04.12.2012 11:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 48. herného týždňa

Zhrnutie 48. herného týždňa

Mirror’s Edge 2 pravdepodobne vstal z mŕtvych, Ace Combat: Assault Horizon si zahráte aj na vašom počítači, nástupca výbornej stratégie Company of Heroes uviedol svoj prvý trailer, zaspomínali a navnadili sme sa na výročné vydanie GTA Vice City. K tomu naša recenzia na Assassin's Creed 3. Pripomeňme si globálnejšie 48. herný týždeň.

Pondelok: Mirror’s Edge 2 vo vývoji?!

Tá najzaujímavejšia správa minulého týždňa prišla hneď na úvod. Ide opäť o špekuláciu, ktorú ale potvrdil vážený a dôveryhodný zdroj. Je ním Ben Cousins, švédsky vývojár z ngmoco a bývalý zamestnanec EA, ktorý na Twitteri uviedol, že sa na predtým pozastavenej druhej časti vydareného Mirror’s Edge údajne znova pracuje. Dokonca prezradil, že ho kutia priamo v štúdiu DICE. Server Ukie sa podieľal na tvorbe novej štatistiky predajnosti hier v UK, kde po druhýkrát viedla akcia Call of Duty: Black Ops II od Activisionu. Vývojári prostredníctvom nového videa potešili priaznivcov sniperskej FPSky Sniper: Ghost Warrior 2. Pondelok napokon okorenil tematický článok, opäť sa zameriavajúci na Kickstarter.

 

Utorok: Poznáme dĺžku Tomb Raider kampane

Podľa štúdia Crystal Dynamics nám celá Tomb Raider kampaň zaberie 12 až 15 hodín, samozrejme v závislosti na hernom štýle každého užívateľa. Okrem tejto novinky sme sa dozvedeli, že Lara Croft bude disponovať vymoženosťou, ktorou je automaticky regenerované zdravie, čo nemusí byť každému hráčovi pochuti. Ostro sledované dianie okolo stratégie Company of Heroes 2 bolo uspokojené krátkym teaserom, ktorý lákal na plnohodnotný trailer z hry. Priniesli sme vám aj náš pohľad na Assassin's Creed 3. Aké bodové hodnotenie si od nás tento titul napokon odniesol?

 

Streda: Ace Combat: Assault Horizon priletí aj na PC

Medzi hráčmi populárna letecká arkáda Ace Combat: Assault Horizon mala predsa len jednu chybu. Tú sa ale distribútor Namco Bandai chystá napraviť začiatkom budúceho roka, kedy sa tejto bezpochyby kvalitnej záležitosti dočkáme aj na platforme PC. Navyše je pridaná možnosť zakúpenia si hry cez digitálnu distribúciu, pričom na PlayStation Network to už možné je, cez Xbox Live si budete môcť Ace Combat: Assault Horizon kúpiť 18. decembra 2012. Hitman: Absolution je stále čerstvý titul, aj napriek tomu sa na oficiálnom Twitteri spoločnosti Eidos Montreal, majúcej na svedomí Deus Ex: Human Revolution, objavila dvojica artworkov z nového Hitmana.

 

Štvrtok: Dlhočizný štartovný trailer k Far Cry 3

Ubisoft nás trochu zaskočil v dobrom slova zmysle, keď na nás „vystrelil“ launch trailer pre tohtoročný hit menom Far Cry 3, ktorého štartovné video má neštandardných desať minút. Pri jeho pozeraní sa však zaručene nudiť nebudete. Pokiaľ sledujete dianie okolo tejto FPSky, viete, že je hodnotená veľmi dobre až výborne, čo potvrdzujú viaceré názory recenzentov.

 

Piatok a víkend: Company of Heroes 2 s prvým poriadnym trailerom

V piatok ráno ste si u nás mohli nájsť prvý trailer k vojnovej stratégii Company of Heroes 2, v ktorom nie je núdza o in-game zábery. Pre fanúšikov zombie akcií sme pripravili päť novo uverejnených a predovšetkým dobre vyzerajúcich obrázkov z očakávaného titulu Dead Island: Riptide. Spoločnosť Electronic Arts pokračovala v propagácii hororovej akcie Dead Space 3. Pripravila si novú sériu obrázkov. Posledný pracovný deň zavŕšilo parádne video, ktoré nám malo pripomenúť vydanie GTA: Vice City 10th Anniversary Edition.

 

 

Druhý decembrový deň, čiže v nedeľu, predstavila spoločnosť 2K Games obal k Bioshock: Infinite, pričom na titulnej strane je hlavný hrdina Booker DeWitt, na zadnej by sa mala nachádzať Elizabeth. Týždeň potom ukončila recenzia hry The Walking Dead: Episode 4 - Around Every Corner, ktorá si od nás odniesla výborné hodnotenie.

 


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012