26.03.2008 01:34, Komentárov: 0

Nové hry pre PlayStation na trhu!

Dnešným dňom sa na trh dostávajú 4 herné tituly od Sony Computer Entertainment určené pre platformu PlayStation. Viac o Gran Turismo 5 Prologue, God of War: Chains of Olympus, ATV Offroad Fury 4 a Ratchet&Clank: Size Matters v článku...#picn1#

Dnešným dňom sa na trh dostávajú 4 herné tituly od Sony Computer Entertainment určené pre platformu PlayStation.

Gran Turismo 5 Prologue

Spoločnosť Sony Computer Entertainment Europe a spoločnosť Polyphony Digital s potešením oznamujú uvedenie novinky Gran Turismo 5 Prologue™, predskokana predstavujúceho prichádzajúce Gran Turismo™ 5 pre PS3. Pripravte sa na 71 ohromujúcich vozidiel – vrátane áut od výrobcov ako Lotus, Aston Martin, Subaru a Ferrari, ktoré tu zažije obrovskú premiéru – ktoré je možné jazdiť na šiestich, naozaj realistických tratiach: Eiger Nordwand; Daytona International Speedway; London City Track; Fuji Speedway, Suzuka a High Speed Ring – všetky je možné jazdiť v oboch smeroch a všetky sú vytvorené v nádhernej HD grafike. Hra disponuje úplne novým fyzikálnym modelom, ktorý vám poskytne ten najskutočnejší zážitok z jazdenia a novú a vylepšenú umelú inteligenciu protivníkov, ktorý vám dajú zabrať, ako nikdy predtým.

#pic1#

God of War: Chains of Olympus

Pomstychtivý spartský anti-hrdina Kratos preskočil aj na PSP™ (PlayStation®Portable) v novej hre God of War™: Chains of Olympus, ktorá predstavuje ďalšie pokračovanie úspešnej série God of War. Prvý titul God of War pre PSP zostáva verný étosu série God of War krvavými bojmi, epickosťou príbehu, dramatickými pohľadmi kamery, detailne prepracovanou grafikou, neuveriteľnými animáciami a kompletným dedičstvom tejto série, ktorá získala mnoho ocenení a dobyla celý svet. Ovládnite Meče Chaosu s úplne novými bojovými pohybmi a zároveň používajte vaše obľúbené kombinačné útoky z predchádzajúcich titulov. Na vašej ceste navštívite rôzne miesta, od Hádových Brán až po Hlbočiny Tartaru, kde budete riešiť náročné hádanky a ničiť všetko, čo sa vám postaví do cesty.

#pic2#

ATV Offroad Fury 4

Titul ATV Offroad Fury 4 disponuje kompletne novým režimom Story, ktorý umožňuje hráčom prežiť život nováčika na trati ale aj mimo nej. Hráči sa budú postupne prebíjať na vrchol kariéry profesionálneho jazdca, pričom sa budú angažovať v množstve regionálnych Point-to-Point pretekov. ATV Offroad Fury 4 stavia na frenetickej akcii a ponúka energiou nabitú zvukovú kulisu od dnešných najpopulárnejších kapiel vrátane Red Jumpsuit Apparatus, Saosin a Billy Talent. Hra taktiež obsahuje pôvodné skladby exkluzívne vytvorené umelcami ako Alkaline Trio, Senses Fail, All That Remains, From Autumn to Ashes, Moneen a veľa ďalších.

#pic3#

Ratchet&Clank: Size Matters

Ďalšie dobrodružstvo známej dvojice Ratcheta a Clanka teraz prichádza na PS2! Pripravte sa na skvelú hrateľnosť, prepracovanú grafiku a najmä na hodiny zábavy.

#pic4#


Zdroj: gamesweb


viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012