10.10.2011 02:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 40. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 40. týždňa v hernom svete

Práve teraz nastal čas na zosumarizovanie posledného týždňa.

Pondelňajšie ráno v prvom rade odhalilo, čo všetko nájdeme v limitovanej edícii Metal Gear Solid HD Collection, zaiste sa potešili všetci milovníci Mortal Kombatu, poukázali sme na netradičný reklamný predmet hry Portal 2, prostredníctvom neoverených špekulácií sa poodhalili prvé detaily z tretieho Assassin´s Creed, mohli ste zhliadnuť ako vyzerá nový X360 dashboard v praxi a PS Vita sa svetu ukázala s finálnym dizajnom svojej EU krabice.

Druhý deň v štyridsiatom hernom týždni začal nie príliš dobrou správou pre hráčov, opísali sme dianie predajov hier na území Veľkej Británie, odprezentoval sa aj Spec Ops mód z Call of Duty: Modern Warfare 3, odhalil sa zoznam achievmentov Skyrimu, dodali sme prvých 10 minút z FPSky Rage, predstavili sa hardvérové požiadavky nového Need for Speed s podtitulom The Run, bol oficiálne potvrdený Gears 3 Horde Command Packinformovali sme verejnosť o konzolovom Crysise, ktorý je už k dispozícii na stiahnutie pre konzolu Xbox 360 na XBL.

Ďalší deň v poradí bol odštartovaný novými detailmi k príbehu Dead Space 3, v plnej paráde sa predviedol fantastický story trailer k Assassin's Creed: Revelations, nasledoval nový trailer z nového herného Spider-Mana, pomocou najnovšej gameplay ukážky ku akcii Darkness 2 ste mohli vidieť, ako v praxi funguje prvok s názvom Quad wield, dorazila k nám ďalšia vlna špekulácií ohľadom nástupcu Xboxu 360 a streda bola napokon ukončená zaujímavým a originálnym videom, ktoré by si mal pozrieť hlavne každý majiteľ konzoly PS3.

Štvrtok sa niesol v smutnom tóne. Prvou ranou pod pás bolo oficiálne ukončenie činnosti štúdia Team Bondi, ktoré vyzeralo sľubne, čo by sa ešte dalo ako tak ustáť, ale v druhom rade sme museli oznámiť úmrtie významného človeka menom Steve Jobs. Okrem spomínaných nepríjemných správ sa predstavila military stránka titulu Anno 2070, po HW novinke sme oznámili, že Uncharted 3: Drake’s Deception je už dokončený, po správe Robin hrdinom nového gameplayu k akcii Batman: Arkham City a launch trailery k hre Dead Rising 2: Off The Record sa nám podarilo zistiť, že Halo film je predsa len v príprave a predstavil sa úsek závodov NFS: The Run s názvom Million Dollar Highway.

Posledný pracovný deň informoval o dostupnosti herného 3D konvertora pre LG Optimus 3D, ohlásili sa noví herní Transformers, svetlo sveta uzrela dvojica kvalitných gameplayov z Uncharted 3, ponúkli sme ďalšiu funny ukážku z tretích Saints Row a developer diary video ku Tom Clancy’s Ghost Recon Online, zaostrili sme na funkčnosť mechanizmu kontaminácie v horore Amynechýbal ani parádny trailer k FPSke Modern Warfare 3.

Nasledoval vskutku pestrý víkend, ktorý ponúkol nasledovné zaujímavosti. Sobotňajšie ráno ukázalo najnovšie developer diary video k onlinovke Star Wars: The Old Republic, zistili sme ako zakročiť proti jednému z bossov akčného RPG LOTR: War in the North, pozreli sme sa na mechanizmus výroby bômb v AC: Revelations, hra LEGO Harry Potter: Years 5-7 sa odprezentovala vo video ukážke, Binary Domain prezentovala svoj systém konsekvencií, nedeľa potom okrem hernej klávesnice poskytla minimálne i odporúčané systémové požiadavky pre Saints Row: The Third, priblížili sa dlhy štúdia Team Bondi, ukázali sme ako funguje súbojový systém v Prototype 2, predstavila sa MP mapa Operation Firestorm, ktorá bude prítomná v očakávanom titule Battlefield 3 a úplný koniec týždeň dal objemné dev diary k akčnému RPG Kingdoms of Amalur.

Minulý týždeň poskytol dvojicu článkov. Flamy naše každodenné, tak znie nadpis prvého z nich, s druhým, mimochodom tematickým článkom sme sa pozreli na herný soundtrack roka 2010.

Počas uplynulého týždňa sme pridali do sekcie tieto videá: Aliens: Colonial Marines - E3 2011 walkthrough, NBA JAM: On Fire Edition - launch trailer, Assassin's Creed: Revelations - Story Trailer, Crysis for console - launch trailer, Infinity Blade 2 - teaser trailer, Michael - PS3 Long Live Play, Aliens: Infestation - Launch trailer, Uncharted 3: Drake's Deception - Aero gameplay, Uncharted 3: Drake´s Deception - Chateu extended gameplay, Call of Duty: Modern Warfare 3 - Redemption single player, Assassin's Creed: Revelations - Extended E3 Trailer + SK titulky a Assassin's Creed: Revelations - Story Trailer + SK titulky.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012