27.12.2006 01:08, Last Jedi, Komentárov: 0
Sam & Max: Situation Comedy

Sam & Max: Situation Comedy

Vážení diváci, Vítame vás pri ďalšom dieli súťažnej relácie „Kto sa nikdy nestane milionárom!“ Dnes tu máme dvoch súťažiacich – eh chlapci ako sa voláte? Ach áno pes Sam a zajac Max a pri pulte nabitom otázkami stojí nikto iný ako svetoznámy Hugh Bliss! Drahá, čo to pozeráš za koninu? Daj sem ďialkové nech to prepnem niekam kde dávaju niečo zaujímavé...

Vážení diváci, Vítame vás pri ďalšom dieli súťažnej relácie „Kto sa nikdy nestane milionárom!“ Dnes tu máme dvoch súťažiacich – eh chlapci ako sa voláte? Ach áno pes Sam a zajac Max a pri pulte nabitom otázkami stojí nikto iný ako svetoznámy Hugh Bliss!
Drahá, čo to pozeráš za koninu? Daj sem ďialkové nech to prepnem niekam kde dávaju niečo zaujímavé...

...A tu máme nášho ďalšieho súťažiaceho – psa Sama, ktorý sa nám predstaví s svojou vlastnou skladbou, ktorú bude nielen spievať, ale spraví si aj doprovod na banjo. Ako ho posúdi naša porota?

Dozviete sa v našej show Trápny Idol! Preboha! To dnes nedávajú nikde nič poriadne?

#pic1#

Televízia WARP uvádza. Pôvodný sitcom – Midtown Cowboys! Ako iste všetci diváci vedia, naši hrdinovia – kovboji žijúci na Manhattane v podnájme uprísneho pána Featheryho to nemajú vôbec ľahké pri plnení ich životná sna – chovanie vlastného stáda kráv v ich byte, ktoré sa zatiaľ skladá z jednej kravy. V hlavných úlohách Sam & Max....

*prepnutie programu*

A dnes budeme variť skutočnú delikatesu – Plutóniovú tortu s polevou z kojotích obličiek, podľa receptu matky nášho kuchára Sama. Milí diváci, jedno je isté, nech už sú suroviny, ktoré budete potrebovať akékoľvek, rozhodne nie su zdravé a nepatrí medzi ne ovocie alebo zelenina, takže zoberieme si dve polievkové lyžice umelej červenej farby číslo 2.....

#pic2#

Panebože oni sú všade, v každej relácií a nakaždom programe!!! Áno milí diváci, ehm čitatelia, je to tak, ako hovorí názov tejto druhej epizódy dobrodrúžstiev zverencov Stevea Purcella a ako to aj vyobrazuje dosial recenzia, celé vaše pôsobenie a zápletka sa bude točiť okolo televízie WARP a konkrétne jedna z jej ikon – Myra, z ničoho nič začala všetkých svojich divákov v sále držať ako rukojemníkov a obdaruvávať ich samými nepeknými darčekmi a je len na našej nezávislej zvieracej polícii, aby zachrániladivákov a popritom sa stala hviezdami televíznej obrazovky na poli hudobnom, komediálnom, kuchárskom ale aj vedomostnom, predsalen výhra milión stravných lístkov je viac než lákavá.

S tým, že S&M majú prípad v televízii sa tvorcom z Telltale games naskytla aj výborná príležitosť nahodiť zopár popkultúrnych odkazov a zparodizovať obľubené americké programy a preto po vzore American Idol vzniká už spomínany Embarrassing Idol, Midtown Cowboys je odkazom na všetky komediálne seriály od Priateľov cez Frasiera až po Perfect Strangers ( kde mi pripomínal práve jedno epizódu tohto seriálu, len tam nebola krava ale pes ) a Myra je maskovaný Larry King alebo Oprah Winfrey. Už len z týchto aspektov vyplýva, že celková účinnosť vtpov na bránicu naberá oveľa väčšie obrátky ako to bolo u prvej epiz´dy, dokonca nechýbajú take veci ako smeich divákov pri sitcomea potlesk pri predvádzaní speváckych anitalentoch, celkovo práve štúdiová televízna atmosféra je vynikajúco zobrazená, sparodizovaná a zároveň roztomilá bez toho,aby to bolo robené nasilu a nudilo to hráča.

#pic3#

Celú hru však nestávime len v niekoľkých narýchlo postavených kulisách v štúdiach spoločnosti WARP, ale navštívime aj naše staré známe susedstvo, aj keď len na chvílu keďže v danom prostredí sme sa pohybovali už minule až až. No a čo nového doma? Sybil prestala robiť psychoteraptie a vrhla sa na oveľa náročnejší a nervovo vypätejší job – začala vydávať bulvárny plátok zaoberajúci sa stretnutiami a emóciami mimozemšťanov s ľudmi. A paranoidný a nevíslovne lakomý Bosco sa vydáva za britského Sira, aby zmiatol potkaní gang, ktorý ho obťažuje.

Človek by si povedal, noviniek je dosť, vtipov a zábavy tiež, tak prečo je výsledné hodnotenie hry len nadpriemerných 60% ?

#pic4#

Odpoveďje až príliš jednoduchá a je ním ten istý problém na ktorý som sa sťažoval už minule. Hracia doba. Ta sa dokonca ešte skrátila a je naozaj prekvapením ako dokončíte druhú Epizódu Sama & Maxa za viac ako dve hodiny čistého času. A to je veľká škoda, nie e to ani tak tým, že je málo muziky za peniaze ( mimochodom v hre je opäť vynikajúci jazzový doprovod skomponovaný Jaredom Emersonom-Johnsonom, aj keď niekoľko motívov sa opakuje ) ,ale najviac človeka jednoznačne zamrzí, že konečne sa poriadne do hry „zažerie“ a ono naňho vybafnú záverečné titulky. Jediným svetielkom nádeje, že už v januári by sa mala objaviť tretia epizóda, ktorá by nás mohla konene zasýtiť a nie nám len urobiť chuť na výborné humorné dialógy a situácie. Aké su v dnešnej dobe viac než raritné.

#aut#
#tab#

Zdroj: gamesweb

Last Jedi
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner:
Vychádza na platformy: PC
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012