03.04.2002 00:25, Vampire Slayer, Komentárov: 0
Operation Flashpoint: Red Hammer

Operation Flashpoint: Red Hammer

už tiež odbilo a multi-player už väčšinu prestal baviť a tí ostatní si ho nemôžu vychutnať z hľadiska nedostatku financií (ČES VÝNIMKÁM). A co fčíííl ? Bohemia Interactive si istotne položila tú istú otázku a pripravila sa na odpoveď, odpoveď s názvom Operation Flashpoint GOLD Update. O.F.G.U. nám naservíroval 7 single a 4 multi-player misie, ktoré sú ako sme už zvyknutí skvelo dejovo spracované a k tomu naviac prepletené ďalšími novými desiatkami strojov, zbraní a armádnych jednotiek.

Ostrovy oslobodené, Guba je v ťahu a naši chlapci sú rozpustení v krčmách. V jednotlivých misiách

sme už vypálili Téčka s tábora, prepadli konvoj, alebo obsadili dané dedinky. Týždňom stráveným pri editore

už tiež odbilo a multi-player už väčšinu prestal baviť a tí ostatní si ho nemôžu vychutnať z hľadiska nedostatku financií (ČES VÝNIMKÁM). A co fčíííl ? Bohemia Interactive si istotne položila tú istú otázku a pripravila sa na odpoveď, odpoveď s názvom Operation Flashpoint GOLD Update.

O.F.G.U. nám naservíroval 7 single a 4 multi-player misie, ktoré sú ako sme už zvyknutí skvelo dejovo spracované a k tomu naviac prepletené ďalšími novými desiatkami strojov, zbraní a armádnych jednotiek.

Niektorým sa počet misií bude zdať málo, no po chvíli hrania ten názor iste zmenia. Týchto sedem single-playerových misií sa postará o to ,aby ste sa optimálne týždeň nenudili (a čo ešte multipalyer) !

Zoberme si trebárs takú singlofku – „konvoj” – Ako príslušník U.S. Army Vás poverili ,aby ste dohliadli na malú kolónu zásobovacích jednotiek. Keď som zbadal brífink, dostal som záchvat – Vy, vodič tracku s cca 10 kamarátmi a jedným veliteľom máte ubrániť zásobovaciu jednotku, ktorá musí rozniesť pohonné hmoty a muníciu skoro po celom Everone (Pre skalných znalcov – ísť z miesta blízko Montignacu (SZ) do Lamentinu (Z), potom dofrčať k Le Moule (Stred), otočiť volantom k SAINT PHILIPPE (S) a ešte aby toho nebolo dosť, musíte sa ešte staviť v prístave, ktorý má umiestnenie na úplnom východe) !!! Presne ako som predpokladal. Cesta do Lamentinu prebehla bez výstrelu. Flopci tvoriaci Lamentinskú kapsu nám zhabali časť zásob a my sme sa dávali znovu do pohybu. Next Target – Le Moule. „Aktualizuji Startovní Pozoci”- už som vedel, že bude zle :-) Predvoj tvoril veliteľ s Jeepom. Potom išla muničná škatuľa za ňou kraksňa plná takej čiernej hmoty, ktorá pri priamom styku s väčším projektilom má veľkú tendenciu vyhodiť do povetria všetko okolo seba. No a za ňou som ja a pár desiatnikov. Na začiatku som sa obával mín, lebo všade okolo bola planina s nemožnosťou úkrytu – a to by nebol Flashpoint, keby tam tie jednotky boli hneď na rane !!! Ako tak sledujem horizont, smutne pozerám časť cesty pred nami, ktorá je obklopená hustým lesom ... Všetko je jasné. Po vykríknutí veliteľa som skákal z náklaďáku a hľadal si miestečko pre protiútok. Típci, čo boli na korbe vozidla, si pokojne vystupovali von, na čo aj, vajčáci ,doplatili. Tuším to bol granát alebo sedemdesiattrojka vypálené z BVP, ktorá spravila s cisterny veľké čierne búúúm + rozprášila celý môj nákladiak aj s posádkou (príslovie pomaly ďalej zájdeš – sa niekedy neoplatí). Kryjem sa a utekám do lesa, pri šprinte som spravil pár dier s M-60 jednému Rusovi a behom nasledujúcich 10 sekúnd sa ocitám s dierou v hlave !

Alebo hneď prvá a jediná misia, kde si môžete skúsiť držať „opy(ruské ž)ue - arúžie” (nemám nainštalovanú ruskú klávesnicu :-) ) s menom AK-74 no nie v tele amíka ale v koži ruského „ko(ruské m)ah(ruské d)upa-komandira).

Obsadenie danej dediny od tlupy poľovníkov s kozlicami a pár príslušníkov bolo ľahké, no potom ste mali obsadiť ďalšiu, kde na Vás čakali M60 – samozrejme v brífingu sa nedala vybrať AT zbraň – čo viedlo k ústupu a hľadaniu

nejakého raketometčíka, mrtvého alebo živého. Po najdení RPG nh-80 som nasadol do UAZu a obišiel si to. Po vpadnutí do týlu som vypálil jednu M60, no v momente, ako som sa strácal z dohľadu, mi padol HEAT na hlavu a najkrajším aspektom na misii bol koncový citát – „Ješte sem nezačal bojovat” – čo je úplná pravda !!!

Ako som už vyššie naznačil Update okrem nových misií obsahuje aj nové vehikly a zbrane. Na bližsie spoznanie som si pripravil rozpis všetkých bojových strojov, ktoré sa v tomto „datadisku” nachádzajú.

Doplnky vo forme zbraní na americkej strane tvoria M-16 s optikou, G36 (automat), vynikajúci Steyr (samopal so zoomovacím systémom) a granátomet MM-1. Sovietske zbrane tu zastupuje iba SpetzNatz s Bizonom a ťažký granátnik s 6G-30. Tiež sa rozrástla ponuka povolaní – medzi klasických vojakov, dôstojníkov, AT a AA soldžrov, špeciálnych jednotiek sa pridali také lahody ako „voják s laserovým zaměřovačem” – čo je zamaskovaný pešiak s Heckler-Kochom v rukách a laserovým zameriavačom pre označenie presnej polohy na bombardovanie na chrbte, alebo pri partizánoch si môžete zahrať za „lovca,” ktorý nesie poľovnícku Kozlicu.

O.F.G.U. je osamote na nič. Potrebujete na to ako obvykle starý, dobrý Flashpoint. Datadisk updatuje na verziu 1.30 a Vy môžete skvelo začať nové. originálnym prvkom je prítomnosť dvoch CD v krabici – 1 datadisk a 2 obsahuje Nefalšovaný Flashpoinťácky Soundtrack . Soundtrack má 23 skladieb, s ktorými ste sa počas hry stretli a stretnete. Túto voľbu považujem za plus – pre fanatikov to znamená neustále kupovanie alkalických Energizerov do diskmanov a pre nefanatikov to je celkom pekná poobednajšia prestávka medzi Linkin Parkom, Limp Bizkit, Dream Theater alebo Christinkou Aquilerou.

Informácie týkajúce sa samotného Flashpointu si podľa potreby pozrite v archíve.

#aut#

Operation Flashpoint: Red Hammer

Vyrobca: Bohemia Interactive
Distributor : Codemasters/CENEGA
Minimální konfiguracia: P 400, 192 RAM
3D karta: ano
Multiplayer: ano
Typ: 3D Action
Verdikt: Datadisk splnil, čo mal
Hodnocení: 90%

Zdroj: gamesweb

Vampire Slayer
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Testovaná platforma:
Multiplayer: nie
Lokalizácia:
Žáner:
Vychádza na platformy: PC
Oficiálna stránka:
Karta hry:
Plusy:
Mínusy:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012