12.12.2011 19:00, Under4, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 49. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 49. týždňa v hernom svete

Minulý týždeň bol zakončený odovzdávaním ocenení hrám, ale to je len jeho zlomok. Kompletné zhrnutie si môžete prečítať tu a teraz.

Začnime ale pekne poporiadku. Pre začiatok sme podávali nejaké tie informácie o novom Command and Conquer, trochu sme špekulovali na tému Half-Life 3, bol priblížený príbeh sklamania z Online Passu pri Hot Pursuite, potom nasledoval neoficiálny pohľad na Morrowind HD, ukázalo sa, ako by teoreticky mohol vyzerať druhý Minecraft, ešte v ten deň sme priblížili novú predajnú štatistiku a nakoniec nám Richard Garriott vysvetlil jeho pohľad na budúcnosť gamingu.

Na druhý deň sme spoznali dátumy vydania pre Trine 2, poukázali sme na parádne zľavy na Good Old Games, zistili sme koľko kusov predala séria Uncharted, neunikol nám ani VGA teaser k novinke od Epicu, titul Final Fantasy XIII-2 predstavil svoj nový japonský TV spot, Bioshock nás lákal na VGA a Resistance 3 Brutality DLC oznámil svoju dostupnosť.

V stredu nám Heavy Rain poskytol zaujímavú hernú štatistiku, priniesli sme nové screeny z tretieho Maxa Paynea, Android Market oznámil lákavú akciu, vyšiel DLC pre Battlefield 3 s názvom Back to Karkland, zaostrili sme na vydanie Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition, Skyrim Kinect sa stal realitou, hra Final Fantasy XIII-2 predstavila svoje prostredia, objavili sa prvé informácie o novom DLC pre AC: Revelationsrozobrali sme údajné problémy štúdia Team Ico.

Ďalší deň v poradí odštartoval predstavením originálnej ochrany Serious Sama 3, Catherine dostala konkrétny termín, odhalilo sa približné obdobie vydania Ninja Gaiden 3, fanúšikovia Earth Defense Force: Insect Armageddon, ktorí sa zameriavajú na PC verziu zažili poriadne prekvapenie, nasledoval nový story trailer k bojovke Soul Calibur V, nový Spidey prisľúbil trailer na VGA a bol odhalený aj druhý dodatočný obsah pre Test Drive Unlimited 2.

Piaty deň v týždni priniesol so sebou ďalší gameplay z nového Devil May Cry, priblížil sa základný koncept Borderlands 2, nevynechali sme ani dynamiku hlavného hrdinu Mass Effectu 3, pozrieť ste si mohli napríklad aj také nové developer diary video k End of Nations a koniec dňa patril prvej ukážke multiplayeru tretieho Ninja Gaidenu.

Pestrý víkend začal smutne, Duke Nukem Forever odhalil svoj druhý DLC prídavok, nasledovalo prvých 20 minút z DLC "RAAM’s Shadow", plošinovka Trine 2 prišla so svojim launch trailerom, úvod posledného dňa v týždni dal do pozornosti príchod Video Game Awards 2011, Hitman: Absolution sa predstavil v novom, nemocničnom trailery, VGA ešte priniesla exkluzívny Bioshock video materiál, priblížili sa limitované edície RPG Kingdoms of Amalur, priblížil sa i ďalší class onlinovky SW: The Old Republicnapokon sme spoznali víťazov VGA 2011.

Novinky sme si teda zopakovali, ale to nebol jediný materiál, ktorý sme si pre vás pripravili. Čo sa článkov týka, prečítať ste si mohli „Bojím sa rád... ale nemám sa čoho báť“, po dvojici sumárov bol zrecenzovaný titul Kinect Sports: Season Two. Pribudla nám nová obrázková galéria, kopa online hier a ani sekcia plných hier neobišla naprázdno. No a aby sme nezabudli. Pokiaľ túžite po PC verzii Assassin's Creed: Odhalení, môžete ju získať tak, že sa zapojíte do našej „súťaže“. Ono, v podstate stačí, ak sa stanete fanúšikmi našej Facebook stránky a možno sa šťastie obráti práve na vás! :)


Under4
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012