23.07.2007 01:20, Komentárov: 0
Need for Speed ProStreet

Need for Speed ProStreet

Všetci automobiloví nadšenci už netrpezlivo očakávajú chystaný titul z kultovej série Need for Speed, ktorý dostal názov ProStreet. Tento titul bol nedávno predstavený v Prahe spoločnosťou Electronic Arts za asistencie producenta hry Johna Doyla a marketingového manažéra Jamesa Deverilla.

Všetci automobiloví nadšenci už netrpezlivo očakávajú chystaný titul z kultovej série Need for Speed, ktorý dostal názov ProStreet. Tento titul bol nedávno predstavený v Prahe spoločnosťou Electronic Arts za asistencie producenta hry Johna Doyla a marketingového manažéra Jamesa Deverilla.

#pic1#

Prvým a najviac prízvukovaným faktom nového Need for Speed bolo, ako už prívlastok ProStreet hovorí, snaha o posun novým smerom a inovácia titulu v zmysle pouličných závodov, avšak tentokrát na na uliciach reálnych miest. Vašim prvotným cieľom nebude už len vytuningovať jeden automobil a s jeho pomocou vyhrať všetky závody. Autori si totižto uzmysleli istým spôsobom hru "rozdeliť" do viacerých "oddelených" i keď pospájaných módov a vy budete núteny si upraviť svoje vozidlo podľa daného formátu (či už Drag, Drift...). Pre upresnenie systému kampane, potom čo vyhráte v jednotlivých módoch stanete jeho "Kingom" a následne po kompletnom dokončení kampane ste titulovaný ako "Street King".

#pic2#

Ďalšou dôležitou novinkou je vylepšenie systému Autosculpt, ktorý je zodpovedný za poškodenie vášho vozidla. V predošlých dieloch NFS fungoval spôsobom vymieňania častí auta za poškodené, avšak tento raz autori pripravili hráčom prekvapenie v podobe automatického generovania poškodenia, ktoré by malo zaručiť najmä väčšiu reálnosť závodov.

Dojem reality umocňuje najmä samotné hranie a pocit z až nečakanej rýchlosti a toho, že auto je čím ďalej-tým menej ovládatelné a ľahko sa vám stane, že predvediete pár kotrmelcov vo vzduchu spojených s úplnym zničením vášho závodného miláčika.

#pic3#

Grafický kabátik taktiež prešiel výraznou zmenou, najmä v ohľade foto-realistickosti áut a úplnej novinke - dymu tvoriaceho sa okolo kolies a samozrejme i za vašim vozidlom. Podľa slov samotných tvorcov hry je táto technológia v podstate unikátom vo svojej kategórií a jej výroba stála množstvo úsilia, veľký tím ľudí a hlavne drahocenný čas.

Efekt funguje spôsobom - čím viac dymu, tým menšia viditeľnosť a tým pádom i zhoršené jazdné podmienky. Tento fakt je dobrý pre vás pokiaľ nejazdíte za niekým kto vám vaše počínanie týmto spôsobom zťažuje, na druhú stranu je to výborná zábavka vyraďovať súperov úplným "oslepením".

#pic4#

Celkovo vyzerá Need for Speed: ProStreet ako nádejný titul, na ktorom je ale ešte množstvo práce, a tak už len čas ukáže ako sa autori popasujú s ďalšími problemámi a výzvami. Tak či onak, skalný fanúšikovia série NFS si istotne prídu i teraz na svoje a istotne sklamaní nebudú.



viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012