18.12.1999 00:11, WIN, Komentárov: 0

FIFA 2000

FIFA Internationa Soccer 1994, FIFA 1996, FIFA 1997, FIFA 1998 Road to the World Cup, FIFA 1999, FIFA Y2K, FIFA 3000 , FIFA 5000, FIFA 10354564 , FIFA 267400, kedy sa to šialenstvo konečne skončí? Zatiaľ dúfam, že nie skoro, pretože aj tentoraz pokračovali EA Sports v dobre zavedenom trende približovania sa realite,a dúfam, že každy rok to bude fakt sťáť za to ...

FIFA 2000

Výrobca EA Sports
Distribútor EA
Procesor P-233
Pamať 16 MB
HDD 50 MB
Systém WIN 9x
Akcelerátor Áno
Multi play Áno
Typ Hry Sport
Baby it's allright, baby it's allright, baby let's do da FIFA!
90%

FIFA Internationa Soccer 1994, FIFA 1996, FIFA 1997, FIFA 1998 Road to the World Cup, FIFA 1999, FIFA Y2K, FIFA 3000 , FIFA 5000, FIFA 10354564 , FIFA 267400, kedy sa to šialenstvo konečne skončí?

Zatiaľ dúfam, že nie skoro, pretože aj tentoraz pokračovali EA Sports v dobre zavedenom trende približovania sa realite,a dúfam, že každy rok to bude fakt sťáť za to.

Napriek tomu, že športy na pc moc neoblubujem, FIFU a NHL od Easports si nemôžem nechať újsť (no dobre mal som rad ešte aj starý dobrý STRIKER), je to hlavne kvoli vysokej kvalite, lebo vidno , že chlapci z EA maju na to techniku , špecializáciu a aj nejaké tie skúsenosti. Ale hlavné je to, že predtým než niečo vydaju to majú kvalitatívne na špici a hlavne , žiadna FIFA nebola ani na pohľad tá istá, ale kupríkladu taky Gremlin vypustil taku tycku ako Actua sports, sorry ...

Ale niektore staré veci ostavajú, aj tentoraz ostávame pri jednom CD a vysokej cene originálok ako každý rok.

Každá hra od EA zaťína vždy nejakým pekným introm, kým tomu minuloročnému som zazlieval prílišnú nudnosť a pasivitu, tentoraz to vymakali do takých grádov, ala Matrix, že aj NHL 2000 sa može niekam, ehm schovať. Soundtrack si zobra exTake That Robie Williams, nič proti, ale toho radšej počúvajú dievčatá , ak si pravdaže nájdu čas popri Luneticzu a Backshit boyz. Nebolo to zle ,ale minule bolo lepšie.

Kuš už, ideme igrac sebe :)) Na vyber je tu už na trvalo zabývaná exhibícia, liga a nejaky turnaj (UEFA, PVP, Majstrovstvá sveta). Všetko pekné, ale tie tímy, teda naše. Ide o bombu medzi oči jak hrom. Na jednej strane pribudlo niete čo? No ehm amíci sa sa po storočí zobudili a tú srandu čo nazývali bezvýznamnýma hnusným slovom SOCCER, teraz začínajú hrať, zostavili si ligu menom Major league, a naozaj ma vedelo dojať jedno, ich jak sa to povie "komerčnosť". Totiť viete ako to je s nazvami timov v NHL alebo NBA. Meno teamu ako Rangers, Panthers, Dolphins , Hornest,a všeliaké iná zvieratka. No aj futbalove teamy sa tak volaju. D.C. GALAXY, STARS, boha to je smiesne. A viete ake vysoke hodnotenia dostali _ to by ste neverili ,že nejaky team z USA je lepší ako Nejaky Machester United, Bayern Munchen, alebo Inter Milano. Fakt ja nesrandujem, ale žeby sa niekto z ich ligy niekam v skutočnosti prebojoval som si nevšimol. Toľko k "komerčnosti", no skôr tou bombou ktora ma trafila su teamy naše. Čo sa Tomi Zvelebil sťažuje, že im chýba reprezentácia a ich š teamy su spotvorene, cha , kým minule sme mali aj reprezentaciu 1.FC Kosice a Spartak TRNAVA, tentoraz nas uplne osrali. Slovesko tam ani neni a jediny team je náš majster ŠK SLOVAN Bratislava, ktoreho zloženie vyzerá skôr ako výber Slovenskej ligy, a to že brankáa je Ladislav Molnár ma dorazilo najviac. Laco bol vynikajúci branká, fakt extra trieda, ale už vyše roka nehra a robí trenéra v Košiciach. Ostatné mená som radšej neskúmal, ale všimol som si pár legionarov, ktorí nás už opustili, takže tentorz to EA sports dosť zmrvili.A skôr menej ako to ma mrzí neziskanie licencie na mená ako Romariu a Ronaldo (no.10 a no.9) a ani to, že trchu zmršili pravidlá.

Predsa keĎ sa unúvajú a dajú tam ligu nejakého Turecka, tak prečo aspoň nemôžu nám dať tu poondiatu reprezetáciu a poriadne teamy a čo ešte bratia 4eši, veď oni sa niekam aj s futbalom dostali, veď boli 2. Na Euro 1996, sakra mne sa to tak vidí ,že chlapci z EA sa menia v nacionalistov a Europu kopu do ...

Toľko k teamom, akvás toto neodradilo tak je tu jedna prijemná vec, môžete si trochu za managerovať. NA začiatku sezóny dostanete prachy a nakupujete hráčov, tých potom môžete redávať podľa výkonu. Teraz hovorím pravdaže o lige, keĎ ju vykráte, teda ak ju vyhráte, môžete pokračovať ďalšou sezónou. Prachy síce neprídu ale keď už budete mať vyhraté všetky majstrovstvá a poháre, je to dobré odreagovanie.

Teraz trochu odbočím, jednou z vecí ktorá nás na staršej generácií zaráža je ich zastaralosť, teda myslel som to, že stále žijú v starých idealoch, moderná technika je im pasé a vlastne aj mladá generácia. Tentoraz budeme môcť nakuknúť pod prach minulosti a vysliediť o čom to vlastne celý čas točili, ako a kde hrával Beckenbauer, Pele a a mnoho ďalších.He pekné si vytiahnuť taký historický z roky XX a zahrať si proti reprezentacii Anglicka z Roku XY. TO ma fascinuje, že hrať môže jedna generácia proti druhej.

Komentár sa veľkých zmien nedočkal ,za to na grafike som si pochutnal ( nie nejedol som svoju TNT 2 ). Nejde ani tak o to, že FIFA 99 sa na 2000 nemôže ani pozrieť, pravdaže to je dôležité ale veľ mi dojali niektoré nové kamery a efekty. Pti strelení gólu sa replay srida z viacerých uhlov kamier a obzvlášt vypečená je tá co je v rohu bránky, tento in=bránka pohľad je velice pekný, len škoda, že ta kamera nespadne keď do nej napálim. Druhý nadherný efekt je okopírovanie scény z matrixu, a nemyslím len spomaľovanie replayu, ale hlavne to, že sa scéna zastaví , kamera obletí hráča a ten následne strelí gól. Aj iné srandičky ako hra za zlého počasia, v noci alebo v zime doznali svoje zmeny. Tantorazsa na ihrisku vytvárajú aj reálne tieňe , až na to, že hráči majú pod sebou stále také divné krížiky namiesto tieňa. Podobne ako pri NHL aj tu už konečne diváci dostali rozum a nevýskajú od radosti keď dostane ich vlastný team gól, a tiež musím divákov pochváliť, že sa konečne hýbu a vyzerajú ako ľudia, lebo tá textúra v F99 ma mic nedojala. Ža odsúdeneie a pochválenie stojí grafika hláv jednotlivych hráčov. Narodiel od NHLr tu nemá každý vlastné implantované foto , ale na druhej strane, futbalistov je viac ako hokejistov v NHL.Ale konenč nevyzerajú všetci hráči skoro rovnako. Nebol príjemný pocit keď som pozeral replay jak sa oblapávajú traja rovnaký hráči po strelení gólu. Tentoraz maá každý v teame vlastnú tvár a tie motion capturingové scény pred, počas a po zápase su nádherné.

Ešte načnem realnosť futbalu. Konečne su rozdiely medzi teamami vidieť, a nie že nejae TOGO vyhralo majstrovstvá sveta, to nie.Inteligencia hráčov sa dočkala zásadných zmien a keď hráte na najvyššej obtiažnosti to je ono, to je neustály chod napätia a vzrušenia, dakedy sa to zvrhne na akciu strel sem, strel tam, ale pravdaže žiadne zabíjanie jak Quake to nebude. Konečne aj počítačoví protivníci využívajú rozlične fintičky a zákroky, dávajú si pozor na určité situácie a tak. Dokonca som si všimol, že aj ten + hráč z tretieho teamu, teda ten väzeň , čo celý čad píska na píšťalke a ukazuje niejakými kartami, myslím, že to bola žltá a červena, len škoda že nemá zelenú , mohol by robiť semafór. Ale žartíky bokom, tento nepríjemných chlapík už nieje stále tenisty, ale dokonca aj on dostal do hlavy potrebný software a teda každý rozhodca ma iný systém a prísnosť hodnotenia danej situácie. Normalne keď som hral Slovan vs. Sparta, tak vylúčil hráčov 2:3 , aspoň , že sme vyhrali.

Nakoniec som si nechal taku chuťovku ku ktore j som sa dostal nahodou, niekde som čital , že existuju cheaty na Fifu, a sam som si povedal, čo je to za haluz, veď načo mi bude nesmrteľnosť alebo podobne blbosti ? Ono to bolo myslene trochu ink, chlapci z EA tam hodili take male zabavne mody, svetelny, ked iba chraci su osvetleni a okolo je tma, potom ufo,normalne hraju a zrazu ufo unesie jedneho hraca a hra sa dalej bez neho, podobny je aj bleskovy mod, kde hrate za burky a blesky vam spaluju hračov :)

FIFA RULEZ! Áno je to ono je to sila, i love FIFA . je to dobrá hra, teda je fakt dobrá nebojte sa nehryzie je lepšia ako NHL. Prestaňte ma kameňovať ona je tento rok vážne lepšia ako MZPDČO 2000 (Mlatenie zakryvenou palicou do čierneho oného). Tak let's play !


Zdroj: gamesweb

WIN
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner:
Vychádza na platformy: PC
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 1 / 10
(Hodnotení: 2)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012