13.02.2013 11:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 6. herného týždňa

Zhrnutie 6. herného týždňa

Uplynulý týždeň bol vskutku bohatý na herné zaujímavosti. Predstavili sme vám tretieho Zaklínača, priblížila sa Assassin’s Creed III DLC trilógia Tyranny of King Washington, isté špekulácie potvrdili vývoj nového Wolfensteinu. Zhrňte si spoločne s nami v poradí šiesty herný týždeň.

Pondelok: Exkluzívne PC funkcie nového Tomb Raidera

Počítačová verzia Tomb Raidera bude od konzolových odlišná, ponúkne totiž hneď niekoľko užitočných funkcií, ako napríklad teseláciu postáv, vyhladenie obrazu pomocou MLAA alebo vyššie rozlíšenie textúr. Okrem týchto vylepšení sa máme tešiť na DX11 efekty, ktorých obsah vývojári zatiaľ úspešne taja. Konami vám poslala kratší zostrih prichádzajúceho Metal Gear Rising: Revengeance. Vo videu sa stretnete s budúcimi robotickými protivníkmi a pár hernými kombami. Nasledovali detaily o dátume uskutočnenia sa London Games Conference 2013, ktorá by sa mala podľa našich informácii zamerať predovšetkým na témy ohľadom vývoja next-gen hier. Nechýbalo predstavenie titulu Deadpool, pričom ste mohli zhliadnuť väčšie množstvo koncept artov a screenov. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako znie hra? Práve na zvuky sme v rámci tematického článku zaostrili.

 

Utorok: Witcher 3: Wild Hunt oficiálne predstavený

Špekulácie sa naozaj uskutočnili a my sme sa vďaka tomu minulý utorok dočkali oficiálneho predstavenia Zaklínača 3 s podtitulom Wild Hunt. CD Projekt RED nás potešil aj úvodnými detailmi. Hra so sebou vraj prinesie nelineárne zápletky, množstvo náročných rozhodnutí s dopadom na priebeh hrania, nové fascinujúce príbehy či postavy. Prostredie má byť dokonca ešte o niečo väčšie než poskytuje obrovský svet Skyrimu. Ak si občas radi pozriete nejaké tie dobré brepty, nemali by ste prehliadnuť ani nepodarené zábery z natáčania dialógov k detektívke L.A. Noire. Kvôli použitej technológii skenovania pohybu je zážitok z videa ešte silnejší. PlayStation 3 exkluzivita menom The Last of Us priniesla nové gameplay video a veľkú sériu nových obrázkov. Spoločnosť MSI oznámila dodávku vybraných grafických kariet aj s plnou verziou novej generácie programu 3DMark Advanced Edition. Zároveň bola oznámená aj zaujímavá súťaž v pretaktovaní. Utorok následne pokračoval zverejnením nového trailera k Lego City Undercover. Privítali sme i čerstvé screeny z Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate. Napokon sme upozornili na použitie Modern Warfare 3 záberov v komunistickej propagande.

 

Streda: Dead Space 3: Awakened DLC v marci

Podľa prvých recenzií je tretí Dead Space pomerne úspešný. Ak by vám ale chýbala istá dávka hororu, môžete si doplatiť 800 Microsoft points (10 dolárov) a vyskúšať balík Awakened, ktorý má oznámenú dostupnosť na marec. Štúdio Deep Silver neskrývalo radosť z predajného úspechu známej zombie FPSky Dead Island, ktorej sa, ak počítame maloobchodnú aj digitálnu distribúciu, predalo viac než päť miliónov kusov. Čerstvo oznámený Witcher 3 vám ukázal svoje prvé screenshoty, prezentujúce hru na novom RedEngine 3. Zynga oznámila ukončenie troch titulov, ktoré žiaľ nedosiahli očakávaného úspechu. Známy herec Paul Walker by sa mal objaviť v pripravovanom Hitman filme. V plnej kráse sa predstavil God of War PS3 bundle. Podľa vyjadrení autorov máme počítať s vydaním Sniper Elite V2 na najnovšiu Nintendo konzolu Wii U.

 

Štvrtok: Assassin’s Creed III: Tyranny of King Washington

Vo štvrtok sme sa dozvedeli ďalšie dôležité detaily DLC trilógie pre Assassin’s Creed 3, ktorá nesie označenie The Tyranny of King Washington. Okrem oficiálneho videa poznáme dátumy vydania všetkých troch balíkov, názvy nových schopností a samozrejme bolo zverejnených aj niekoľko obrázkov. V ďalšej novinke sa predstavila druhá príručka prežitia k Tomb Raiderovi, nasledovali nové videá a obrázky z chystanej akčnej adventúry Remember Me, Ubisoft oznámil partnerstvo so spoločnosťou McFarlane Toys, ktorá na trh dodá figúrky Connora. Bethesda vydala high-res texture pack pre Steam verziu Skyrimu. Je dostupný úplne zadarmo. Stihli sme ešte sprostredkovať detaily z oficiálneho potvrdenia nového Assassin's Creed.

 

Piatok: Nový Wolfenstein je možno vo vývoji

Na sieti sa objavili špekulácie podľa ktorých sa pracuje na ďalšom Wolfensteine. O tento diel sa vraj stará tím švédskeho ZeniMaxu. V rytme songu Liquid State od skupiny Muse ste si mohli pozrieť nové zábery z FPSky Crysis 3, boli známe výsledky DICE awards 2013, deň ukončili Alieni v extended Contact traileri k očakávanej hre Aliens: Colonial Marines.

Víkend: Exkluzívne Wii U Rayman Legends demo

Ubisoft hráčom sľúbil Rayman Legends demo exkluzívne pre Wii U platformu. Po dlhšej odmlke sa o slovo opäť hlásili vývojari z Codemasters, ktorí upozornili na svoj pretekársky projekt GRID 2 prostredníctvom krátkeho teaseru. Konečne sme sa dočkali oficiálneho videa k titulu Lego City Undercover od Nintenda. Potešila nás zaujímavá live-action ukážka z God of War: Ascension, v ktorej vedúci produkcie Christian Beckman približuje proces výroby a prípravy herca Brandona Whitea do úlohy Kratosa. Nedeľa sa niesla aj v duchu stratégie Total War: Rome II. Pokúsili sme sa vám priblížiť Icenov, keltský kmeň, ktorý tvorí v poradí už štvrtú frakciu hry. Týždeň uzavrel preview článok titulu LEGO City Undercover.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012