07.09.2006 01:00, Komentárov: 0

ginT-Com zlacňuje službu Hry pre rodiny

Spoločnosť Slovak Telekom obohacuje portál T-Station a jeho službu Hry o nový produkt. Pokiaľ chcú rodičia kúpiť svojim deťom prístup k vhodným hrám, môžu si zvoliť tzv. Rodinný balíček za zvýhodnenú cenu. Zároveň sa do ponuky dostali viaceré zaujímavé tituly pre všetky skupiny hráčov.#picn1#

Spoločnosť Slovak Telekom obohacuje portál T-Station a jeho službu Hry o nový produkt. Pokiaľ chcú rodičia kúpiť svojim deťom prístup k vhodným hrám, môžu si zvoliť tzv. Rodinný balíček za zvýhodnenú cenu. Zároveň sa do ponuky dostali viaceré zaujímavé tituly pre všetky skupiny hráčov.

Rodinný balíček za menej ako polovičnú cenu
Od septembra 2006 si môžu používatelia zakúpiť dvojaký prístup k službe Hry.
Pre náruživých hráčov so záujmom o všetky hry je k dispozícii naďalej Prémiový balíček za 349 Sk s DPH mesačne, vďaka ktorému môžu hrať všetky tituly. Novinkou sa stáva Rodinný balíček určený pre rodičov, ktorí chcú kúpiť svojim deťom prístup k tejto službe, ale zároveň chcú mať dohľad nad titulmi pre ich deti. Do Rodinného balíčka sa zaraďujú všetky hry z kategórií Rodinné, Detské a Okamžitá zábava. Cena balíčka je stanovená na 169 Sk s DPH mesačne.

Od septembra ešte viac hier
Začiatok nového mesiaca je sprevádzaný množstvom nových hier v ponuke služby Hry. Najznámejším titulom novej várky je real-time stratégia Rise of Nations Gold, v ktorej hráč zdoláva postupne 6 000 rokov histórie od čias antiky až do budúcnosti, pričom kontroluje ekonomiku, vedu, diplomaciu i vojská. Samozrejmosťou je aj multiplayer a hra sa navyše dodáva aj s datadiskom Thrones & Patriots, ktorý obsahuje ďalších šesť národov, štyri nové kampane a ďalšie vylepšenia.

#pic1#

Milovníci real-time stratégií a druhej svetovej vojny sa môžu tešiť aj na titul Soldiers: Heroes of World War II, v ktorom budú postupne prechádzať kampaňou za ruské, nemecké, britské i americké vojská nasadené do tyla nepriateľa na rozličné misie.

#pic2#

Medzi áčkové tituly patrí aj X2: The Threat, vesmírny simulátor, v ktorom hráč zvláda naraz trojicu činností – obchod po celom vesmíre, budovanie vesmírnych staníc a boj s rôznymi rasami v rozsiahlej galaxii. X2 je navyše dostatočne nelineárna hra, takže si vyberáte riešené misií postupne a len na vás závisí, či sa stanete obchodníkom, lovcom či pirátom alebo dokonca skombinujete viaceré povolania.

Vo vesmíre sa odohráva aj titul Crusaders of Space 2. Ide o klasickú strieľačku s raketou a tonami nepriateľov, v ktorej sa kladie dôraz na krátkodobú intenzívnu hrateľnosť a odreagovanie hráča.

Do služby Hry napokon pribudla aj dvojica logických hier. Crystalix je logický rýchlik s rolujúcim svetom plným vizuálnych prekvapení. Vašou úlohou je umiestniť do neho objekty rozdielneho tvaru a farby na zhodné zoskupenia drahokamov. Hra kombinuje logický základ s arkádovou akciou a vyžaduje od hráča strategické plánovanie i rýchle reflexy. To vianočná edícia hry Loco vás postaví pred úlohu roznášania darčekov. V hlavnej úlohe sú vlaky prechádzajúce rôznymi stanicami a vašou úlohou je kombinovať správne farby balíčkov pomocou nastreľovania na pohybujúci sa vlak.


Zdroj: gamesweb


viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012