03.12.2002 00:28, Cobra, Komentárov: 0
Men in Black 2

Men in Black 2

Hry sa delia na viaceré skupiny. Existujú AAA tituly ako Mafia, Warcraft 3 či No One lives forever 2. Potom tu máme priemerné hry, ktoré na čas zabavia, ale ich replaybilita je fakticky nulová. Zástupcovia tejto kategórie sú napr: Beach Life, Hard Truck :18 Wheels of Steel či Necromania. A absolútne dno, imaginárneho herného suda predstavujú totálne prepadáky, hry bez nápadu, s otrasným technickým spracovaním, proste hry, po ktorých vám bude zle ešte mesiac.

Hry sa delia na viaceré skupiny. Existujú AAA tituly ako Mafia, Warcraft 3 či No One lives forever 2. Potom tu máme priemerné hry, ktoré na čas zabavia, ale ich replaybilita je fakticky nulová. Zástupcovia tejto kategórie sú napr: Beach Life, Hard Truck :18 Wheels of Steel či Necromania. A absolútne dno, imaginárneho herného suda predstavujú totálne prepadáky, hry bez nápadu, s otrasným technickým spracovaním, proste hry, po ktorých vám bude zle ešte mesiac. Do tejto veľmi nebezpečnej skupiny, ktorá by mala byť už dávno zakázaná, patrí aj Men In Black 2 Crossfire. Od titulu, ktorý reprezentuje tohtoročný filmový blockbuster som čakal rozhodne viac. Je pravda že hry podľa filmov väčšinou dobre nedopadnú, ale to, čo predvádza MIB2 Crossfire je strach a hrôza.

Prvý náznak neistoty sa u mňa prejavil, keď som zistil, kto má hru na svedomí. Firma WildTangent je tvorca jednoduchých, ale napriek tomu zábavných freeware hier. Nečakajte od nich nič extra, len jednoduché hračky na pobavenie. Možno preto pre nich skok do komerčnej tvorby hier dopadol tak zle.

Nepríjemný pocit u mňa začína naberať na obrátkach. Hra sa predáva výhradne prostredníctvom internetu a to dosť kurióznym spôsobom. Musíte si ju pekne krásne zo stránky výrobcu stiahnuť, zaplatiť požadovanú finančný čiastku a až tak dostanete sériové číslo na jej odblokovanie.

Ani jej veľkosť nepôsobí práve dôveryhodne. Na HDD vám zaberie niečo okolo 50 MB, čo je absurdita, lebo skoro každé druhé demo dnes zaberie viac miesta, a tu sa jedná o plnú hru!.

Pre Wild Tangent je asi pojem Nvidia neznámy. Ako si totiž vysvetliť, že som hru nemohol presvedčiť, aby "bežala" pod GeForce Mx 400 ani pod GeForce 3! Ale pri tom na staručkom Voodoo 3 nebol problém. Nuž, pre niekoho je 3dfx stále pojem:-)

Intro je vytvorené engine animáciami a môžem rozhodne povedať, že som si pripadal ako v zlom filme. Niekto, čo vyzerá ako agent J vám povie čosi v tom zmysle, že Zem je ohrozená šmejdom z vesmíru a vy to musíte zastaviť. Vyberiete si teda zbraň a idete na vec. Najprv vás isto znechutí ovládanie. Hra, ktorú hráč sleduje z pohľadu vtáčej perspektívy sa najlepšie ovláda klávesnicou, viď Grand Theft Auto 1+2. Tvorcovia si však vo svojej neskonalej múdrosti povedali, že myš by nemala byť diskriminovaná a dali jej tak volné pole pôsobnosti.

Ovládanie sa tak stáva nočnou morou a bude vám trvať naozaj dlho, kým si na to zvyknete.

Stále pôjdete zlým smerom, zamieriť zo zbraňou na nepriateľa bude heroický výkon.

Celkovo náplň hry je poriadne nudná. Stále len chodíte, strieľate, sem tam kvôli priblblému ovládaniu zomriete a to je asi tak všetko. Žiadna motivácia, nič, čo by vás prinútilo hru dohrať do konca. Inteligencia mimozemským potvor by asi nedala namerať na stupnici IQ, jedine ak by sa akceptovali záporné hodnoty. A tak sa celá hra zvrhne do chaotického blúdenia, a snahou zabiť čo najviac nepriateľov. To všetko v grafike, ktorá by zaujala možno pred 4 rokmi, so zvukmi, ktoré môžete spočítať na prste jednej ruky a hudba, no ani som žiadnu nepostrehol.

Nie, tu cesta rozhodne nevedie, sťahovať túto amatérsku zlátaninu je priam hriech a ešte za ňu aj platiť, to je ako vstupenka do pekla:-).

WildTangent mali ostať pri tom, čo im ide najlepšie - freeware hry "aneb" Táhni, mi z PC, Šmejde z vesmíru!

Men In Black 2 Crossfire

VÝROBCA: WildTangent
DISTRIBÚTOR: WildTangent
MINIMÁLNA KOFIGURÁCIA: P 300, 64 MB Ram, Win 95/98/ME/XP
DOPORUČENÁ KOFIGURÁCIA: P 450, 128 MB Ram, Win 95/98/ME/XP
3D KARTA: Ano
MULTIPLAYER: Ano
TYP: Akčná
VERDIKT: Keby som tomu mohol dať hodnotenie 0%, tak to urobím
HODNOTENIE: 10%

Zdroj: gamesweb

Cobra
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner:
Vychádza na platformy: PC
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012