19.05.2005 00:42, WIN, Komentárov: 0

Nintendo Revolution - odhalenie

UPDATE -19.5.2005: A do tretice, aby sme sa dnes nenudili, máme tu odhalenie Nového Nintenda Revolution obohatené o správy z tlačovej konferencie Nintenda. Ak vás zaujíma tretí hráč z big 3, ták čítajte ďalej.

A do tretice, aby sme sa dnes nenudili, máme tu fotky nového Nintenda Revolution. Síce platforma mala byť
predstavená až zajtra na výstave, ale menšie informácie unikli Nintendu už dnes. Designovo vyzerá nové nintendo veľmi zlatučko. Podľa informácii jedného ex-Nintendo pracovníka malo nové Nintendo vyzerať takto, a aj sa tak stalo.

#pic1#

Zaujímavosťou na Revolúcií je, že oproti predchodcovi GameCube ohlasuje len 2-3 násobný nárast výkonnosti, čo je pri 13-15 naœobnom pokroku u XBOX360 a 35 násobku PS3 oproti PS2 nejak podozrivo málo. žeby Nintendo strácalo pomaly dych?

Nintendo oznámilo ako novinku Wi-FI ovládače, podporu DVD filmov a hudby, spetnú kompatibilitu s GameCube, a zároveň rozhodnutie ísť s konzolou online. Pravdepodobne sa poučili z predchádzajúceho ignorantstva onlinu. Ponúknu službu podobnú Xbox Live a PlayStation World. Tu si budú môcť hráči stiahnuť staré klasiky, ako aj nové hry. Tým by mali mať prístup ku všetkým hrám na predchádzajúce konzoly od Nintenda. Týmto prístupom chce Nintendo revlucionalizovať herný priemysel. A už vieme zmysel slova Revolution v chápaní Nintenda.

#pic2#

UPDATE:Na dnešnej tlačovke Nintenda sme sa toho o Nintendo Revolution veľa nového nedozvedeli. Videli sme akurát z dialky krabicu, ktorú sme zverejnili včera vrátane informácií, ktoré sme už priniesli. Jedinou novinkou bolo oznámenie zabudovanej flash 512MB pamäte, ktorá sa bude dať rozšíriť SD kartami.

Ovládač a ani ukážky hier na Revolution sa nekonali. Jediné, čo sme sa dozvedeli o hrách, že sa chystá Metroid Prime 3 a pokračovanie série Mário. Dátum uvedenia je tiež veåkou neznámou. Dúfame len, že ten prototyp Revolutionu, čo nám ukazovali nebola len prázdna krabica. Nintendo nás tento rok skôr sklamalo.

#pic3#

UPDATE (WIN) - 19.5.2005:
Nintendo sa konečne rozhúpalo a uviedlo dátum ,resp skôr rok 2006 ako launch Nintendo Revolution. Ďalej ako médium bude NRE podporovať vlastné 12 cm disky, GameCube plus klasiky DVD a CD, ako sme už spomínali skôr.

Zároveň vám prinášame nové screenshoty, kde vidno dve veci. Prvá: Vzadu su porty pre GameCube ovládaæe a pamäťovku. Nový ovládač bude wireless. A údajne bude mať podobne ako Nintendo DS ovládanie pomocou dotyku. Ale to je zatiaľ len rumor. Druhá: Vidno NRE v rôznych farebných variáciach, ale podľa slov Satoru Iwatu (ten čo im tam velí), zatiaľ nie je farba vybraná a toto sú len grafické návrhy. Rozmery konečného NRE by mali byť približne vo veľkosti troch DVD obalov. Zatiaľ to skutočne pôsobí ako CD mechanika s podsvieteným vstupom.

Nové hry, na ktoré sa môžme tešiť okrem Maria a Metroid Prime 3 bude nová Zelda, Super Smash Bros, Final Fantasy: Crystal Chronicles Online a Test Drive: Unlimited. Z hier máme zatiaľ žiadne ukážky.


WIN
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012