24.04.2013 18:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 16. herného týždňa

Zhrnutie 16. herného týždňa

Electronic Arts oficiálne oznámila športové záležitosti NHL 14 a FIFA 14, Rockstar zverejnil pár artworkov k adventúre Grand Theft Auto V. Z hardvéru vyberáme prvý herný 27“ All-in-One počítač a požiadavky Metra: Last Light.

Pondelok: Sega predstavuje nový Disney titul

Spoločnosť Sega spolu s Disney Interactive vytvárajú remake starého titulu Castle of Illusion. Podľa prvotných informácií pôjde o adventúru, ktorá bude vyžadovať aj logické premýšľanie. Deep Silver uvoľnil ďalšiu sériu obrázkov k FPSke Metro: Last Light. Na relatívne krátku chvíľu boli k dispozícii leaknuté gameplay zábery z beta testovania očakávaného MMORPG titulu The Elder Scrolls Online. Nazreli ste aj na predajnú štatistiku predajnosti hier vo Veľkej Británii za uplynulý týždeň. V britskom rebríčku sa na prvej priečke znova umiestnil kvalitný BioShock Infinite. Záverom dňa vám Ubisoft prostredníctvom videa pripomenul Splinter Cell Blacklist.

 

Utorok: Prvý trailer z NHL 14

Druhý deň v poradí započal prvým trailerom k novému ročníku populárnej hokejovej série od EA Sports. Ide samozrejme o športový simulátor NHL 14, ktorý má plánovanú európsku dostupnosť na tohtoročný 13. september. Spolu s prvým videom spájajúcim live-action s gameplay zábermi sme sa dozvedeli aj o niektorých vlastnostiach. Tie nájdete v príslušnej novinke. Codemasters ďalej poskytli zbežný náhľad na multiplayerovú zložku pretekárskeho GRID 2. Podarilo sa nám pritom zistiť, že hra viacerých hráčov ponúkne vskutku širokú škálu herných módov a možnosť hrať on-line až s dvanástimi hráčmi. Nasledovali zaujímavé artworky vo vysokom rozlíšení s tematikou akčnej adventúry GTA V. Trochu sme si aj zašpekulovali. Štúdio Climax totiž teasovalo dva zatiaľ neoznámené tituly.

 

Streda: FIFA 14 oficiálne predstavená

Electronic Arts vydala tlačovú správu, v ktorej oficiálne oznámila futbalový simulátor menom FIFA 14. Nový ročník samozrejme prináša hneď niekoľko vylepšení a inovácií, o ktorých sa viac dozviete v samotnej správe. Trailer priblížil prvú digitálnu expanziu pre Hviezdne vojny. S najväčšou pravdepodobnosťou sa odhalila prvá DLC postava nového bojového titulu Injustice: Gods Among Us. Z uniknutých obrázkov sme vydedukovali existenciu outfitového prídavného obsahu pre Tomb Raidera. Jeho hlavná protagonistka Lara Croft by sa mala obliecť do niekoľkých nových šiat.

 

Štvrtok: Metro: Last Light odhaľuje HW nároky

Vývojári z 4A Games zverejnili záverečnú podobu systémových a hardvérových požiadaviek PC verzie titulu Metro: Last Light. Známe sú ako minimálne, tak i odporúčané a optimálne nároky. S novým Metrom súvisí i nasledovná novinka tvorená druhou epizódou príručky prežitia, ktorá sa zamerala na nebezpečných nepriateľov. Pod nepriateľmi si môžete predstavovať nielen ľudí, ale aj rôznych mutantov. Zrak sme upriamili aj na novú reedíciu hry Zaklínač 2: Vrahové králú CZ, ktorá je momentálne vo výrobe. Prinesie aj špecialitu v podobe obojstranného A2 erotického plagátu Tris. Komunita moderov informovala o dostupnosti multiplayeru pre Just Cause 2. Nový Injustice: Gods Among Us trailer vám odkryje, kto sa stane absolútnym víťazom Battle Arény. Bude to Superman alebo Batman? Dozviete sa vo videu.

 

Piatok: Kedy sa dočkáme titulu Deadpool?

Okrem čerstvej várky screenov titulu Deadpool sme sa dozvedeli aj termín jeho vydania. Na predajných pultoch by sa mal objaviť 25. júna. S druhou správou sme sa ocitli v hardvérovom segmente. Bol uvedený MSI AG2712, presnejšie teda prvý herný 27“ All-in-One počítač na svete, ktorý disponuje zaujímavou konfiguráciou. Nechýba pritom mobilný štvorjadrový procesor Intel Core i7 či výkonná grafika NVIDIA GeForce GTX 670MX s 3 GB pamäťou.

 

Víkend: SimCity 2.0 update bude údajne výnimočný

EA oznámila Update 2.0 pre budovateľskú stratégiu SimCity. Jeho úlohou má priniesť zopár noviniek, no opravuje samozrejme aj množstvo bugov a nedostatkov. Developerský denník k Dragon's Dogma: Dark Arisen vám priblížil nových nepriateľov. Spoločnosť RPS zverejnila dve gameplay videá projektu Sir, You Are Being Hunted. Autori oznámili dátum vydania pre v poradí druhý map pack ku Gears of War: Judgment. Sobotu uzavrel Ride to Hell: Retribution s trailerom. V nedeľu vám bola priblížená istá moderná technika hrania na zaujímavom prístroji.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 10 / 10
(Hodnotení: 3)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012