny datadisk!

Vo štvrtok odhalené nové pokračovanie série Assassin´s Creed mnohých fanúšikov istotne potešilo, keďže nadväzovanie v príbehu Ezia Auditoreho je po vyvrcholení Brotherhoodu viac než logickým krokom. Aktuálne číslo magazínu Game Informer nám ale prinieslo takú záplavu noviniek, že nechať si ich pre seba by bol naozaj hriech. Tak teda, čo nás v AC: Revelation čaká a neminie?

 

  • Majoritnú časť hry hráči strávia v Konštantinopole (dnešný Istanbul), ktorý bude rozdelený do 4 veľkých distriktov - Constantin, Beyazid, Imperial a Galata.
  • Počas hry sa ale dostaneme aj do regiónu Cappadocia.
  • Ezio bude v hre solídnym pätdesiatnikom.
  • Ezio bude mať k dispozícii novú hračku zvanú "hookblade", ktorá mu umožní presúvať sa mestom rýchlejšie prostredníctvom akýchsi visutých lán. Pomocou hookbladeu bude možné si pritiahnuť k sebe aj protivníkov.
  • Hrdina bude môcť po novom vyrábať vlastné bomby. V hre má byť k dispozícii až 300 rozdielnych typov bômb.
  • Hra sa dočká pozmeneného ovládania, hlavne teda z dôvodu pridania uvedeného hookbladeu.
  • Eagle vision bude zamenený za Eagle sense, teda akýsi orlí zmysel, ktorý vám umožní lepšie stopovať osoby a predvídať ich potenciálne smerovanie, vďaka čomu im budete môcť do cesty nastražiť bombu.
  • Hra bude obsahovať vylepšený koncept Borgiových veží z minulého dielu - naprieč mestom budú rozmiestnené tzv. brlohy assasínov. Aby ste si ich sprístupnili, budete musieť najprv z okolia odstrániť všetkých templárov (obdobne ako to bolo v prípade Borgiových generálov). Následne sa vám brloh sprístupní a vy budete môcť v jeho okolí opraviť budovy či rozostaviť vlastných strážnikov.
  • O assasínske brlohy budete môcť aj prísť a to v prípade ak budete podozrivým. Budete môcť poslať svoje vlastné oddiely na miesto templarského útoku, pokiaľ to vy sami nebudete stíhať. Taktiež bude možné určiť pre jednotlivé brlohy tzv. master assasína, ktorý bude od toho momentu dohliadať na to, aby daný brloh nebol prepadnutý či nebodaj stratený.
  • Levelovanie vašich regrútov bude mať nový najvyšší level - 15.
  • Titul nebude obsahovať takmer žiadne vedľajšie misie. Tie budú nahradené random eventami, tak ako to svojho času robil Red Dead Redemption.
  • Autori využívajú novú technológiu snímania tváre zvanú Mocam, ktorá má byť údajne veľmi podobná systému použitému v L.A. Noire.
  • Desmond bude mať v rámci Animusu prístup do akéhosi safe módu zvaného "Black Room", ktorý mu umožní prehliadať si stratené spomienky.
  • Gameplay v koži Desmonda bude pozostávať z logických sekvencií, kde pomocou manipulácie s geometriou sveta bude možné pre hrdinu opätovne integrovať stratené vrstvy jeho podvedomia. Čo si pod tým predstaviť ale momentálne netušíme.
  • Vráti sa aj Multiplayer, ktorý bude mať tentokrát silnú príbehovú naráciu.
  • Hra vám umožní vytvoriť si vlastný charakter ako aj vlastné gildy.

Zdroj: Game Informer

Blade
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012