25.07.2012 14:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 29. herného týždňa

Zhrnutie 29. herného týždňa

EA oficiálne potvrdila Battlefield 4, nový Splinter Cell priniesol rozšírenú ukážku, pripomenulo sa najnovšie free-DLC pre Mass Effect 3, čitateľov sme potešili preview článkom na Dead Space 3.

Pondelok: Last of Us nechýbalo ani na Comic Cone

Na Comic Cone sa predstavilo nové cinematic video z očakávanej PS3 exkluzivity The Last of Us, približujúce ďalšiu z rady postáv, na ktorú dvojica hrdinov počas svojej výpravy narazí. S prvou novinkou tohto dňa sme svoj zrak upriamili na 40-minútový gameplay z open-world akcie Sleeping Dogs, nasledoval prvý klip z druhého filmového Silent Hillu. Survival akcia ZombiU možno nebude len Wii U exkluzivita, ako sa nám podarilo zistiť. Comic Con nám okrem iného ukázal aj úplne nový gameplay z hry Darksiders 2, poskytli sme novú štatistiku predajnosti hier z Veľkej Británie, aj tentoraz bol víťazom Lego Batman 2. Večer sa ešte predviedol Xbox 360 v štýle Halo 4.

Pondelkovú tému si pre nás pripravil redaktor Michal Nemec (MickTheMage), zaoberala sa podaním príbehu a jeho dostupnosti pre hráčov. Zhrnutie prvého dňa v týždni zakončíme informáciou o adventúre Machinarium, ktorá sa objaví na dvojici PlayStation 3 a PlayStation Vita. Máme aj dôkaz.

 

Utorok: Nová hrozba v SW: The Old Republic predstavená

Prostredníctvom videa sa priblížila jedna z najnebezpečnejších vražedných bytostí Starej Republiky, robot označený ako HK-51. Autori nových Wormsov, Team 17, sa rozhodli Worms Revolution aspoň trochu oživiť pomocou zakomponovania štvorice rozdielnych classov do hry. Známa spoločnosť Blizzard Entertainment (World of Warcraft, Diablo a StarCraft), sa stala opäť populárnou. A dôvod? Založila aukciu, pričom vyzbierané financie putovali na charitu. Zistili sme, že seriálový Spartacus mieri aj na naše konzoly, kde sa objaví pod názvom Spartacus Legends. Nechýbal alfa-gameplay nového Medal of Honoru a objemný záznam z Comic Con prezentácie Assassin´s Creed 3.

Utorok napokon náš redaktor Lukáš Dolniak (Dolno) priniesol preview akcie Dead Space 3.

 

Streda: Battlefield 4 oficiálne potvrdený

Nedávno uzrel svetlo sveta obrázok, ktorý ako predobjednávkový bonus FPSky Medal of Honor: Warfighter, sľuboval účasť na betaverzii Battlefieldu 4. Tieto informácie boli pravdivé a pravdepodobne aj preto sa spoločnosť EA rozhodla urýchliť potvrdenie titulu Battlefield 4 prostredníctvom oficiálnej tlačovej správy. Streda začala uvoľnením parádneho gameplay videa hry Metro: Last Light, zistili sme, kto všetko nadabuje postavy Sleeping Dogs, ako dozvuky z nedávneho Comic Conu k nám pricestovala nová ukážka z Resident Evil 6, najnovšie free-DLC pre Mass Effect 3 s názvom Mass Effect 3: Earth je už dostupné, čo nám pripomenul aj trailer. DLC balík bol predmetom ďalšej správy, ktorá sa zamerala na skvelý Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Deň potom ukončilo unboxing video špeciálnej edície Assassin´s Creed 3.

 

Štvrtok: Rozšírená ukážka z nového Splinter Cellu

Ubisoft zverejnil extended E3 trailer k taktickej akcii Splinter Cell: Blacklist. Nový diel Medal of Honoru bude s najväčšou pravdepodobnosťou uvedený aj na platformu PS Vita. Tony Hawk´s Pro Skater sa dočkal vynovenej HD podoby – odporúčame zhliadnuť jeho launch trailer. Call of Duty: Black Ops II ponúkol fanúšikom behind the scenes video. Robotická free2play akcia Mechwarrior Online zahájila predstavovačku mechov, Origin na stránkach uverejnil ako minimálne, tak i odporúčané systémové požiadavky pre Medal of Honor: Warfighter.

 

Piatok a víkend: GamesWeb ON Air - 2. časť

Posledný pracovný deň minulého týždňa privítal druhú časť novej slovenskej hernej relácie GamesWeb ON Air. Organizátori tohtoročného GamesComu oficiálne potvrdili, že na výstave sa Rockstar Games nezúčastní. Znamená to tak, že prezentácie titulu GTA V sa na tejto akcii nedočkáme. QuakeCon 2012 lákal spolu s id Software na zaujímavé odhalenie nemenovanej hry. O čo presnejšie ide môžeme však momentálne len špekulovať.

 

Sledujte nás naďalej

Aktuálny, čiže tridsiaty herný týždeň s najväčšou pravdepodobnosťou uverejníme okrem iného, samozrejme, aj PS3 recenziu na LEGO Batman 2: DC Super Heroes a MMORPG titul s názvom TERA. Nezabudnite sa pozrieť do pravidelne aktualizovanej sekcie online hier, v piatok nepremeškajte ďalšiu časť nášho videotýždenníka.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012