28.03.2012 20:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 12. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 12. týždňa v hernom svete

Ďalší týždeň v poradí skončil a my si ho vďaka tomu môžeme zopakovať.

Dvanásty herný týždeň započal novým trailerom na Mortal Kombat pre PS Vitu, poradilo sa nám zistiť, že F1 dorazí aj tento rok, prostredníctvom videa sa parádne odprezentovalo prvé DLC pre úspešné open-world RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning s názvom The Legend of Dead Kel, Gearbox lákal svojich fanúšikov na Borderlands 2 a nakoniec sme sa dozvedeli, ako "rulovať" v multiplayeri Mass Effectu 3.

Utorok nás pohostil masívnou Xbox video-kampaňou na The Witcher 2: Assassins of Kings, pripravovaný datadisk World of Warcraftu, Mists of Pandaria, sa nám pomaly začal odhaľovať, herná podobizeň The Walking Dead nás zásobila značnou dávkou videí, čitateľom sme prezradili, že SimCity bude najrealistickejším "mestským" simulátorom, poinformovali sme vás o vývoji Starhawku, ktorý sa už blíži do cieľovej roviny, no a vďaka novým screenshotom z májovej akcie Max Payne 3 sme odhalili, že hlavný hrdina tejto hry zavíta aj do New Yorku.

V nasledovnom dni sa predviedlo tretie "heavy hitters" video k Bioshocku Infinite, vyšlo najväčšie DLC pre Modern Warfare 3, Silent Hill HD Collection jatrilo psychické traumy novým trailerom, titul Armored Core V verboval hráčov skvelým launch trailerom, nasledovala 30-minútová GDC prezentácia onlinovky The Secret World a Resident Evil: Operation Raccoon City zahájil svoju misiu.

Aj vo štvrtok sme zaznamenávali tie najdôležitejšie správy z herného prostredia. V prvom rade sa na sieti objavil prvý gameplay z hernej verzie fenoménu Walking Dead, PS Viťácky Resistance k nám dorazil s prvým story trailerom, tento deň potom pokračoval najnovšou ukážkou k druhým Darksiders, mohli ste sa dozvedieť ako vznikla fenomenálna Kara, ponúkli sme launch trailer k HD verzii Raymana 3 a Far Cry 3 sa pripomenul novou ukážkou.

V poslednom pracovnom dni minulého týždňa Dragon´s Dogma pozýval do svojich dungeonov, End of Nations nám hlásil príchod bety, Sniper: Ghost Warrior 2 sa pripomenul skvelým trailerom, priblížil sa Legacy System onlinovky Star Wars: The Old Republic, prezradili sme 11 dôvodov, prečo ísť do druhého Prototype a napokon sme si spoločne pozreli nový gameplay z Darksiders 2.

Víkend okrem dvoch noviniek z hardvérového prostredia poskytol štvoricu herných správ. Najprv sme zaostrili na launch ukážku z nového Ridge Raceru, video napovedalo, že ani Risen 2 sa nezaobíde bez dobre známeho tvora, nasledovalo druhé dev diary k Xboxovému Witcherovi 2 a na úplný záver prišiel Mass Effect: Team Assault s prvým trailerom.

Pokiaľ vám čas ešte dovoľuje, obzrite sa spolu s nami za festivalom Game Expo alebo si prečítajte recenziu na mimoriadne očakávanú záležitosť menom Mass Effect 3. Pokiaľ neviete čo s časom, pozývame vás do neustále dopĺňanej sekcie online hier.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012