16.04.2013 16:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 15. herného týždňa

Zhrnutie 15. herného týždňa

Počas pätnásteho týždňa bol oznámený titul Batman: Arkham Origins, vyšla Age of Empires II: HD edícia, nazreli sme do moskovského metra, mohli ste si pozrieť prvý gameplay z Dark Souls 2, nechýbala ani jedenásta časť vašej obľúbenej relácie GamesWeb ON Air. V nasledovných riadkoch si kompletne zhrnieme uplynulý týždeň.

Pondelok: Next-gen Xbox odhalenie už v máji?

Podľa istého magazínu má Microsoft v pláne oficiálne predstaviť next-gen Xbox konzolu počas konania Xbox eventu, ktorý sa uskutoční 21. mája. Podľa špekulácií je konzola zatiaľ pomenovaná ako Durango. V rámci uskutočnenia sa CoD Championship turnajov bol zverejnený trailer s gameplay zábermi Black Ops 2 prídavku Uprising. Od pondelka bol dostupný Castle Map Pack pre úspešnú FPS Halo 4. Záverom dňa vám Ubisoft v novom videu priblížil prácu profesionála na Assassin's Creed 4 posteri.

 

Utorok: Batman: Arkham Origins prichádza

O prípravách na novom hernom Batmanovi sa šuškalo už nejaký ten čas. V utorok však časopis Game Informer zdobil pútač na hru Batman: Arkham Origins. Zároveň bol oznámený dátum vydania, pričom sme sa dozvedeli aj platformovú dostupnosť. Ako sa dalo čakať, BioShock Infinite sa znova umiestnil v britskej predajnej štatistike na samom vrchole, opäť tak predbehol nového Tomb Raidera. Nasledovalo vskutku perfektné ingame video, kde dominovalo postapokalyptické prostredie Moskvy z FPSky Metro: Last Light. Spoločnosť Irrational Games umožnila stiahnuť si až osem alternatívnych obalov k BioShock Infinite. Nové developerské video z vývoja PS3 exkluzivity The Last of Us priblížilo práce na hernom prostredí od concept artov až po samotné detaily. Napokon sme upozornili na aktuálnu dostupnosť Age of Empires II: HD edície.

Väčšina z vás sa už istotne dozvedela o zrušení priam legendárneho herného štúdia LucasArts, poskytli sme vám preto zaujímavý pohľad na začiatok jeho existencie, najväčšie úspechy aj pomalé umieranie.

 

Streda: Black Ops 2: Mob of the Dead sa predstavuje

Ako sme už vedeli z predošlých dní, prídavok Uprising pre FPS titul Call of Duty Black Ops 2 bude okrem štyroch nových máp obsahovať i kampaň Mob of the Dead, odohrávajúcu sa vo väznici Alcatraz. Na tento prídavok sa zameralo behind-the-scenes video, ktoré nájdete v tejto novinke. Deň predtým oznámený Batman: Arkham Origins sa dočkal prvej poriadnej dávky screenshotov. Informovali sme aj o odklade hry Lost Planet 3, ktorú môžeme v Európe okúsiť najskôr 30. augusta 2013. Rockstar sa pochválil domaľovaním nástennej maľby s motívom oficiálneho boxartu ku Grand Theft Auto V. Svoj zrak sme kvôli vám upriamili aj na Injustice: Gods Among Us, ktorý obdržal nový trailer. Ubisoft predstavil Wii U verziu Splinter Cell Blacklist.

 

Štvrtok: GamesWeb ON Air - 11. časť

Najväčším ťahúňom tohto dňa bol po veľkonočnej pauze samozrejme GamesWeb ON Air s poradovým číslom jedenásť. Nemali by ste však prehliadnuť ani prvý gameplay z Dark Souls 2, ktorý bol k dispozícii spolu s novými obrázkami a druhým oficiálnym trailerom. Zavítali sme na oslavy výročia Flashback titulu, Disney po dlhšej prestávke zverejnilo nové video predstavujúce Toy Box Mode a prostredníctvom ingame záberov sme pripomenuli Dragon’s Dogma: Dark Arisen. Rockstari konečne zverejnili všetky songy z GTA titulov prostredníctvom iTunes a Spotify. Deň sme ukončili pretekami Real Racing 3, ktoré podľa dostupných informácií vyfasujú Chevrolet Update.

 

Piatok: Chystá sa nové Need for Speed?

Na sieti sa objavila špekulácia podľa ktorej sa kutí reboot závodnej, mimoriadne úspešnej hry Need For Speed: Underground. Starší titul Prince of Persia: The Shadow and The Flame Ubisoft oznámilo aj pre súčastné tablety a mobily. Autori očakávaného Black Ops 2 Uprising packu vám priblížili ďalšiu výhodu obsahu. Namco Bandai prezentoval Ridge Racer Driftopia, arkádovo-pretekársky titul, ktorý bude dostupný na PS3 a PC.

 

Víkend: Forza Horizon obdrží prídavok zadarmo

Fanúšikovia racingovky Forza Horizon sa istotne potešili z odhalenia 1000 Club car packu, ktorý bude tvorený dvojicou nových vozidiel a množstvom prídavných výziev. Balík je k dispozícii zadarmo. Sobota započala ďalšou obrázkovou galériou pripravovaného MMORPG titulu The Elder Scrolls Online. Tvorcovia PS Vita akcie Soul Sacrifice oznámili termín zverejnenia demoverzie. Modding komunita cez video oddemonštrovala neoficiálny multiplayer pre skvelú akčnú adventúru Sleeping Dogs. Prezentovalo sa aj nové behind the scenes video s novými gameplay zábermi pretekov Grid 2 a Injustice: Gods Among Us obdržal launch trailer.

V nedeľu sa konala prehliadka beštií z Dragon's Dogma: Dark Arisen, zhliadli ste všetky tri verzie predného obalu RPGčky Dark Souls 2 a na záver vás potešili štyri nové screeny z tretieho Zaklínača.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 10 / 10
(Hodnotení: 1)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012