14.09.2001 00:16, WIN, Komentárov: 0

IstroCon - news

S ľútosťou musím všetkým fanúšikom seriálu Babylon 5 oznámiť, že pán Stephen Austin, ktorý v seriáli stvárnil postavu PakMaRanského veľvyslanca, na Istrocon prísť nemôže. Aby ste si vytvorili vlastný obraz o jeho pocitoch a situácii v USA ...

Chat s Harry Harrisonom

V piatok 14.9.2001 od 10:00 bude prebiehať online diskusia s americkým spisovateľom Harry Harrisonom, na stránke http://mojchat.atlas.sk. Otázky budú tlmočené do anglického jazyka. Harry Harrison príde na Slovensko ako hosť medzinárodného festivalu sci-fi a fantasy Istrocon 2001 (www.istrocon.sk), kde bude svojim fanúšikom k dispozícii od piatka 14. 9. do nedele 16. 9. 2001. Festival sa uskutoční v Bratislave, v zariadení SUZA na Drotárskej ceste 46. Harry Harrison je autorom trilógie o Planétach smrti, románu Na západ od raja, série o Billovi, galaktickom hrdinovi, či románu Make room! Make room!

Ivan Aľakša


S ľútosťou musím všetkým fanúšikom seriálu Babylon 5 oznámiť, že pán Stephen Austin, ktorý v seriáli stvárnil postavu PakMaRanského veľvyslanca, na Istrocon prísť nemôže. Aby ste si vytvorili vlastný obraz o jeho pocitoch a situácii v USA, tu je jeho vyjadrenie, ktoré poslal Martine Pilcerovej, organizátorke Istroconu zodpovednej za zahraničných hostí: "Dear Martina. As you have heard, we in the U.S. are trying to make sense of what has happened today. There is a great deal of sadness and uncertainty in the air. The reprecussions, so far, are as follows: - Air travel in the U.S. has been halted for today. It appears that this will continue through until tomorrow. How much longer after that is not known. - Many of the people on the planes that were used by these cowards, were from the Los Angeles area. There is speculation that many from the entertainment industry may be among those killed. Are community is holding it's collective breath until we know for sure. - Many of us have friends and colleagues who live and work in the New York area. We are waiting to hear on their status. I am so sorry, Martina, but you are correct. I will not be able to travel at this time. I very much looked forward to meeting you and seeing your country. If your event were to be postponed, I still would like to visit. If not this year, maybe next. I realize how hard you and your staff worked to make my arrangements. I am flattered and grateful. My regrets are only compounded by the fact that I had the opportunity to be with Ted Raimi in Atlanta, last week. He spoke so very highly of you and your show that I couldn't wait to go. Please stay in touch. I've enjoyed "talking" with you over these past few weeks. Warmest regards. Stephen."

Keďže niektoré body Istroconu boli kvôli účasti Stephena Austina špeciálne pripravené s témou seriálu Babylon 5, určite si fanúšikovia tejto série nájdu v programe práve to, čo ich zaujme. V týchto chvíľach (v stredu v noci) riešime možné východiská, ktoré sa nám stále naskytujú. O výsledkoch vás budeme určite ihneď informovať.

Organizátori Istroconu


Zdroj: gamesweb

WIN
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012