24.05.2005 00:42, Bobo, Komentárov: 0

Gene Troopers - detaily a obrázky

Ponúkame vám podrobnosti o poslednom oznámenom titule od TDK Mediactive. Minule o ňom bolo napísané najmenej... #picn1#

Ponúkame vám podrobnosti o poslednom oznámenom titule od TDK Mediactive. Minule o ňom bolo napísané najmenej, teraz je však detailov dosť a prinášame vám aj všetky dostupné obrázky. Tento titul, ktorý vyvíja slovenský Cauldron, má, aspoň podľa mňa, veľkú šancu sa stať najlepšou slovenskou hrou doteraz. Sledujte stránku hry.

Svet je zapletený do najväčšieho konfliktu, aký kedy videl. Desivá elitná vojenská sila nazvaná Génoví vojaci (GT) sa vydáva nemilosrdne naplniť svoju úlohu: nájsť, získať a zaistiť životné formy. Genetický materiál je novým strategickým zdrojom. Génová transformačná technológia mení vhodných individuálov do oddaných a silných GT jednotiek. O tomto ste nevedeli. Nikto vo vašej časti vesmíru to nevedel. Stále máte nočné mory o dni, keď ste to zistili. Zobrali vám telo a vašu dcéru, Mareen. Ale to, čo vám nemohli zobrať, bola vaša odvaha. Je čas im to vrátiť späť!

#picn1#

Pri vytváraní GENE TROOPERS sa vývojár Cauldron spolieha na svoje vysoké skúsenosti so žánrom. Výsledkom je FPS s unikátnym dejiskom povoľujúcim veľkolepé efekty, neobyčajnú farebnú schému, vývoj schopností postavy, novú funkčnosť zbraní postavenú na fyzikálnom engine HAVOK pre vytvorenie rozšírenej interakcie s prostredím. Hráč má slobodu si vytvoriť vlastný príbeh s viacerými koncami.

#picn2#

Kvality produktu:

  • Unikátny svet: Zažite skutočný "pocit údivu" v šiestich originálnych svetoch, každý s rozdielnymi rasami, bytosťami, fyzikou, architektúrou, vesmírnymi loďami a vozidlami.
  • Vytvorte si vlastného hrdinu: S unikátnym herným RPG systémom schopností sa rozhodnete, ktoré schopnosti zakrádania a boja sa naučíte. Ovládnite hociktorú misiu - vašou cestou.
  • Skutočne interaktívny príbeh s NPC, členmi tímu a hernými situáciami závisiacimi na vašich rozhodnutiach. Vaše rozhodnutia budú tvarovať svet a, čo je najdôležitejšie, budú viesť do iného zakončenia.
  • Moderná FPS: Široký rozsah silných zbraní (klasických a nových), bullet time pre spomalenú akciu, rozšírená fyzika poháňaná technológiou HAVOK® pre jedinečnú interaktivitu, plná kontrola rozdielnych bojovných vozidiel a tímová kooperácia.
  • Rýchlo sa meniace multi-playerové herné režimy (zápas na smrť, tímový zápas) s hlasovou komunikáciou XBOX LIVE

#picn3#

#tab#

Zdroj: Worthplaying


Zdroj: gamesweb

Bobo
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012