08.11.2008 01:40, Tóno Tokoly, Komentárov: 0
Brloh: Polnočný predaj WoW: Wrath of the Lich King

Brloh: Polnočný predaj WoW: Wrath of the Lich King

Po necelých dvoch rokoch od uvedenia The Burning Crusade sa svet Warcraftu rozšíri o ďalšiu expanziu Wrath of the Lich King. Dátum príchodu hry na trh výrobca Blizzard stanovil na 13. november 2008. Posmelení úspechom polnočného predaja prvej expanzie spred dvoch rokov a rozšírením hry medzi ešte väčšie množstvo ľudí zapojených do tejto skvelej on-line hry, sa Brloh rozhodol zorganizovať ďalší polnočný predaj, a to v Bratislave a Košisiach.

Po necelých dvoch rokoch od uvedenia The Burning Crusade sa svet Warcraftu rozšíri o ďalšiu expanziu Wrath of the Lich King. Dátum príchodu hry na trh výrobca Blizzard stanovil na 13. november 2008. O tom, že pôjde o skutočne veľký herný sviatok dáva tušiť aj fakt, že takmer okamžite po zverejnení dátumu vydania zaplavila aj Brloh vlna e-mailov od fanúšikov Warcraftu s požiadavkou na zorganizovanie polnočného predaja nielen v hlavnom meste. Posmelení úspechom polnočného predaja prvej expanzie spred dvoch rokov a rozšírením hry medzi ešte väčšie množstvo ľudí zapojených do tejto skvelej on-line hry sa radi pokúsime vašej požiadavke vyhovieť. Tentokrát organizujeme polnočný predaj okrem Bratislavy aj v Košiciach.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King sa na našom trhu objaví v štandardnej (za cenu 999,- Sk) a limitovanej zberateľskej edícií. Cena limitovanej edície bude 3 199,- Sk. Počas polnočného predaja (noc z 12-teho na 13-teho) budú k dispozícií obe edície, pričom každý kupujúci získa k hre aj kupón s jednorazovou zľavou na akýkoľvek ďalší produkt s logom World of Warcraft, ktorý Brloh drží bežne v ponuke. Ide hlavne o knihy, komiksy, akčné figúrky a hardware vo farbách hry. Tento kupón budeme prikladať k hre WoW: WOTLK aj v nasledujúcich dňoch až do konca roka 2008.
Avšak LEN účastníci ½ nočných predajov získajú okrem akciovej ceny 999,- Sk a príležitosti vlastniť zberateľskú limitovanú edíciu hry aj možnosť zaradiť sa do žrebovania o CELOROČNÝ PRÍSTUP DO HRY, ktoré sa uskutoční nasledujúci deň. Mená dvoch výhercov vytiahne „z klobúka" prvý zákazník, ktorý prekročí prah predajní Brloh v bratislavskom Poluse a v košickom Vitézovom dvore.

ČO BY STE MALI VEDIE o POLNOČNOM PREDAJI V POLUSE !?!

S prihliadnutím na zimný termín uvedenia hry Wrath of the Lich King a skúsenostiach z predchádzajúcich polnočných predajov sme usúdili, že najvhodnejším miestom na uskutočnenie plánovanej akcie bude nákupné centrum Polus City Center. Predajňa Brloh v tomto centre poskytuje pre návštevníkov plánovaného Polnočného predaja oveľa komfortnejšie prostredie a pohodlie než predajňa Brloh v centre mesta. Nachádza sa neďaleko jedného z exitov (bočný vchod pri budove IBM), ktorý bude sprístupnený pre túto príležitosť až do ukončenia akcie (cca 2:00 hod). Dostať sa včas k Brlohu by teda pre vás mala byť hračka. Po oficiálnych otváracích hodinách (12.11. o 21:00) sa personál Brlohu pustí do naaranžovania predajne vo farbách World of Warcraft a vystavenia produktov zo sveta najočakávanejšej hry roka tak, aby ste ich mali po ruke. Ak sa rozhodnete prísť ešte pred polnocou - čo mimochodom odporúčame hlavne ak máte záujem o zberateľskú edíciu - čakanie vám spríjemníme podávaním energetického nápoja. Pretože pôjde o akciu v neskorých nočných hodinách a mnohí z vás trávia hraním WoWka stovky hodín, predpokladáme táto výnimočná noc pre vás nekončí kúpou hry a tak sa vám malé energetické občerstvenie pred úplným ponorením do hry môže hodiť!

ČO BY STE MALI VEDIE O POLNOČNOM PREDAJI V KOŠICIACH !?!

Neustále sa k nám dostáva množstvo otázok v zmysle „Prečo stále všetko organizujete len v tej Blave? A čo my na východe?" Nuž, chceli ste to - máte to mať. Malý herný Silvester sa uskutoční v košickom Brlohu vo Vitézovom dvore. Do dvora je pristup z Hlavnej ulice a mreža od dvora bude sprístupnená až do ukončenia akcie. Žiaľ, zatiaľ čo fanúšikovia v BA si počkajú na príchod Wowka v teple a pod strechou nákupného centra, vy čo sa chystáte vyraziť do Brlohu v KE odporúčame teplejšie oblečenie. Priestory košického Brlohu sa otvoria presne o polnoci.

REKAPITULÁCIA:

Prečo si prísť vychutnať atmosféru jedného z dvoch Polnočných predajov?

  • WoW:WOTLK za zvýhodnenú cenu 999,- Sk
  • Najvyššia pravdepodobnosť zisku Zberateľskej edície.
  • Možnosť zúčastniť sa žrebovania o CELOROČNÝ PRÍSTUP DO HRY
  • Čakanie na príchod hry v obkľúčení rovnakých nadšencov ako ste vy
  • Vlastniť hru medzi prvými v SR
  • Nezabudnuteľná atmosféra

Brloh (www.brloh.sk)


Zdroj: gamesweb

Tóno Tokoly
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012