06.03.2013 14:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 9. herného týždňa

Zhrnutie 9. herného týždňa

Ubisoft potvrdil vývoj Assassin's Creed IV, tešili sme sa z nových informácií o treťom Zaklínačovi, Nintendo Wii Mini zavíta aj na starý kontinent, pripomenuli sme aj známu Varovu bitku z Total War: Rome II.

Pondelok: RC lietadielko zo Splinter Cell: Blacklist v akcii

Ubisoft sa chce svojou limitovanou edíciou k Splinter Cell: Blacklist značne odlíšiť od konkurencie a preto pribalí aj exkluzívne lietadielko na diaľkové ovládanie. Funkčnosť modelu sa výrobca snažil demonštrovať videom s impozantnou ukážkou letu. Zopár očividne talentovaných fanúšikov Tomb Raidera sa postaralo o zverejnenie série vskutku nádherných artov, ktorých stredobodom pozornosti je samozrejme mladá Lara Croft. Pretekárov, ktorých nadchol titul NFS: Most Wanted pravdepodobne zaujala novinka o novom dodatočnom obsahu. Ten vraj prinesie nielen nové vozidlá či závody, ale aj niekoľko vylepšení pre autá. Štúdio Guerrilla Games potvrdilo, že zábery z gameplay dema Killzone: Shadow Fall, prezentovaného na SONY meetingu, bežali na 30 FPS.

 

Utorok: Wii Mini prichádza do Európy

Podľa najnovších informácií nebude Nintendo svoju malú konzolu Wii Mini dodávať výhradne len do Kanady. Už 22. marca 2013 by sa totiž mala objaviť aj v Európe, minimálne teda vo Veľkej Británii. Spoločnosť AMD nám v utorok oficiálne predstavila technológiu TressFX Hair, ktorá by mala viditeľne zlepšiť vzhľad vlasov a ich spracovanie v reálnom čase. Táto funkcia je prvýkrát prítomná v práve vydanej akčnej adventúre Tomb Raider a pravdupovediac vyzerá naozaj zaujímalo. Ak ju však chcete využiť musí vaša grafická karta v počítači spĺňať isté parametre. Vývojárskej štúdio TT Fusion prezradilo, koľko hodín by sme mohli stráviť hraním open world titulu LEGO City Undercover. Hra by vás mala zabaviť na 40-50 hodín, tento čas zahŕňa okrem samotného príbehu aj vedľajšie úlohy. Mohli ste si pozrieť aj porovnanie gameplay záberov Tomb Raidera na platformách PS3 a X360. Sony sa rozhodla rozmaznávať hráčov akčnej záležitosti Soul Sacrifice, a to tak, že plánuje zadarmo vydať exkluzívny dodatočný obsah ponúkajúci viac ako 10 nových bossov. Hru si budete môcť rozšíriť aj o nové epizódy, musíte si ale za ne zaplatiť.

Recenzie dlho vyvíjanej FPSky Aliens: Colonial Marines neboli vôbec priaznivé, nám to však nedalo a hru sme aj napriek tomu vyskúšali. Žiaľ ani nás titul v dobrom slova zmysle neohúril. Pozrite si náš konečný verdikt.

 

Streda: Vedúca platforma Watch Dogs titulu je PC

Ako je už z nadpisu zrejmé, Ubisoft vyvíja akciu Watch Dogs prioritne na platforme PC, čiže iné herné verzie budú len portami. Pokračovali sme uverejnením zaujímavého trailera k prichádzajúcemu StarCraft II: Heart of the Swarm. V priebehu marca si vychutnáme ďalšiu expanziu k pretekom Forza Horizon. DLC balík vám do hry pridá niekoľko nových vozidiel, ktoré to sú sa dozviete priamo v novinke.

 

Štvrtok: Booom 2012: Nominácie na ceny za najlepšie hry roka

Asociácia herného priemyslu Českej a Slovenskej republiky vyhlásila nominácie druhého ročníka ankety Booom o najlepšie videohry roka podľa českých a slovenských herných novinárov. Zároveň vám oznamujeme, že bol predĺžený termín pre hlasovanie širokej verejnosti. Vybrať si svoju najlepšiu hru roka môžete aj vy a to na stránkach www.booom.cz.

 

Piatok a víkend: Assassin's Creed IV: Black Flag oficiálne

Po úspechu tretieho Assassin's Creed sa nemôžeme čudovať z ohlásenia pokračovania série, ktoré sa tentoraz bude niesť v znamení pirátskej tematiky. Assassin's Creed IV: Black Flag, ako znie kompletný názov titulu dostane nového hlavného hrdinu. Bude ním assassin a korzár Edward Kenway. Hra sa do obchodov dostane už túto jeseň. Zamerali sme sa aj na Bitku v Teutoburskom lese, ktorá bude tvoriť neoddeliteľnú súčasť pripravovanej stratégie Total War: Rome II. Štúdio Creative Assembly vám ju chcelo priblížiť, k dispozícii sú obrázky a video.

Prvý marcový deň pokračoval tým, že sa spoločnosť MSI rozhodla na veľtrh CeBIT 2013 priniesť niekoľko noviniek z ich dielne. Pôjde o nový koncept grafických kariet, herný All-in-One počítač, v neposlednom rade i novú radu základných dosiek určených pre hráčov. Spoznali sme oficiálny dátum vydania titulu Metro: Last Light a záverom dňa nám Bohemia Interactive odkryla množstvo nových informácií vrátane minimálnych HW požiadaviek a obrázkov k ich FPS hre Arma 3.

V sobotu sme sa taktiež nenudili. V prvom rade sme svoj zrak upriamili na Zaklínača 3: Divoký Hon, ktorý nás a veríme, že aj vás potešil novými detailmi, nechýbali ani nové screenshoty. Mohli ste taktiež zhliadnuť dvojicu nových gameplay záberov k bojovke Injustice: Gods Among Us. Večer prekvapil predčasne vydaným trailerom z Assassin's Creed IV. V nedeľu sa vynorili leaknuté Saints Row 4 plány.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012