02.04.2014 15:15, DanKanFan, Komentárov: 0
Reprezentujte svoju krajinu s PlayStation

Reprezentujte svoju krajinu s PlayStation

Spoločnosť Sony (SCEE) dnes oznámila, že svojim fanúšikom ponúka skvelú šancu vyhrať jeden z 25 párov lístkov na Majstrovstvá sveta vo futbale 2014 FIFA World Cup vrátane finále 2014 FIFA World Cup Final, ktoré sa odohrá 13. júla v Brazílii.

Hráči sa môžu zúčastniť tejto skvelej súťaže po zakúpení a pripojení svojich nových platforiem PS4, PS3 alebo PS Vita k sieti PSN alebo prostredníctvom zakúpenia akéhokoľvek produktu z obchodu PS Store.

Pre hráčov s túžbou preveriť si svoje vedomosti o FIFA World Cup a PlayStation je ako stvorený test, v ktorom si môžu vybrať z viacerých možností a naplno vychutnať napínavý súboj s časom. Súťaž o lístky potrvá do 25. mája, šancu vyhrať jedinečné ceny zo štedrej ponuky PlayStation však môžu hráči využiť až do finále FIFA World Cup konajúceho sa 13. júla.

Tieto udalosti dláždia cestu pre vydanie fantastického balíčka plánované na 16. apríla, ktorý hráčom umožní nielen sledovať zápasy, ale aj aktívne hrať za svoju krajinu v oficiálnej hre 2014 FIFA World Cup EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil určenej pre platformu PS3.


Ak sa rozhodnete zúčastniť súťaže, čakajú na vás tieto skvelé ceny:

- Prvá cena: dva lístky na veľké finále 2014 FIFA World Cup™ Brazil vrátane dopravy, ubytovania a vreckového.

- Druhá cena: dva lístky na semifinálové zápasy 2014 FIFA World Cup™ Brazil vrátane dopravy, ubytovania a vreckového.

- Tretia cena: dva lístky na štvrťfinálové zápasy 2014 FIFA World Cup™ Brazil vrátane dopravy, ubytovania a vreckového.

- Štvrtá cena: 22 párov lístkov na osemfinálové zápasy 2014 FIFA World Cup™ Brazil vrátane dopravy, ubytovania a vreckového.

- Tisícky ďalších skvelých cien od PlayStation:

o 5 platforiem PS4
o 10 platforiem PS3 (500 GB)
o 10 platforiem PS Vita
o 10 bezdrôtových náhlavných súprav 2.0s
o 50 hier EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™ pre PS3
o 500-krát 12-mesačné členstvo v službe PlayStation®Plus
o 1 000-krát 3-mesačné členstvo v službe PlayStation®Plus
o 10 000-krát 1-mesačné členstvo v službe PlayStation®Plus

Online turnaj:

PlayStation je partnerom projektu FIFA Interactive World Cup, ktorý hráčom ponúka neopakovateľnú príležitosť stať sa majstrami sveta v online turnaji FIFA Interactive World Cup. Fanúšikovia môžu počas tohto leta reprezentovať svoju krajinu online prostredníctvom PSN.

Do zápasu sa môžu zapojiť úplní nováčikovia i ostrieľaní futbalisti. Majú jedinečnú príležitosť zabojovať o možnosť reprezentovať svoju krajinu vo finále, ktoré sa uskutoční 2. a 3. júla v Riu a kráčať v šľapajach svojich obľúbených futbalových hráčov pri prihrávkach a strieľaní víťazných gólov.

PlayStation vždy kládla dôraz na hráčov, a preto si nielen víťaz, ktorý sa stane majstrom FIFA Interactive World Cup, ale i ostatní hráči budú môcť vychutnať neopakovateľnú príležitosť zúčastniť sa na prestížnej ceremónii FIFA Ballon d’Or konajúcej sa budúci rok. Okrem slávnostného prevzatia trofeje budú svedkom korunovácie najlepšieho futbalového hráča planéty, ktorý zvíťazí v online turnajoch PSN.

Kompletné informácie o tom, ako uskutočniť svoje tajné futbalové sny, nájdete na špeciálne označenom balení, obsahujúcom balíček FIFA 14 World Cup PS3 alebo na stránke TU.


Zdroj: Tlačová správa

DanKanFan
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012