08.06.2011 21:00, Lukáš "Under4" Kollár, Komentárov: 0
Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 22. týždňa v hernom svete

Čo týždeň dal, čiže zhrnutie 22. týždňa v hernom svete

Minulý týždeň ponúkol dvojicu článkov, veľké množstvo galérií a samozrejme, ako vždy, hordu herných správ.

Týždeň začal zaujímavým odhalením okolo Square Enix, spoločnosť Sony potvrdila live stream konferencie na E3 2011, pripomenul sa nám survival horor Rise of Nightmares, určený výlučne pre kinect, nasledovalo vôbec prvé video z NHL 12 a deň zakončilo zhrnutie E3 špekulácií.

Utorok, ponúkajúci rovno šesť herných noviniek najskôr prišiel  s oznámením možnej hrozby, ktorej môže Sony opäť čeliť, oznámili sme, že firma Interplay momentálne nezažíva veľmi vydarené obdobie, prehovoril jeden z hlavných dizajnérov hry Dragon Age 2, predstavil sa Call of Duty Elite, podarilo sa nám zistiť, že filmový Uncharted sa zmieta v problémoch a odhalili sa nové informácie z hry StarCraft II: Heart of the Swarm.

Tretí pracovný deň nás informačne nešetril a priniesol nasledovné spravodajstvo. Sniper: Ghost Warrior poodhalil svoju limitovanú edíciu pre PS3, internetom obletel dlhý gameplay z Deus Ex: Human Revolution, potešilo aj oficiálne potvrdenie hry Carmageddon Reincarnation, závody Forza Motorsport 4 postihla nová funkcia, ktorá sa predstavuje prostredníctvom priloženého videa, nasledovalo video z FPS akcie RAGE, ukázali sme ničivú zbraň, prítomnú v Red Faction: Armageddon, Deus Ex: Human Revolution ukázal svoj predčasný E3 trailer, nevyhli sme sa ani novej video ukážke z Alice: Madness Returns, oznámilo sa obdobie, kedy môžeme očakávať FPS Aliens: Colonial Marines, prostredníctvom rozhovoru do sveta uniklo zaujímavé odhalenie okolo titutlu Batman: Arkham City a napokon potešil aj Saints Row: The Third trailer.

Začal sa nám štvrtok, kedy sa najskôr oficiálnou cestou potvrdil Darksiders 2, no dorazilo aj sústo v podaní Starhawk multiplayer videa, The Lord of the Rings: War in the North prezentoval orla Belerama, zistili sme dôležitý fakt o Serious Sam 3, zaujalo video zo Star Wars Kinect projektu, svetlo sveta uzrel prvý plnohodnotný trailer k The Darkness 2, tento deň poskytol aj launch trailer z Duke Nukem Forever a na povrch vyplávalo aj Shadows of the Damned video, prezentujúce horiace lebky.

Posledný pracovný deň vyrukoval s Tomb Raider trailerom, zhrnuli sme si Konami pre-E3 konferenciu, nasledovalo odhalenie dátumu vydania Team Ico HD collection, Dark Souls prišiel so zaujímavým Story trailerom, ukázal sa priam dokonalý trailer k FPS Prey 2, za pozornosť zaiste stálo aj Darksiders 2 video, a Silent Hill: Downpour E3 trailer, pokračovali sme launch trailerom k hororu Alice: Madness Returns, informovali sme o tom, že nový herný Star Trek sa už veselo kutí a PES 2012 dorazil s prvým gameplayom.

Aj počas víkendových dní sme monitorovali hernú situáciu a snažili sa priniesť solídne množstvo správ. Prvá novinka ozrejmila situáciu v mestečku Wellsprings, v poradí druhá dodala prvé co-op videá k Uncharted 3: Drake´s Deception, sci-fi akcia XCOM zaútočila novou ukážkou, sobotu ukončil Prototype 2 E3 Action trailer, nedeľa okrem troch HW správ ukázala Twisted Metal E3 trailer, ukázali sme Mortal Kombat: Legacy Ep. 8 aj video ukážku k titulu Journey, nasledovala nová predajná štatistika v UK a týždeň ukončil Resident Evil: Operation Racoon City CGI trailer.

V predošlom týždni sa na spríjemnení atmosféry podieľal aj preview Metro: Last Light, ale pokiaľ inklinujete k závodom, určite si zhliadnite aj našu Dirt 3 recenziu.

Ak máte dostatok voľného času, môžete ho napríklad stráviť aj zrekapitulovaním videí: NHL 12 - prvý trailer, FIFA 12 - player impact, StarCraft II: Heart of the Swarm – gameplay, The Secret World - Story and missions developer diary, Metro: Last Light - Announcement Trailer + SK titulky, Aliens: Colonial Marines – Teaser, Mortal Kombat - Scarlet trailer, L.A. Noire - Rockstar Pass trailer, Duke Nukem Forever - Launch trailer, Assassins Creed: Revelations - The Road to E3 Part 1 + SK titulky, The Witcher 2: Assassins of Kings - Xbox 360 trailer + SK titulky, Metro: Last Light - E3 trailer, Batman: Arkham City - Catwoman trailer, FIFA 12 - E3 prvý gameplay trailer, Uncharted 3: Drake's Deception - Hunters mode gameplay, Uncharted 3: Drake's Deception - Syria adventure mode gameplay, Soul Calibur V - E3 2011 trailer a Tomb Raider - Debut trailer + SK titulky.
Pastvou pre oči boli tieto obrázkové sekcie: Metro: Last Light, Dirt 3 a NHL 12.


Lukáš "Under4" Kollár
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012