07.08.2012 17:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 31. herného týždňa

Zhrnutie 31. herného týždňa

Lego Batman 2: DC Super Heroes sa dočkal recenzie, Dragon´s Dogma ponúkne pokračovanie, Star Wars: The Old Republic prejde na free-2-play model, Assassin´s Creed 3 demonštroval kvality svojho enginu. Uplynulý, 31. herný týždeň poprinášal množstvo zaujímavostí, ktoré si teraz pripomenieme.

Pondelok: Techland si registroval novú hernú značku

Spoločnosť Techland, zodpovedná za úspešný Dead Island, si okrem pokračovania spomínanej zombie akcie pripravuje toho viac. Druhou známou novou hrou je záležitosť určená pre mobilné zariadenia, o ktorej síce nevieme nič, avšak ich registrovaná značka Dead Stop napovedá, že sa ani v tomto prípade nevyhneme zombíkom. Spoznali sme HW požiadavky na Prototype 2, pričom nechýbali informácie ako o minimálnej, tak aj o odporúčanej konfigurácii, ktorá bude potrebná pokiaľ si chcete PC verziu tejto hry naplno užiť. Sony následnej priblížila svoje pripravované HD remaky, no a zamerali sme sa aj na aktuálnu štatistiku predajnosti hier z Veľkej Británie, kde sa najnovšie umiestnil na prvom mieste titul London 2012: The Official Video Game.

Peniaze nie sú tam, kde sa skrýva hĺbka. Tak znie názov pondelňajšej témy, ktorú si počas tridsiateho prvého týždňa 2012 pre nás pripravil redaktor Michal Nemec, ktorého môžete poznať pod menom MickTheMage.

 

Utorok: Recenzia hry Lego Batman 2: DC Super Heroes

Herný titul Lego Batman 2 bol viacerými recenzentmi prijatý veľmi dobre. Boli sme výnimkou? Aké hodnotenie si vyslúžil? Odpovede sú zakomponované v samotnom článku! V poslednom júlovom dni sme zaostrili na zaujímavú zombie plošinkovku Deadlight, ktorá predstavila svoj launch trailer. Podarilo sa nám zistiť nielen to, čo si dovezie Square Enix na Gamescom, ale aj nejakú tú informáciu o existencii pokračovania open-world RPGčky s názvom Dragon´s Dogma. Utorok priniesol detaily o Baldur’s Gate Enhanced Edition, deň ukončila séria gameplayov z London 2012: The Official Video Game.

 

Streda: Star Wars: The Old Republic prechádza na F2P

EA vydala oficiálnu správu o aktuálnom počte platiacich subscriberov onlinovky Star Wars: The Old Republic. Teraz je už jasné, že prejde na free-2-play model. Čitateľov sme informovali o záležitosti Hawken, ktorá sa dočká svojej vlastnej live-action mini-série. Objavilo sa nové gameplay video z XBL-exclusive arkády Deadlight a napokon sa Aliens: Colonial Marines pripomenuli novým denníkom vývojárov.

 

Štvrtok: Nové vozidlá pre Forzu 4 predstavené

Svetu sa predstavil nový prídavok pre známe závody Forza Motorsport 4. Ide pritom o August Playseat Car Pack, ktorý do hry pridá 10 vozidiel. Predstavil sa ďalší robot Mechwarrioru Online, ukázali sme druhé developer diary video k novému Splinter Cellu. Neskoršie nám Resident Evil 6 oznámil, že hra okrem trojice singleplayerových kampaní bude obsahovať aj jednu bonusovú, Orcs Must Die! 2 priniesol svoj launch trailer, trochu sme špekulovali nad budúcnosťou SOCOMu, titul MOH: Warfighter poskytol fanúšikom novú video ukážku, záverom sa Microsoft pochválil s Behind the Scenes mini-série Halo 4: Forward Unto Dawn.

 

Piatok: GamesWeb ON Air - 4. časť

Začiatok posledného pracovného dňa patril príjemnej zábave a kvalitným informáciám, ktoré zabezpečila štvrtá časť GamesWeb ON Air. Nechýbali však ani zaujímavé správy z herného prostredia. Najprv sa prostredníctvom tlačovej správy oznámil nový diel Army of Two pod kompletným označením Army of TWO: The Devil´s Cartel. Assassin´s Creed 3 následne priblížil kvality svojho enginu, Need For Speed: Most Wanted lákal novučičkým gameplay videom, LittleBigPlanet Vita dostalo termín, DOOM 3 BFG Edition trailer priblížil nové levely a Rise of the Triad hlásal návrat.

 

Víkend: Ako prebieha policajné vyšetrovanie v titule Sleeping Dogs?

Open-world mestská akcia Sleeping Dogs si pre hráčov prichystala ďalšiu gameplay ukážku. Darksiders 2 lákali parádnym TV Spotom, internetom preletelo prvé developer diary video k tretiemu dielu závodnej série WRC, mohli ste však vidieť aj záznam prednášky Johna Carmacka či originálne vývojárske video k BattleBlock Theater.

 

Sledujte nás naďalej

Tento týždeň prežite v pokoji. Musíte sa totižto dokonale pripraviť na ten nastávajúci, kedy nás zasype lavína oznámení, videí a iných materiálov z tohtoročného GamesComu, na ktorom bude mať zastúpenie aj naša redakcia.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012