14.07.2001 00:14, WIN, Komentárov: 0

Hry na X-BOX

S cieľom ponúknuť tie najsilnejšie zážitky pre hráčov videohier na konzolách, osobných počítačoch alebo online, spoločnosť Microsoft Corp. predstavila na podujatí Electronic Entertainment Expo (E3) 2001 v Los Angeles vynikajúce akčné, dobrodružné, strategické, športové, sci-fi, fantastické a simulačné hry.

Premiéra hier pre Xbox, PC a Zone.com na veľtrhu Electronic Entertainment Expo 2001

S cieľom ponúknuť tie najsilnejšie zážitky pre hráčov videohier na konzolách, osobných počítačoch alebo online, spoločnosť Microsoft Corp. predstavila na podujatí Electronic Entertainment Expo (E3) 2001 v Los Angeles vynikajúce akčné, dobrodružné, strategické, športové, sci-fi, fantastické a simulačné hry.

„Našim hlavným cieľom je vytvárať špičkové hry určené pre PC a herný videosystém Xbox, ktoré prebudia predstavivosť každého hráča,“ povedal Ed Fries, viceprezident hernej divízie spoločnosti Microsoft. „Xbox bude znamenať prevrat v oblasti videohier a spôsobí rozruch v obývačkách po celom svete.“

Xbox

Videoherný systém budúcej generácie od spoločnosti Microsoft, ktorý využíva kreativitu najlepších svetových umelcov tvoriacich videohry, prinesie najsilnejšie videoherné zážitky, ktoré stierajú hranice medzi fantáziou a realitou. Medzi prvé hry spoločnosti Microsoft® pre konzolu Xbox budú patriť:

Halo Jedna z najočakávanejších hier, ktoré prídu tento rok na trh. Halo sa odohráva v prostredí záhadného mimozemského prstencového sveta. Táto sci-fi strieľačka pozýva hráčov, aby odhalili jeho strašné tajomstvá a zničili zaprisahaného nepriateľa ľudstva, Covenant (Pakt).

Oddworld: Munch’s Oddysee Najnovší bestseller Oddworld prichádza v podobe plnej 3-D verzie, v ktorej sa odohráva cesta cez meniaci sa svet neznámych príšer, akčných scén a podivných bitkárov.

Amped: Freestyle Snowboarding Toto je prvá snowboardistická hra zameraná na jazdu voľným štýlom zo skutočných hôr. Cieľ hry je jednoduchý – zúčastniť sa na čo najväčšom počte medzinárodných podujatí a stať sa celosvetovou mediálnou snowboardingovou hviezdou.

Azurik – Rise of Perathia Je to jedna z najhlbších, 3-D akčných dobrodružných hier pre Xbox. Hráč v úlohe mladého učňa Azurika ochraňuje na ceste cez rozsiahle priestory posvätné prvky – oheň, vodu, zem a vzduch – s cieľom zastaviť apokalyptickú veštbu ktorá sa už začína napåňať.

Fuzion Frenzy Skupinová hra pre maximálne 4 hráčov, v ktorej sa bez prestávky spájajú nepretržité akčné scény z futuristického pouličného športu so zábavnými mini-hrami zasadenými do dynamického 3-D mestského prostredia.

NFL Fever 2002 Hra navrhnutá exkluzívne pre Xbox kombinuje rýchle a tvrdé akčné pasáže s možnosťou hrať za jednu sezónu alebo kariéru. V hre sú vytvorené štadióny všetkých 31 tímov NFL a hráči môžu hrať až 25 sezón.

Nightcaster Rýchla a divoká akčná a dobrodružná hra s intenzívnymi zaklínacími súbojmi a prieskumom prostredia. Hráči sa ujímajú úlohy mladého chlapca Arrana, ktorého si vybrali sily Svetla a ktorý počas postupu hry rastie a starne, získava skúsenosti a magické schopnosti.

Project Gotham Závodná hra novej generácie, v ktorej odmena prichádza rovnako za rýchlosť, ako aj za štýl a ochotu podstúpiť riziko. Závody až štyroch hráčov sa odohrávajú vo fotorealistickom prostredí až 300 mestských okruhov.

Blood Wake Rýchly akčný súboj výkonných člnov a veľkých zbraní. Člny bojujú proti sebe, proti pevnostiam a pobrežným batériám v exotickom prostredí. Hráč v úlohe námorného dôstojníka, ktorý velí bande pirátskych vyvrheľov, má za cieľ zvrhnúť povstaleckú armádu a obnoviť poriadok v krajine.

Hry pre osobné počítače

S cieľom stať sa popredným svetovým výrobcom hier pre osobné počítače prináša divízia Microsoft Games na podujatie E3 celý rad titulov s novým obsahom:

Dungeon Siege Akčná fantázia v prvej osobe spája prvky RPG s inšpiratívnym prostredím a nepretržitými akčnými scénami. Cesta zo vzdušných zámkov do tajných podzemných chodieb sa nesie v znamení boja proti armáde zla. Táto hra by mala byť dostupná na jeseň 2001.

Zoo Tycoon Strategická a plánovacia hra na stavbu zoologickej záhrady. V hre je možné stavať výbehy, adoptovať zvieratá, najímať personál a sledovať spokojnosť zákazníkov. Tento titul by sa mal dostať na trh na jeseň 2001.

Sigma: The Adventures of Rex Chance Strategická 3-D hra odohrávajúca sa v roku 1930 vedie hráča v boji proti zlému šialencovi reťazou vzdialených a rozmanitých ostrovov, na ktorých si vytvára impozantnú armádu zvieracích mutantov. Plánovaná dostupnosť je jeseň 2001.

MechCommander® 2 Strategická hra, v ktorej hráč velí skupine žoldnierov v mechanických bojových strojoch. Táto real-timeová 3D hra plná súbojov, sily a zrady je zasadená do jedinečného vesmíru Battle Tech a poskytuje úplne nové zážitky. Hra by sa mala objaviť na trhu v júli 2001.

Freelancer Dobrodružstvá, intrigy a príležitosti čakajú v tomto intenzívne epickom a fascinujúcom vesmíre 30. storočia, v ktorom sa ľudstvo snaží expandovať na nové svety. Plánovaná dostupnosť hry je jar 2002.

Age of Mythology Nový 3-D stroj spoločnosti Ensemble Studio Inc. dodáva bohatosť grafických detailov pre strategickú hru zo série Age of Empires®, v ktorej sa mieša grécka, nórska a egyptská mytológia. Hráči sa prenesú do doby, keď božstvá, v ktoré ľudia verili, boli skutočné a keď dobre zacielený meteorit dokázal zdevastovať ohromnú armádu. Mytológia vstupuje do hry vo chvíli keď sa hráči obrátia proti bohom, aby im boli nápomocní v ich snažení. Herní fanúšikovia môžu tento titul očakávať na jar 2002.

Microsoft Flight Simulator 2002 Profesionálna verzia leteckého simulátora pre osobné počítače od spoločnosti Microsoft prináša tie najrealistickejšie zážitky od pilotovania Cessny Caravan až po Boeing 747-400. Pokročilí letci sa budú cítiť ako doma v 3D kokpite naplnenom pracovnými prístrojmi s interaktívnym riadením letovej prevádzky. Plánovaná dostupnosť hry je jeseň 2001.

Microsoft Train Simulator Či ako pasažier, strojvodca alebo ako pozorovateľ, hráč si môže vychutnať romantiku najznámejších železničných tratí sveta ako sú Orient Express alebo Amtrak Acella. Hra by mala byť prístupná na jar 2001.


Zdroj: gamesweb

WIN
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012