20.06.2012 13:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 24. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 24. týždňa v hernom svete

Súhrn minulého týždňa vás prevedie tým najdôležitejším z herného sveta.

Dianie odštartovalo ďalším prídavkom, ktorý obohatí tretí Mass Effect v podobe nového DLC s označením Mass Effect: Earth, údajne pridávajúceho do hry 3 nové mapy, 3 nové zbrane a šestku nových N7 classov, pripomenul sa titul Deadlight, ktorý počas uplynulého týždňa zaujal sériou nových screenshotov, odtajila sa kolektorka God of War: Omega Edition, ktorá okrem troch diskov, obsahujúcich God of War 3, GoW HD Collection a GoW Origins Colleciton ponúkne záujemcom predovšetkým bronzovú sošku Krata, Assassin's Creed 3 nám ešte v tento deň stihol predstaviť mesto Boston, nasledovala nádielka nových obrázkov z PC verzie RPGčky Dark Souls, pondelok uzavrela štatistika predajnosti hier vo Veľkej Británii, kde vládol nový Ghost Recon.

Otvorila sa brána do nového pracovného dňa, kedy sme sa najprv dozvedeli neskutočne prekvapivú správu podľa ktorej je v príprave nové Call of Duty, isté interview nepriamo naznačilo, že Rayman Legends nebude Wii U exkluzivitou, čo zaiste potešilo masy hráčov, nasledovalo neoficiálne potvrdenie hry Dragon Age 3, no reálne by sme sa jej mohli dočkať až za dva roky, Splinter Cell: Blacklist nám ponúkol novučičký teaser trailer, ktorý okrem E3kových záberov obsahuje aj hrsť nových, záverom sme sa pozreli na walkthrough video k Unreal Enginu 4, objasňujúce väčšinu funkčných noviniek, ktoré doň tvorcovia implementovali.

Streda nám vo forme rozšírenej verzie prvého traileru, doplneného o vskutku zaujímavé a informačne hodnotné komentáre priblížila komplexnosť budovateľskej stratégie SimCity, upozornili sme vás na momentálne jednu z najlepších hier platformy PS Vita, Gravity Rush, ktorá sa konečne dočkala launch traileru, video rovnakého zamerania, ktoré len potvrdzuje atraktivity hry priniesol aj titul Lollipop Chainsaw, na sieti sa objavil TV Spot na novembrovú FPS pecku zvanú Halo 4, ktorý ukazuje ako má vyzerať kvalitná reklama a dali sme do pozornosti aj nový trailer herného titulu Mark of the Ninja.


Viac videí nájdete v našej galérii.

Štvrtok poskytol prvý leaknutý trailer pokračovania legendárnej série Thief, potom Call of Duty: Black Ops II zažiaril u Jimmyho Fallona, podarilo sa nám zistiť, že Painkiller HD je vo vývoji, pričom viacero prvkov hry bude pozmenených, upravených či inak upgradovaných, takže síce nám bude titul v mnohých aspektoch povedomý, v iných nám naopak príde úplne ako nový. Inversion nám priniesol zverejnenú launch ukážku a pred hardvérovou novinkou nachádzajúcou sa v najnovšom HW zhrnutí nám napokon mimoriadne úspešná ťahová manažmentovka Civilization V predstavila nový prídavok, ktorý detailne opisuje objemné developer diary video.

Nasledovný deň si pre nás pokračovanie Amnesie prichystalo prvý trailer, ktorý len potvrdzuje, že nás opäť čaká psychický teror, doslova hraničiaci so šialenstvom, herný titul Borderlands 2 poprinášal slušné množstvo nových detailov, napríklad ste mali tú česť spoznať nové prostredia, zbrane či monštrá, pričom nechýbali nejaké tie detaily ohľadom hlavného antagonistu hry, nasledoval druhý E3 gameplay z nového Tomb Raidera, zhliadli sme i multiplayer God of Waru: Ascencion v pohybe, dlho pripravovaný HD remake PS2kovej trilógie Ratchet and Clank sa dočkal toľko vytúženého statusu GOLD, ktorý nám autori pripomenuli novým launch trailerom.

Cez víkend sme sa dočkali celkovo piatich noviniek z prostredia hier. Sobota nás oboznámila s pestrou paletou Mountov, ktorých nájdeme v najnovšom datadisku k World of Warcraft, Mists of Pandaria. Hneď na to MMORPG menom Star Wars: The Old Republic pripustila prechod na F2P (Free2play), nazreli sme aj na ukážku budúceho filmového Resident Evila, v nedeľu potom nový herný Spidey doniesol developer diary video, sľubujúce mimoriadne atraktívnu open world akciu a aj napriek tomu, že StarCraft II: Heart of the Swarm nemá dátum vydania stanovený sme sa dozvedeli, že je už prakticky hotový, ako potvrdzujú najnovšie správy.

Dvadsiaty štvrtý týždeň so sebou priniesol tematický článok, tentoraz s pomenovaním „Negativizmus k zábave nepatrí“, ponúkli sme aj recenziu na titul Battleship, ktorý v konečnom hodnotení veľa bodov nezískal.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012