23.05.2005 00:42, Bobo, Komentárov: 0

Playlogic International a TDK Mediactive podpisujú celosvetovú vydavateľskú dohodu

Tak, konečne nám TDK Mediactive ohlásilo svoje tri nové tituly a vyzerá to, že sa máme na čo tešiť. Zaujímavá je aj spolupráca s Playlogicom...

Tak, konečne nám TDK Mediactive ohlásilo svoje tri nové tituly a vyzerá to, že sa máme na čo tešiť. Zaujímavá je aj spolupráca s Playlogicom, s ktorým chcú zlepšiť kvalitu, marketing a úspech hier. Nie, že by predchádzajúce hry boli slabé, ale súčasné vyzerajú byť kvalitatívne o triedu vyššie, čo je len dobre. Z vývoja bolo vypustené Nintendo GameCube, čo jasné znamená orientáciu TDK nielen na tie najkvalitnejšie hry, ale aj platformy. Z doterajších piatich titulov, ktoré spoločnosť vydala, sú pre dve hry vyvíjané pokračovania, konkrétne World Racing 2 a Knights of the Temple 2. Titul Gene Troopers je jediný nový. Knights of the Temple 2 už však nevyvíja švédsky Starbreeze Studios, ale ho po nich prebral náš bratislavký Cauldron, ktorý taktiež vyvíja aj Gene Troopers. Je to určite najmä kvôli tomu, že Starbreeze má plné ruky práce s hrami Enclave 2, The Darkness a The Chronicles of Riddick 2. Tak TDK a najmä Cauldronu držíme palce, o hrách si podrobnejšie povieme a aj si ich ukážeme čoskoro.

PS: Síce sa jedná ešte o tlačovú správu pred E3, podstatná je aj teraz, a preto čítajte.

4. mája 2005. Dnes Playlogic International N.V. a TDK Mediactive uzavreli celosvetovú vydavateľskú dohodu. Dohoda zahàňa multi-platformové tituly World Racing 2, Knights of the Temple 2 a Gene Troopers.

Stefan Layer, riaditeľ akciovej spoločnosti/viceprezident Playlogic International hovorí: "Tituly TDK sú zamerané na jadro hráčov a prinášajú zábavu vysokej kvality na širokom rozsahu súčasných herných platforiem. Hry skvele naväzujú na koncepciu Playlogicu, aby rozšírili ponuku spoločnosti." Pokračoval, "Tešíme sa na prácu na našom portfóliu spolu s TDK a na ďalšie posilnenie našich aktivít."

Heiko tom Felde, riaditeľ TDK Mediactive povedal: "Sme radi, že sme mohli nadviazať spoluprácu s Playlogicom. Je radosť spolupracovať s takým oddaným partnerom a veríme, že Playlogic pozná ideálnu expertízu a profesionalizmus pre maximalizovanie úspechu našich titulov."

Playlogic International a TDK Mediactive sú radi, že môžu nové tituly demoštrovať v stánku Playlogicu na tohtoročnej Electronic Entertainment Expo v Los Angeles (18. – 20. mája 2005, západná hala, stánok číslo 2340).

World Racing 2 dáva zábavu z jazdenia na hlavné dejisko a ponúka optimalizované znaky arkádového jazdenia, bohaté a rôzne druhy misií, živé 3D scenáre plné detailov, rozšírené možnosti tuningu a skvelú rozličnosť integrovaných aút. Závodný titul obsahuje sofistikovaný 3D terénový engine, ktorý nevytvára len oddelené závodné trate, ale umožňuje vytvorenie krajiny kilometre dlhej plne v 3D. 3D prostredia sú inšpirované atraktívnymi lokáciami z celého sveta a umožňujú hráčom opustiť cestu, aby išli po vhodných skratkách, alebo jednoducho jazdili po teréne a užívali si preskúmavanie. S viac ako 40 autami 16 značiek, cez 100 náročných tratí, technické a optické modifikácie, plus obrovská rozmanitosť licencovaného príslušenstva a produktov životného štýlu je hra autentickejšia a upraviteľnejšia ako kedykoľvek predtým. World Racing 2 je súčasne plánovaná na vydanie v roku 2005 pre Xbox, PC a PlayStation2.

V Knights of the Temple 2 sa hráči pripoja ku konečnému boju Paula de Raquea, veľmajstrovi radu templárov, proti silám pekla. Cestujúc krajinami a kráľovstvami Európy v 13. storočí musí Paul odhaliť tajomstvo troch záhadných starovekých artefaktov a bojovať s armádami démonov útočiacich na náš svet. Akčná adventúra z pohľadu treťej osoby je pokračovaním uvítanej hry minulého roku, Knights of the Temple, ktorá nasledovala epické hrdinské činy mladého templára Paula v boji proti démonickým silám pekla. Teraz sa stavia doteraz preňho najväčšej výzve. Vízie zlých síl zaplavujú náš svet, nemàtve bytosti pustošia pokojné krajiny severnej Európy a temné nebezpečenstvo otvára portál zatvorený tisícročia predtým. Prebite sa cez zabudnuté rímske mesto, smrteľné kobky Saracénskej ríše, objavte dlho zabudnuté krajiny, ruiny a katakomby pri pátraní tajnosti skrytej v základoch starodávnej podvodnej pevnosti. Otestujte si bojové schopnosti, prekonajte hordy temnoty a objavte, že víťazstvo musí byť zaplatené krvou, bolesťou a dokonca úplne vlastnou dušou. Knights of the Temple 2 je vyvíjaná pre PlayStation2, Xbox a PC a bude vydaná v roku 2005.

Gene Troopers umiestňuje hráča do srdca unikátneho, pulzujúceho a živého vedecko fantastického sveta, ktorý je zapletený do najväčšieho konfliktu, aký kedy videl. Desivá elitná vojenská sila nazvaná Génoví vojaci (GT) sa vydáva nemilosrdne naplniť svoju úlohu: nájsť, získať a zaistiť životné formy. Genetický materiál je novým strategickým zdrojom. Génová transformačná technológia mení vhodných individuálov do oddaných a silných GT jednotiek. V strieľačke z pohľadu prvej osoby hráč preskúma nové svety, vyvinie svoju postavu do zakrádacieho alebo bojovného profesionála, ovládne nadprirodzené sily, spriatelí sa so silnými postavami a zavedie ich do boja proti silám zla. Hra je plánovaná na vydanie v roku 2005 pre PlayStation2, Xbox a PC.

O Playlogicu
Playlogic International N.V. je najväčším holandským nezávislým vydavateľom a vývojárom hier pre konzoly, PC, handheldové a mobilné zariadenia; herná spoločnosť, ktorá vydáva hry poňaté na všetky platformy, cez rôzne žánre, ktoré sú dodávané cez všetky dostupné cesty distribúcie (online and offline) koncovým používateľom každého veku, mužom a ženám.

Playlogic je skúsený vo vydávaní a vyvíjaní produktov digitálnej zábavy na náležitých platformách.
Playlogic, ktorý bol založený začiatkom roku 2002, vydáva hry, ktoré sú vyvíjané vlastným štúdiom Playlogicu, Playlogic Game Factory založenom v Brede, Holandsku, a takisto sú hry vyvíjané veľkým počtom štúdií po Európe a USA.

Celkovo je na súčasnom zozname vydania 11 projektov. Nové tituly budú pridané počas roka, pretože Playlogic stále hľadá ďalšie hry vysokej kvality.
Playlogic získava produkty, ktoré môžu byť v kompletnej cenovej hodnote digitálnych zábavných produktov; od hier v obchode k mobilným hrám a digitálnej TV.

PRE VIAC INFORMÁCIÍ:

Playlogic International N.V.
Esther Berger, spoločenská komunikácia a IR manažér
Concertgebouwplein 13
1071 LL Amsterdam, Holandsko
T: +31 20 676 03 04
M: +31 6 51 874 971
E: eberger@playlogicint.com

Pre viac informácií o Playlogicu, hrách spoločnosti, pracovných a tlačových informáciách, navštívte, prosím tlačovú sekciu na

www.playlogicgames.com


Zdroj: gamesweb

Bobo
viac článkov autora

Bleskovky

Halo: Reach je zadarmo pre Gold užívateľov

Hra od Bungie z roku 2010, s ktorou sa rozlúčili so svetom Halo, aby mohli pracovať na aktuálne vydanom Destiny, je tento mesiac zdarma pre všetkých, ktorý si hru ešte nestihli za tie štyri roky zahrať a majú gold účet na Xbox Live. Ak by ste sa stále nevedeli rozhodnúť, či do tejto hry ísť, prečítajte si našu recenziu TU.
17.09. 11:34 diskusia (1)

Pozrite si prvé video k Resident Evil: Revelations 2

Druhé pokračovanie pôvodne 3DS odbočky série Resident Evil, sa nám ukazuje v prvom videu. Ako bude vyzerať hra po grafickej stránke? A môžeme skutočne očakávať návrat ku koreňom a drsnú atmosféru? Pozrite si video a posúďte sami. Nájdete ho TU. Okrem videa však máme aj informácie o spôsobe predaja tejto hry. Tá totiž narozdiel od prvej časti bude predávaná po epizódach. Celkovo sa dočkáme štyroch častí v jednej sezóne, pričom cena jednej časti bude 5,99 Eur, prípadne 24,99 Eur za kompletnú sezónu.
16.09. 14:27 diskusia (0)

Watch_Dogs pre Wii U bude ešte tento rok

Ak ste vlastníkom konzoly od Nintenda, a už ste sa obávali toho, že hackerská akcia sa tento rok na vašu platformu nedostane, tak koniec obáv. Oficiálny dátum vydania je 20. novembra 2014 pre náš región, pričom v Amerike bude hra dostupná už dva dni skôr.
11.09. 11:55 diskusia (0)

Mortal Kombat X má dátum vydania

Ďalšia časť krvavého kúpeľa a polámaných stavcov sa dostane na naše obrazovky budúci rok, konkrétne 14. apríla. Okrem toho sme sa dozvedeli, že sa opäť ako hrateľnej postavy dočkáme aj štvorrukého fešaka Gora.
09.09. 15:40 diskusia (0)

Stronghold Crusader 2 predstavuje novú frakciu

Tento mesiac vychádzajúca RTS, ktorá sa zameriava hlavne na budovanie a obranu vlastnej pevnosti, nám tentokrát predstavuje novú frakciu tichých zabijakov. Ak chcte vidieť aké je to brániť sa a bojovať proti Sultane, pozrite si nové video TU.
03.09. 11:50 diskusia (0)
Anketa
Koľko hodín týždenne ste venovali hrám počas letných prázdnin?
 
GamesWeb.sk Offline - máj 2013
Najnovšie online hry

Pillow City: Revelation

07.07.2014

Bitshift

07.07.2014

Atlantis Jewels

07.07.2014
Najnovšie plné hry

Iris

14.06.2014

Wolfenstein: The Final Solution

08.06.2014

Maldita Castilla

30.12.2012