01.09.2005 00:43, Tóno Tokoly, Komentárov: 0

PSP: 8 Launch titulov

Keďže dnes je deň uvedenie PSP na trh, tak ponúkame krátke popisy 8 launchovaæich titulov od spoločnosti SONY. Myslím,že je o čo stáť. Viac v článku

Spoločnosť Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) oznámila vydanie ôsmich herných titulov pre svoju dlho očakávanú zábavnú prenosnú konzolu PSP™(PlayStation®Portable), ktorá bola dnes uvedená na trh v Európe, Austrálii a Novom Zélande. Konzola PSP ponúka kompletný integrovaný prenosný zábavný systém v oblasti hier, hudby, filmov, komunikácie a bezdrôtového pripojenia a to všetko len za neuveriteľnú cenu 249 euro (£179). Katalóg herných titulov pre PSP obsahuje pre začiatok viac než 30 titulov od rôznych vydavateľov, ktoré pokrývajú širokú škálu žánrov. Hry sú navrhnuté tak, aby v maximálnej možnej miere využili skvelý potenciál systému PSP, funkciu Game Sharing a možnosť sťahovania dodatkových prvkov z internetu, spolu so špičkovou grafikou pre maximálny zážitok zo sledovania filmov alebo hrania hier.

Možnosť bezdrôtového pripojenia do siete LAN (WLAN) umožňuje hráčom pripojiť sa k internetu pomocou prístupových bodov ‘WiFi hotspot’ a hrať hry online v bezdrôtovej sieti. V bezdrôtovom režime Ad Hoc je možné medzi vzájomne priamo prepojiť až 16 PSP systémov, čo umožňuje vychutnať si skvelé boje s ostatnými hráčmi vo vašej blízkosti.

Možnosť bezdrôtového prepojenia je taktiež skvele využitá v mnohých herných tituloch, ktoré budú uvedené spolu so systémom PSP; funkcia GameSharing umožňuje majiteľom hier ako je napr. WipEout™ Pure a Fired Up™ zdieľať úrovne svojich hier s inými užívateľmi PSP, pričom hráči titulu WipEout Pure si budú môcť stiahnuť nové plavidlá, trate a ďalšie dostupné prvky na pamäťovú kartu Memory Stick, čo ešte viac prehåbi ich zážitok z hry. Fanúšikovia série FORMULA ONE™ budú môcť rozšíriť hrateľnosť stiahnutím sezónneho packu pre titul F1 Grand Prix™, ktorý bude obsahovať dokonca aj štartové pozície pretekov celej sezóny a taktiež bonusové historické vozidlo.

Hardvérové vybavenie konzoly PSP je nabité inováciami, ktoré umožňujú vývojárom hier do ich výtvorov zakomponovať nové prvky. Náš hviezdny rad úvodných titulov využíva tieto možnosti na maximum a ponúka hráčom neprekonateľnú hrateľnosť, ktorá je doplnená o možnosť sťahovania rôznych doplnkov a aktualizácií. Navyše si môžu hráči plne vychutnať online hranie a taktiež funkciu Game Sharing pre vzájomné zdieľanie ukážok hier a úrovní pre viac hráčov

Rôznorodosť hier v spojení so širokou škálou hudobných a filmových titulov na UMD diskoch robí zo špičkového systému PSP veľmi žiadaný prvok zábavy.

Prvý rad nových hier od spoločnosti SCEE uvádza okrem niektorých nových titulov aj návrat najlepších hier pre PlayStation, ktoré boli upravené špeciálne pre PSP. Prvý deň predaja uvedie aj tieto tituly:

Ape Academy
Bláznivé opice sú späť a predstavia sa na PSP v opičej paródii s 50 bláznivými mini-hrami. Okrem iného zažijete opičí hokej a disciplínu s názvom 1m Dash. Šialený režim pre viac hráčov umožňuje dvom hráčom súperiť na jednej konzole PSP, alebo je možné spojenie s ďalšími hráčmi v bezdrôtovom opičom šialenstve. Dokonca môžete pozbierať až 200 rôznych bláznivých opíc a vymieňať si ich so svojimi priateľmi.

Everybody’s Golf
Najnovšia verzia veľmi obľúbeného golfu prichádza s rôznymi novými ihriskami, postavami a dejmi a množstvom nových atraktívnych režimov vrátane režimov Stroke Play, Putt Golf a Match Play. Po zvolení golfistu si môžu hráči prispôsobiť ich zručnosti, vlastnosti a vzhľad a vytvoriť tak špičkového hráča. V režime bezdrôtového prepojenia Ad Hoc môžu hráči bojovať aj proti sebe a to až siedmi súčasne. Len jeden sa však môže stať skutočnou golfovou legendou.

Fired Up
Cestné šialenstvo naberá v titule Fired Up úplne nový rozmer! Pridajte sa k hnutiu odporu a odrazte útok agresívnych síl v špičkovom režime pre jedného hráča. Alebo vezmite pár priateľov a bojujte v rýchlej a šialenej akcii v bezdrôtovej sieti, kde sa môže proti sebe stretnúť až osem hráčov. Fired Up ponúka obrovské otvorené priestranstvá na preskúmanie, z ktorých každé je nabité extrémnymi vozidlami, brutálnymi zbraňami a uzamknutými extra prvkami.

F1 Grand Prix
Titul F1 Grand Prix obsahuje všetky oficiálne licencované trate, vozidlá a jazdcov série majstrovstiev sveta 2005 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™. Hra ponúka sedem atraktívnych režimov od dych berúcich pretekov v režime Quick Race až po nervy drásajúce napätie režimu majstrovstiev sveta. Možnosť hrania po bezdrôtovej sieti a stiahnuteľné prvky rozširujú zážitky z hry za hranice bežného hrania.

MediEvil: Resurrection
Všetkými obľúbený kostnatý rytier, Sir Dan Fortesque, sa vracia v dobrodružstve plnom nemàtvej akcie a šialeného humoru. Po vzore skvelej hrateľnosti značky MediEvil, ani MediEvil: Resurrection nezostáva pozadu a obsahuje množstvo bojových pohybov a rozličných zbraní, ktoré pomáhajú Danovi na jeho napínavej ale veľmi nebezpečnej misii v kraji zvanom Gallowmere. MediEvil:Resurrection je taktiež nabitý bláznivými minihrami, z ktorých každú je možné hrať vo viacerých hráčoch po bezdrôtovej sieti.

Ridge Racer
Skvelá pretekárska hra zažíva svoj prvý turbo debut na PSP s 58 vynovenými a vylepšenými vozidlami, ktoré sa skvele ovládajú v znamení značky série Ridge Racer™. K dispozícii je taktiež aj úplne nový systém Nitrous System pre ešte väčšiu rýchlosť. Hra obsahuje 24 dych vyrážajúcich okruhov z celej série Ridge Racer™ a do boja o neohrozeného kráľa volantu umožňuje vstúpiť v bezdrôtovej sieti až ôsmim hráčom.

WipEout Pure
Neprekonané futuristické preteky taktiež zažívajú svoj debut na prenosnom zábavnom systéme PSP a prinášajú nové trate, na ktorých sa budete môcť prehrávať v neuveriteľných rýchlostiach. Hudobné dedičstvo predkov tejto série si nový titul ponechal v plnej miere a ponúka dynamický soundtrack so špičkovými dielami od interpretov ako sú Aphex Twin, Plump DJs a Stanton Warriors. Zážitok z hry WipEout prehlbujú voľne stiahnuteľné prvky – vrátane extra tratí, nových vozidiel, osobných skinov a ďalšej hudby – zväčšujú objem pôvodnej hry takmer dvojnásobne.

World Tour Soccer
Titul World Tour Soccer prináša vzrušenie z veľkej hry na malú obrazovku a vďaka vysokému rozlíšeniu systému PSP z tejto skvelej atmosféry nestratíte nič. Viac než 200 tímov vrátane medzinárodných družstiev, klubová scéna a špeciálne tímy, to všetko a ešte viac obsahuje nový World Tour Soccer. K dispozícii je aj množstvo režimov, ktoré je potrebné zvládnuť, vrátane režimov Challenge Mode, Exhibition Mode a Club Mode. Zápasy v bezdrôtovej sieti umožnia hráčom vyzývať a prijímať výzvy od hráčov vo svojej blízkosti.

Bezprecedentne najširšia ponuka herných titulov spolu s obrovskou podporou celého sveta a najznámejších hudobných a filmových spoločností – to všetko umožňuje zaujať systému PSP poprednú pozíciu na trhu špičkových univerzálnych zábavných zariadení.


Tóno Tokoly
viac článkov autora

Výrobca:
Distribútor:
Vychádza na platformy:
Žáner:
Dátum vydania:

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 0 / 10
(Hodnotení: 0)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012