27.03.2013 12:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 12. herného týždňa

Zhrnutie 12. herného týždňa

V minulom týždni ste mohli vidieť nielen dvojicu ukážok z nového Metra či sériu Elder Scrolls Online obrázkov, ale aj ďalšiu časť hernej relácie GamesWeb ON Air.

Pondelok: GamesWeb ON Air - 10. časť

Hlavným bodom pondelka bola bezpochyby v poradí už desiata časť vašej obľúbenej slovenskej hernej relácie GamesWeb ON Air. V nej nájdete množstvo noviniek, samozrejme sa zamerala aj na oznámenia pokračovaní zvučných značiek ako Assassin’s CreedThief. V neposlednom rade sa dozviete, kto sa stal víťazom v súťaži o Crysis 3. Čo sa noviniek týka, odhalili sme aktuálnu predajnú štatistiku hier, v ktorej po druhýkrát viedla vydarená akčná adventúra Tomb Raider. Večer ste si mohli pozrieť predĺžený TV spot k práve vychádzajúcemu BioShocku.

 

Utorok: EA kompenzuje problémy so SimCity

Asi každý hráč si počas uvedenia budovateľskej stratégie SimCity na trh zahromžil na spočiatku problematické herné servery. Spoločnosť Electronic Arts si tento problém dobre uvedomovala a preto sa rozhodla pristúpiť na potešujúci krok a síce, že majitelia originálnej kópie si za určitých podmienok a do určitého dátumu mohli vybrať jednu z ponúknutých hier, ktorú získali zadarmo. A výber to bolo vskutku slušný, nechýbali tituly ako Battlefield 3, Dead Space 3 alebo Mass Effect 3. S ďalšou novinkou ste sa mohli dozvedieť, že free-to-play Harry Potterovku si fanúšikovia budú môcť užiť aj prostredníctvom Playstation Home. Informovali sme aj o Defiance bete, ktorú si mali možnosť stiahnuť členovia prémiovej PlayStation Plus služby. Majitelia Xbox 360 verzie nového Tomb Raidera si môžu zadovážiť takzvaný Caves and Cliffs Multiplayer Map Pack. Po dlhšom čase sme nakukli aj do moskovského metra, na sieti sa totiž objavil nový trailer k očakávanému FPS titulu Metro: Last Light.

V utorok si Michal Nemec (MickTheMage) pre čitateľov pripravil článok na tému „Hmota stratila význam“.

 

Streda: Zaklínač 3 s najdospelejším príbehom v trilógii

Zaklínač 3: Divoký Hon bude príbehovou lahôdkou. Hlavný quest dizajnér z poľského CD Projekt RED sa v istom v interview rozhovoril o treťom Zaklínačovi, pričom jeho príbeh označil za najdospelejší v celej trilógii. V súvislosti s vychádzajúcim prídavným obsahom The Betrayal, teda druhým DLC pre rozšírenie The Tyranny of King Washington akčnej adventúry Assassin's Creed 3, vám bolo vďaka videu predstavená schopnosťThe Power of the Eagle“ umožňujúca v hre lietať na kratšie vzdialenosti. Objavilo sa i niekoľko nových záberov z MMORPGčky The Elder Scrolls Online. Ďalej ste mali možnosť zhliadnuť si prvých pätnásť minút hrania prequelu menom Gears of War: Judgment. Štúdio Square Enix sa s radosťou postaralo o oficiálne oznámenie Wii U verzie Deus Ex: Human Revolution. Spoločnosť Crystal Dynamics dala na známosť, že vývoj dodatočného obsahu pre najnovší diel série Tomb Raider je zameraný výhradne na multiplayer.

 

Štvrtok: Ako vznikala Elizabeth z BioShock Infinite

BioShock Infinite by skrátka bez sympatickej Elizabeth nemohol jestvovať. Tvorcovia hry sa vám rozhodli ukázať, ako prebiehal vznik tejto virtuálnej postavy. Hovorí vám niečo Sonic Unleashed PC? Ak nie, pozrite sa na túto stranu a budete prekvapení čo sa podarilo skupinke moderov. XBLA exkluzívna arkáda Trials Evolution bola týmto dňom sprístupnená aj pre PC motocrossových fajnšmekrov. Valve si pre všetkých fanúšikov Steamu pripravila zaujímavú zľavu pozostávajúcu z RTS strieľačky Natural Selection 2 za výhodnú cenu. Xbox 360 Minecraft verzia obdržala v poradí už deviaty update spoločne s dlho očakávaným trailerom Enderdragona. Koniec dňa patril Battlefieldu 4, konkrétne prvej ukážke, ktorá nás mala navnadiť na plnohodnotný trailer.

 

Piatok a víkend: Desať minút v spoločnosti Metra: Last Light

Spolu s blížiacim sa májovým vydaním FPSky Metro: Last Light sa začína zosilňovať aj reklamná kampaň. Najnovšie sa pozrieme na zábery z postapokalyptického Ruska v desaťminútovom traileri. Masívny datadisk Dragon’s Dogma: Dark Arisen sa opäť raz poodhalil, tentoraz sa prezentoval Mystický Rytier. Nesklamali sme ani priaznivcov Dead Island Riptide, ktorí si kvôli novému traileru prišli dozaista na svoje. Piatok ukončil nemenovaný analytik podľa ktorého vývoj tretieho Bioshocku stál neuveriteľných 100 miliónov dolárov.

Víkend dodal podrobnejšie informácie o grafickej karte AMD HD7790 od spoločnosti MSI, no a napokon sa konzolový Diablo III predstavil v oficiálnom traileri, ktorý ho zobrazuje v pohybe na konzole PlayStation 3.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 10 / 10
(Hodnotení: 1)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012