17.01.2012 20:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 2. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 2. týždňa v hernom svete

Týždeň plný najrôznejších herných zaujímavostí. Inak sa ani ten druhý v poradí nedá označiť. Novinkami a článkami začíname, ale okrem nich sa vyskytli aj nejaké tie videá či online hry.

Pondelok najskôr s potešením oznámil znižovanie cien WoW datadiskov spoločnosťou Blizzard, trošku sme špekulovali ohľadne dátumu vydania tretieho Diabla, profesionálny snowboardista bol prioritou nového traileru k titulu SSX, pravdepodobne sa odhalil názov video-editačných nástrojov pre konzolu PS3, bližšie sme rozobrali výsledky istého vedeckého výskumu, tento deň následne pokračoval sexy reklamou na Soul Calibur V, štúdio Undead Labs teasovalo svoj nový projekt, hernému svetu sa odkryli minimálne a odporúčané systémové požiadavky pre Kingdoms of Amalur: Reckoning a záverom dňa nám FIFA 12 pripomenula, že práve ona je najpredávanejšou hrou v UK za posledný týždeň.

Ďalší deň v prvom rade ponúkol prvé informácie a screenshoty zo stratégie XCOM: Enemy Unknown, dozvedeli sme sa, čo nájdeme v zberateľskej edícii Aliens: Colonial Marines, vyzeralo to tak, že sa nástupca Xboxu dočká i zaujímavej periférie, v plnej paráde sa predviedol CGI trailer z Resident Evil: Operation Racoon City, v tento deň bol odštartovaný veľtrh CES 2012, podarilo sa nám zistiť, kto sa stal majiteľom práv na Fallout MMO a informovali sme o tom, že Diablo 3 bude dostupný aj na konzolách.

V stredu sa Microsoft pochválil priaznivými výsledkami svojej hernej divízie, hra Asura´s Wrath priniesla Demo gameplay, horor Amy sa ukázal v prvých 18 minútach, nevyhlo sa nám ani ďalšie video k RPG titulu Kingdoms of Amalur: Reckoningpricestovalo k nám aj nové walkthrough video z Alan Wake´s American Nightmare.

Štvrtok sme spoznali synchronizačný softvér pre hráčov menom Razer Synapse 2.0, predviedol sa nový herný mód pre Age of Empires Online, predstavila sa zaujímavá spolupráca, ohlásilo sa nové DLC k Saints Row: The Third, prostredníctvom videa sme mohli nahliadnuť do obsahu dema Final Fantasy XIII-2, zistili sme, ako to nakoniec vyzerá s druhým Stalkerom, no a na záver sme naservírovali nové video z Ninja Gaiden 3, ktorého predmetom je multiplayer.

V piatok sme informovali nielen o hromade DLC pre Modern Warfare 3 alebo odložení herného titulu Binary Domain, ale i o pokračujúcej SSX video-kampani a zberateľke pre Ninja Gaiden 3. Okrem týchto správ nasledovala ešte dvojica ďalších. Predstavili sme veľké ambície spoločnosti EA na tento rok a pracovný týždeň bol napokon ukončený novou ukážkou k nostalgickej Jagged Alliance: Back in Action.

Víkend samozrejme mierne poľavil, čo sa počtu noviniek týka, ale obsah priniesol vskutku zaujímavý. Sobota dala do pozornosti datadisk pre Tropico 4, predviedol sa nový trailer k hre Lollipop Chainsaw, nechýbalo ani dev diary video k Mass Effectu 3, predstavujúce ďalšie drobné novinky, nedeľa potom prezradila, čo prinesie legacy systém onlinovky Star Wars: The Old Republicrozpísali sme si niečo zaujímavé o Mass Effecte 3.

Pondelok ste si mohli prečítať tematický článok „PS Vita - poučí sa Sony zo svojich chýb?“ a po viacerých článkoch z CES 2012 ešte tento týždeň ponúkol očakávanú recenziu na Star Wars: The Old Republic.

Minulý týždeň opäť počtom dominovali online hry, pozreli sme sa na zúbok plnej hre Space Resistance a nových príspevkov sa dočkala aj naša obrázková a video galéria.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012