19.07.2013 16:00, Inzercia, Komentárov: 0
Pár hier do dvojky

Pár hier do dvojky

Hry nikdy neboli a ani nie sú asociálnou záležitosťou. Možno, ale naozaj možno by sme to mohli tvrdiť o single player hrách, ale už len tým, že o nich píšeme, niečo naznačujeme. Každopádne, tento text nie je ani o singleplayeroch, ale ani o multiplayeroch. Určite si spomeniete na ten pocit, keď ste sedeli so svojím kamarátom či súrodencom za jednou klávesnicou a zabávali sa pri nejakom Bombermanovi, alebo niečom podobnom. Našťastie ani dnes nie sme o podobné hry ochudobnení a navyše sú hrateľné zadarmo a online. Napríklad na portáli Onlinovky.sk. Pozrime sa teda na 5 skvelých hier pre dvoch.

Bomb It 5 - podmínuj svojho súpera

Keď sme už spomínali Bombermana pristavíme sa pri niečom podobnom. Hra Bomb It 5 totiž ponúka obdobné rozptýlenie ako jej legendárny predchodca. Teda, ak podľa poradovníka odmyslíme 4 predchodcov tohto titulu. Piaty diel je nabitý rôznymi novinkami, vylepšeniami apod. Navyše, po vyhratom zápase môžete svojej postavičke kúpiť nový outfit. Recept na víťazstvo je prostý – takticky ukladať bomby, včas sa uhýbať explóziám a vylepšovať. Vylepšovať a vylepšovať.

Bomb It 5 môžete hrať na tomto mieste.

Gun Mayhem 2: More Mayhem

Ak by sa vám málilo munície môžete skúsiť hru Gun Mayhem 2 More Mayhem. Pekne kreslená a zároveň efektná grafika, výstrely, hromada vylepšení v rámci boja vnesie pred klávesnicu zábavu ako vyšitú. Veď čo je lepšie, ako zostreliť svojho spolusediaceho z plošiny hneď nato, ako o po vás vypáli salvu s rovnakým úmyslom.

More Mayhem si zahráte tu.

Miragine War – nech armády povstanú

Ešte jedna násilím zaváňajúca hra, posledná. Tentokrát pôjde o strategickú hru, v ktorej súpera porazíte len umným taktizovaním a vhodnými investíciami do armády. Tie prichádzajú, až keď časovač dosiahne nulovú hodnotu, čo je mimochodom dosť často. Takže hor sa do boja, veľte svojím armádam a s úškrnom pokorte svojho prísediaceho kamaráta.

Armády v Miragine War sa stretnú tu.

Fireboy and Watergirl 4

Hry pre dvoch nie sú len o vzájomnom súperení. Rovnako dobre sa možno zabaviť aj pri vzájomnej kooperácii. Súhru dvoch ľudí si vyžaduje práve hra Fireboy and Watergirl. Jej princíp je od prvej časti (s podtitulom In The Forest Temple) prostý – ovládať a doviesť vodnú slečnu a ohnivého muža k správnym dverám. Treba si však dať pozor nato, že oheň nemožno miešať s vodou a naopak. A o tom to je. Logicky uvažovať a hlavne spolupracovať, to si táto zaujímavá hra od každej dvojice vyžaduje.

Fireboy and Watergirl si zahráte tu.

Sports Heads Basketball

Ako by to bolo, keby sme nespomenuli aj nejakú športovú hru. Vybrali a zahrali sme si Sports Heads Basketball. Názov asi jasne napovedá, v akom športe sa tu súperí. Jeden na jedného si tak môžete otestovať vlastné herné skilly a dokázať súperovi, že na práve tá vaša hlava je vo „vešaní“ na kôš tá najlepšia.

Sports Heads Basketball sa pod košom stretnú tu.



Inzercia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 1 / 10
(Hodnotení: 1)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012