31.07.2000 00:10, Vampire Slayer, Komentárov: 0

Carmageddon 3: The Death Race 2000

Na začiatok by som rád povedal, že C TDR 2000 si vychutnajú len páni vlastniaci okolo P 300 a TNT 2 . Musím podotknúť, že na mojej zostave P 400 Voodoo 3 mi to pri 1024x768 rozlíšení a veľmi dobrých textúrach trochu začalo sekať, ale teraz už dosť o tomto a poďme sa baviť o hre samotnej. Trochu vám opíšem môj prvý závod ...

Carmageddon: The Death Race 2000

Výrobca Torus Games
Distribútor SCI
Procesor P- 366
Pamať 64 MB
HDD 400 MB
Systém WIN 9x
Akcelerátor Áno
Multi play Áno
Typ Hry Závody

Najlepšie brutálne závody všetkých čias ...

88%
Bum-bác-tresk ajajajajaááá a zase si musím opravit káru !
Človekvek by neveril koľko taký strom vydrží !
Hihihahuhuha to ti je vám ale sranda spraviť zo zombíka trvalú súčasť vozovky!
Ten parchant ma predbehol a zato nech zdochne !

Tak toto je asi stručná charakteristika " Karmouše 3 " ,ale keďže treba vyplniť našu (vašu) Internetovú stránku tak budem obkecávať !

OBKEC 1.) Na začiatok by som rád povedal, že C TDR 2000 si vychutnajú len páni vlastniaci okolo P 300 a TNT 2 . Musím podotknúť, že na mojej zostave P 400 Voodoo 3 mi to pri 1024x768 rozlíšení a veľmi dobrých textúrach trochu začalo sekať, ale teraz už dosť o tomto a poďme sa baviť o hre samotnej. Trochu vám opíšem môj prvý závod.

OBKEC 2.) Zatiaľ pohoda . Auto stojí na ceste a pred ním veľa ďaľších (dosť veľkých áut !) vo vzduchu cítiť zombíkov. A ŠTART ! Cudzie autá sa v momente stratili z dohľadu . Dupol som na plyn, zrazil som lampu, zničil sa o strom a spadol do vodnej nádrže (Wow! ono to vie aj plávať respektíve topiť sa). Vycúval som z vody a opravil si auto (oprava je drahá). Znova som bol na ceste, ale trať je tak neprehľadne značená, že som sa stratil. Po chvíli som kašľal na závody a naháňal zombíkov. Počas tohto deštruktívno-panikotvorného naháňania som zistil, že s väčšinou predmetov v hre sa dá hybať (smetné koše, lampy, ZOMBÍCI ... ) ale ničí to auťák . Ale vlastne stále ide o to isté, aj keď nám autori C TDR 2000 ponúkli 3 spôsoby vyhratia závodu :

1.Prísť do cieľa ako PRVÝ !
2.Zničenie všetkých protivníkov (čo je niekedy dosť obtiažne) !
3.Prejsť vsetkých chodcov v úrovni !

V C TDR 2000 hrajú veľkú úlohu čas a prachy. Čas sa dá dosť ovplyvniť napríklad pekným zničením súperovho auta (možností na zničenie je veľa !!!), prejdením checkpointu, alebo zrazením zombíkov. Teraz sa budem sústrediť na nejaký taký obkec áut, predmetov a podobne.

OBKEC 3.) C TDR 2000 obsahuje 42 áut ale toto číslo sa dá zväčšiť keď niekde v úrovni nájdete tzv. MUFFY bonus - čiže obdržíte ďaľšiu káru. AUTÁ : Celkom ma aj potešilo, že autá z predchádzajúcich dielov sa objavili aj tu. Je to príjemné znova si zahrať za Suppresor, alebo Electric Blue ! Ale musím podotknúť, že skoro všetky autá prešli podrobnou a skrášľujúcou úpravou. Tak pripravil som si pre vás nejaké autá, ktoré ma najviac zaujali.

DA PANZER : Ja ako fanúšik Druhej Svetovej Vojny som si hned ako moje prvé vozidlo vybral Tank . Nevýhoda tohto vozidla je tá, že sa musíte naučiť zaobchádzať s hlavnou, ale keď niekoho pekne skolíte tak vám poviem, že za taký zážitok stojí trocha námahy !

SHARK : Tak toto je prvá formula ktorá sa objavila v Carmageddonoch. Jej úžasná speed je asi 350 km/h a má skvelú akceleráciu, je to výborná mašina zlášť vtedy kde v hre potrebujete super rýchlosť !

ELECTRIC BLUE : Náš starý znamý z minula. Zo svojou akceleráciou z 0-100 km/h za 2.4 sekundy robí zo seba nebezpečného (a podla mna je toto " autíčko " asi najkrajšie z celého C TDR 2000)

OBKEC 4.) Bonusov a powerupov je v hre veľmi veľké množstvo. Možete získať napríklad, že zombíci sa budú chovať úplne stupidne (Stupid Zombies), alebo naopak Immortal Zombies (nesmrtelný zombíci), keď sa vám podorí zrámovať niekolkých zombíkov na jeden raz získate kombo bonus, v hre sú tiež aj finančné hodnoty , ktoré po ich zobratí vám upravia konto o určitú čiastku, bouncy bouncy - odrážací mód, frozten oponents - zmrazený protivníci (na chvíľu), za lezenie autom po skalách alebo iných vertikálnych predmetov získate pile driver bonus atď ... .

OBKEC 5.) Fyzika : Musím pochváliť autorov s Tours Games za výbornú realistickú fyziku otáčania auťáku, tiež zato keď idete väčšou rýchlosťou a zatáčate naklánate sa primerane a reálne.

ZÁVER : Podľa mňa priaznivci NFS,GTA a samozrejme starších " Karmoušú " si prídu na svoje. A pokiaľ ste ešte nehrali Carmageddon pred tým, radím vám aby ste to vyskúšali. Čaká na vás neuveriteľné množstvo zábavy !


Zdroj: gamesweb

Vampire Slayer
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner:
Vychádza na platformy: PC
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012