23.07.2007 01:20, Komentárov: 0
Turnaj: Pokémon na IstroCONe

Turnaj: Pokémon na IstroCONe

V rámci sekcie kartových hier na IstroCONe sa bude poriadať aj ďalší oficiálny turnaj v kartovej hre TCF Pokémon. Pravidlá a podrobnosti sú v článku.

V rámci sekcie kartových hier na IstroCONe sa bude poriadať aj ďalší oficiálny turnaj v kartovej hre TCF Pokémon.

Mód hrania: standard: prípustné sú všetky originálne karty zo všetkých v Európe vydaných sérií do 15.09.2006 (karty zo sérii, ktoré do tohoto dátumu nevyšli v Európe, ale napríklad len v Japonsku nebudú pripustené).

- hrať sa bude podľa najnovších pravidiel (vydaných k najnovšej sérii Cristal Guardians)

- podmienky účasti: - minimálny vek 10 rokov
- deck pozostávajúci zo 60 original kariet
- zoznam používaných kariet
- systém hrania: - pri počte hráčov nad 5 sa bude hrať v dvoch skupinách systémom každý s každým a víťaz každej skupiny bude hrať s druhým v poradí z druhej skupiny o postup do finále. Víťazi postúpia do finále o prvé a druhé miesto a porazený budú hrať proti sebe o tretie miesto
- pri počte hráčov do 5 (vrátane), sa bude hrať systémom každý s každým a dvaja hráči s najväčším počtom výhier budú hrať vo finále o prvé miesto
- jeden zápas bude mať dva súboje (dve hry, každá po 6 cien) v prípade remízi sa rozhodne v treťom súboji s plným počtom odmien (teda 6)

Ďalšie pravidlá:
- pri útokoch s hodom mince bude použitá minca, vybratá usporiadateľom z dvoch mincí, ktoré vždy po jednom kuse každý z účastníkov súboja; nominované môžu byť všetky mince do teraz vydané spolu s deckmi; mincu v prípade potreby poskytne usporiadateľ.
- hrať sa bude standardnym spôsobom 1 vs 1.
- špeciálne pravidlo: - na tomto turnaji bude môcť mať každý z hráčov k dispozícií okrem standardného decku aj side deck o počte kariet maximálne 6, pomocou ktorého bude môcť odmieňať svoj deck medzi jednotlivými zápasmi ale aj medzi jednotlivými súbojmi, nebude môcť obmienať svoj deck počas súboja; karty side decku musia byť tiež uvedené na zozname kariet avšak separátne; side deck nie je podmienkou pre účasť ale po zaregistrovaní ho nemožno dodatočne zahlásiť.


Zdroj: gamesweb


viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012