02.07.2005 00:42, Bobo, Komentárov: 0
The Chemical Brothers: Push the Button

The Chemical Brothers: Push the Button

Tom Rownlands a Ed Simons z anglického Manchesteru, tak toto sú ľudia, ktorí tvoria The Chemical Brothers...

Push The Button on Chemsshop

Tom Rownlands a Ed Simons z anglického Manchesteru, tak toto sú ľudia, ktorí tvoria The Chemical Brothers (ďalej TCB) a sú za tento ich piaty album plný beatov, Push the Button (ďalej PtB) zodpovední. Ich albumov sa predalo milióny, majú na konte cenu Grammy, takže to už niečo značí a pochybujem, že sa pri tomto ich albume niečo zmení, iba ak ešte k lepšiemu. Hneď na úvod však môžem povedať, že nie som nejakým špeciálnym fanúšikom elektronickej hudby, iba dobrej hudby. Takže sa naskytá otázka: je toto album plný dobrej hudby? Určite áno a hneď si aj povieme prečo. Možno si poviete, a teraz vám ten autor článku začne rozprávať o albume plného "tuc, tuc, tuc" hudby, ale opak je pravdou, pre mňa je PtB skôr albumom na príjemné počúvanie, ako na tancovanie, respektíve sa dá povedať, že časť pesničiek je rýchlejších a časť pomalších, ale prevládajú pomalšie. Na album si TCB pozvali viacerých spevákov, dokonca aj hip-hopperov, takže je album aj patrične o spev, vokály, poprípade rep obohatený. Čo sa týka klipov k PtB, tak ste už dva mohli vidieť, konkrétne ku Galvanize a Believe, oba so zaujímavými nápadmi. Poďme však na hlavnú a záverečnú časť recenzie, samotné rozobratie piesní. Poradie jedenástich piesní je podľa mňa úplne skvelé, presne mi tento štýl sedí, na začiatku poriadne rozpálenie a kľudné zakončenie. Taktiež je aj obdivuhodná veľká odlišnosť piesní, kde má každá čo povedať. Začína teda rýchlym Galvanize, kde si každý určite zapamätá vetu "My finger is on the button." :-), potom pokračuje v rovnakom rytme s The Boxer, následne pomalším Believe, na túto pieseň vám odporúčam si pozrieť zaujímavý posledný videoklip. Ako štvrté v poradí je úplné skľudnenie v Hold Tight London, ďalej prichádza v podobnom štýle Come Inside a The Big Jump. Ako siedmi to rozbehnú reperi z Anwar Superstar v Left Right a spomenú aj Slovensko, 5% naviac :-)! A znova skľudníme pri osmičke v Close Your Eyes, aby sme to mohli rozbehnúť v Shake Break Bounce a spomaliť v Marvo Ging. Celý album je bravúrne zakončený skladbou Surface to Air.

1. Galvanize (feat Q-Tip)

2. The Boxer (feat Tim Burgess)

3. Believe (feat Kele Okereke)

4. Hold Tight London (feat Anna Lynne)

5. Come Inside

6. The Big Jump

7. Left Right (feat Anwar Superstar)

8. Close Your Eyes (feat The Magic Numbers)

9. Shake Break Bounce

10. Marvo Ging

11. Surface to Air

Celkový čas: 1:00:18

#tab#


Zdroj: gamesweb

Bobo
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner:
Vychádza na platformy: PC
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012