20.03.2013 19:00, Redakcia, Komentárov: 0
Zhrnutie 11. herného týždňa

Zhrnutie 11. herného týždňa

Jedenásty týždeň možno pokojne označiť ako týždeň nových oznámení a odhalení. Deep Silver prezradil niečo o vývoji Saints Row 4, spoločnosť 505 Games načrtla prípravy na Sniper Elite 3, nedala sa zahanbiť ani EA, ktorá vytiahla eso v podobe Battlefieldu 4.

Pondelok: The Last of Us demo preložené

S predobjednávkou akčnej adventúry God of War: Ascension počítalo množstvo hráčov aj kvôli zaujímavému bonusu, ktorý im bol prisľúbený. Je ním demoverzia The Last of Us. Podľa najnovších informácií však nemáme počítať s demom spolu s obdržaním Kratosovej adventúry, pretože demo príde o čosi neskôr. Vyskúšať si ho tak budeme môcť až okolo 31. mája. Gameplay video titulu Brothers: Tale of Two Sons priblížilo jeho podstatu a výnimočnosť. Odtajnilo sa okrem iného aj to, že príbeh sa zameria na dvoch bratov, ktorí vraj hľadajú liek pre vlastného otca. Dostali sme sa aj k hardvéru, predstavila sa totiž herná myš, vychádzajúca zo známeho modelu Razer Naga Hex a podložka s motívom League of Legends. Nasledovalo oznámenie dátumu vydania mini-PC alebo konzoly od spoločnosti Valve, ktorá nás popravde zaujala akurát tak vysokou cenovkou. Prvý pracovný deň nám ešte mladá Lara Croft ukázala, ako sa jej darí prežiť na predajnom trhu.

 

Utorok: Titul Splinter Cell: Blacklist s novými edíciami

Dávnejšie oznámená limitovaná edícia pre Splinter Cell: Blacklist s lietadielkom ako hlavným ťahúňov vám Ubisoft približuje ďalšie štyri. My sme vám v novinke zhrnuli všetko podstatné o každej z nich. Pokračovali sme zverejnením dvoch zábavných gameplay záberov k Lego City Undercover, prezentovaných ako televízne spoty. Informovali sme vás aj o veľkom multiplayer update pre Battlefield 3. Obsahovať by mal vylepšenia, zopár úprav a doplnkov. Spoločnosť DICE ho vypustila pri príležitosti vydania posledného DLC prídavku s názvom End Game.

 

Streda: Vychádza DLC Sleeping Dogs: Year of the Snake

Ak sa vám cnie za honkongskými uličkami v podaní minuloročnej akčnej adventúry Sleeping Dogs, potom vás bude zaujímať dostupný prídavok Year of the Snake, ktorého dej nadväzuje na ukončenie hlavného príbehu. Wei Shen sa pokúsi pozrieť na zúbok šialenému a nebezpečnému vodcovi Hadieho kultu, s ktorým sú v meste veľké problémy. V rozšírení na vás čaká niekoľko nových misií, zbraní a samozrejme schopností. V stredu vás dvojica aktérov Alpha Bravo pozvali na vyskúšanie demoverzie hry Army of Two: The Devil's Cartel. Do tretice nám Ubisoft odprezentoval tzv. Vlčiu silu, ktorá bude prítomná novom v datadisku pre Assassin’s Creed 3, skladajúceho sa z troch častí a nesúceho označenie The Tyranny of King Washington. Vďaka tejto schopnosti dokážete byť neviditeľný alebo poslať na nepriateľov svorku vlkov.

 

Štvrtok: Problémové SimCity možno ľahko zmodovať

Po problémoch spojených so štartom SimCity si niekoľko moderov zaumienilo spríjemniť hráčom chvíle strávené pri radovánkach. Ako sa dalo počítať, v spoločnosti EA proti modovaniu nič nemajú. Prečo by aj, keď niekto prakticky robí prácu za nich, a zadarmo. Prostredníctvom videa sa predstavil jeden z najznámejších nástrojov série Splinter Cell. Ide samozrejme o okuliare s nočným videním, ktoré sa objavia v novinke Splinter Cell: Blacklist. Nintendo cez sieť Twitter oznámil príchod edície prezývanej Pikachu 3DS XL aj do Severnej Ameriky. Vývojári z Irrational Games opäť priblížili nadchádzajúcu FPS Bioshock: Infinite. Spoločnosti Rebellion a 505 Games s nadšením oznámili práce na treťom titule Sniper Elite série. Trailer k pretekom GRID 2 napokon prezentoval americké trate, konkrétne teda Chicago, Indianapolis a pobrežie Kalifornie.

Na oficiálnu stránku Grand Theft Auto V autori pridali predobjednávkovú kolónku. Medzi krajinami je aj Slovensko.

 

Piatok: Saints Row 4 ohlásené

Posledný pracovný deň hernými médiami rezonovalo predovšetkým oficiálne ohlásenie zábavného Saints Row 4. Titul sa objaví na trojici hlavných platforiem, plánovaný je na tohtoročný 23. august. Viac detailov je v novinke.

 

Víkend: Chystá sa oznámenie Battlefieldu 4

Najprv sa o chystanom predstavení FPSky Battlefield 4 len špekulovalo, v sobotu to však EA preniesla do oficiálnej roviny. Faktom je, že na Game Developer Conference začínajúcej 26. marca v San Francisku bude tento mnohými hráčmi očakávaný titul skutočne odtajnený. Deep Silver upozornil na chystajúcu sa nádielku nemŕtvych v pokračovaní Dead Islandu, nasledovalo oznámenie spolupráce, z ktorej by malo vzísť vzájomné prepojenie dvoch zombie titulov Resident Evil 6 a Left 4 Dead 2. Kompletný obsah by mal byť dostupný zadarmo, údajne už 5. apríla prostredníctvom Steamu. Dozvedeli sme sa, že Xbox Arcade exkluzivita priblíži príbeh dvoch bratov v prichádzajúcej adventúre Max: The Curse of Brotherhood. V nedeľu ste si mohli zhliadnuť prvých dvadsať minút z hrania Sniper: Ghost Warrior 2.


Redakcia
viac článkov autora

Vaše hodnotenie hry

Aktuálne hodnotenie článkov: 9 / 10
(Hodnotení: 2)

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012